Hozzászólások

Fizetés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hét 5 nap

Mintegy bruttó 60 ezer forintnyit növekedett 5 év alatt a minimálbér, hozzávetőlegesen pedig a szakmai bérminimum 210600 forint lesz 2020-ban. Megszűnik az egyszerűsített vállalkozói adó. Az eddigi Eva alanyt is érinti majd a helyi iparűzési hozzájárulás.


Luca Napi Forgatag

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 2 hét

Áh, nem szoktam nézni az X faktort. A közmunkásoknak is odaadhatnák, akik hozzájárultak a város díszítéséhez. Ha meg díszkivilágítást látnál, menj diszkóba, és nézd meg a szilveszteri tűzijátékot.


Beküldő: Walking man - Beküldés időpontja: 1 hónap 2 hét

Ezt most komolyan gondolták a szervezők?
A 2018. évi X-faktor harmadik helyezettjére pazarolják a város pénzét? :(

A fellépési pénzből inkább a város díszkivilágítását lehetett volna fejleszteni mert eléggé gyatra más városokhoz képest vagy a Körös Polgárőr Egyesület adománygyűjtését kellett volna támogatni.


közösségépítés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 1 nap

Pazar fogyasztói társadalmaknak köszönhetően egymást érik az ökológiai katasztrófák. A Zöld Hazánk mozgalom a nemzeti összefogás környezet-és állatvédelmi csoportja. A természetvédelemben a talaj, víz és levegő, a megújuló energiaforrások és környezetbarát technológiákkal, valamint az ökológiai mezőgazdaság problémáival foglalkozik.


XI. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny

Beküldő: Hoppá Pista - Beküldés időpontja: 2 hónap 2 nap

Nagyon gyenge volt ez a rendezvény :(
Látvány disznóvágás nem is volt, pedig meg volt hirdetve.
A Halfőző versenyt tönkre tették, és most ezt is. A városi rendezvények évek óta egyre rosszabbak ezért nem érdemes haza látogatni Budapestről :(


Munka és nyugdíj - kedvezmények, aktualitások című előadás

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 1 hét

A 90-es évek derekán alakultak a magánnyugdíjpénztárak. A munkahelyek megszűntével azonban nem képződött elégséges járulék. A bérek csekély növelése nem érte be az akkori inflációt. 2010 után megszűntették a magánnyugdíjpénztárakat is. Emellett emelik a nyugdíjba vonulás korhatárát. Volner szerint a férfiaknál is elegendő kell hogy legyen a 40 évnyi munkaviszony.


Szilveszteri Bál a Rubinban!

Beküldő: Ágoston Ildikó - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Szeretnék èrdeklődni, hogy az idei szilveszteri buli mennyibe fog kerülni, ha lesz. Szállást is szeretnènk 1 èjszakára, 2 felnőtt.


Trianon másként

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Nagy tragédia érte nemzetünket. A fájdalom mellett, amely a lelkünkben van, természetesen a határon túli nemzet testvéreinkért kiállunk. https://www.youtube.com/watch?v=ysSoXEAdTKU


Bérmunkás

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 1 hét

A Szujó féle fémiparosnál voltam. A vállalkozónál több az elhalasztott kivitelezés és kevés a leszerződtetett munka. Mozgóbérből pedig kitengődtem. Hogy normális fizetéshez jussak, a Linamarhoz mentem állásba.


Időközi választás

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 3 hét

Szintén 2 független polgármester jelöltre lehet szavazni 2019-ben. Mondhatni, hogy eredményes 5 év állt mögöttük? Az önkormányzatnál színvonalas együttműködés valósult meg, ezért maradtak függetlenek. Most újabb lépéseket kell megtenni a Széchenyi 2020 programért.(pályázat és pályázat) Parkok, parkolók, kerékpárutak, piacterek, napkollektorok készültek.Több forrás maradt a városi rendezvényekre is. Csak így előre a tisztesség útján!


"Rendet, közbiztonságot, erős gazdaságot!" - Jobbikos rendezvény

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 2 nap

A nyugdíj elleni jogsértések kivédésére térfigyelőt állítani. Már 65 év felé ledolgozandó és a járulékot elviszik. Az Öregszőlő néhány évtizede alkalmas volt a háztáji termesztésre, de az odatelepített kisebbség rabolta.


Miért szavaznak és döntenek bizonyos kérdésekben a városházán, ha ennek ellenére egészen máshogyan cselekednek

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 2 hét

Ha a Jobbik Magyarországnak volna mit aprítani a tejbe, akkor a Spar előtt gyűjtené a béruniós aláírásokat. Éppen aktuális téma az Eu-s minimálbér.


Közmunka fizetés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 3 hét

Szeptemberben plusz 1 havi fizetést kapnak. Így ezen év 9.hónapjában minimálbér jövedelmet keresnek. Hozzá kellene tenni plusz 2 nap szabadságot is. Közfoglalkoztatásban egyébként évi 20 nap alapszabadság van.


Szent István napi ünnepség Gyomaendrődön - VII. Főtéri sokadalom

Beküldő: anonim1 - Beküldés időpontja: 4 hónap 4 hét

Akkor tömegre ne számíts, mint egy nagy fesztiválon. Olyan tömeg, itt sose lesz, mint a Szigeten, East Festen vagy a Campus Fesztiválon, de nyilván lehetne sorolni. Városi rendezvényről van szó. Úgy gondolom nem lehet és nem is szabad a kettőt összehasonlítani.


Beküldő: Papp László - Beküldés időpontja: 5 hónap 1 nap

Ott voltam a Kowalsky meg a Vega koncerten és A pontból (sörsátor) a B pontba (színpad első sor) kényelmesen el lehetett jutni 1 perc alatt. Ez nem tömeg.


Beküldő: anonim1 - Beküldés időpontja: 5 hónap 2 nap

Konkrétan a Kowalsky meg a Vega koncertjén egy tűt nem lehetett leejteni...rengetegen voltak, de mielőtt beszélsz, előtte javaslom, hogy tájékozódj is...
Halfőző semmit érő lett.


Beküldő: Papp László - Beküldés időpontja: 5 hónap 4 nap

Sajt és túró fesztiválon, a Halfőző versenyen volt koncert és mégis kevesen voltak. Hol voltak a turisták?
Útépítésnél a közutakra gondoltam. Szerinted azok rendeben vannak? a hatalmas repedéssel és foltozásokkal?


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 4 nap

Több túristát vonz a koncertekkel egybekötött rendezvény. A városban tartottak az utóbbi években néhányat. Mi a Strand fesztiválon voltunk ezen napokban. Amúgy folynak az útépítések, példaként meglesz az endrődi részen is a kerékpárút. Addig is hallgassátok a Petőfi live-ot: https://www.youtube.com/watch?v=Wu-6cjf_wbg


Beküldő: Papp László - Beküldés időpontja: 5 hónap 5 nap

Egyáltalán nem kellene semmilyen koncert ebbe, a városba. A koncertek sok költséggel járnak és látszik, hogy az embereket nem ez érdekli. Aki kíváncsi a koncertekre azok inkább elmennek a nagyobb fesztiválokra. A városnapi / falunapi fellépéseknek már vége.. A koncertekre szánt pénz inkább hasznosabb dolgokra is lehetne fordítani pl.: utak megjavítása a város megtisztítása, stb.. stb..


Beküldő: zoal - Beküldés időpontja: 5 hónap 6 nap

Nem nagy tömeget vonzott ez a zenekar!!!!!!!!
Szolnokon nagyobb tömeg gyűlt össze a Republic koncertjére!


42. Cibere GyerekNap a Besenyszegi játszótéren

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 2 hét

A színpad a játszótéren megmarad? Közeledik az önkormányzati választás. Lehetne pót gyereknap. Ovónők és pedagógusok gyülekezeti sátra, adománygyűjtés, házi süteményes vásár, házi tejautomata, lovaglás, íjászat, csónakozás a vajda tónál, V.kerületi kisvonat. Csubakka!


VII. Főtéri sokadalom

Beküldő: Papp László - Beküldés időpontja: 5 hónap 2 hét

Régebben a fideszes városvezetés alatt mindenkinek jutott mini kenyér szép színes magyar szalaggal. Sajnos már egy ideje csak kenyér szeleteket kapnak az emberek, viszont nagy költségvetésű koncertre és tűzijátékra van pénz!


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 2 hét

Néptánc miért nem lesz? Hogy mutassunk még valamit az itt maradt fiataloknak, egy mosolygós, vidám maffia csapatot. 'Livin It Easy'


Beküldő: koverzsolt - Beküldés időpontja: 5 hónap 3 hét

Gyomaendrőd Tortája miért nem lesz? Az emberek tortára éhesek és nem a zenekarokra.


XXI. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző verseny

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 2 hét

Endrőd városrészen hagyományosan rendezik meg, amely évek óta eltér az augusztus 20.-ai ünneptől. Ebben nem találtak egyezésre a képviselők, így külön terítenek. 2018-ban kapcsolódtak a vadásznapokhoz,ez a Gyoma városrészen került fel, a rock zene kiséretében.


Beküldő: koverzsolt - Beküldés időpontja: 5 hónap 3 hét

Polgármester jelöltek és a választókerületi képviselőjelöltek közös főzőversenye 5 évente ez a rendezvény.


Gyászos helyzet!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 1 hét

Nem nyert a Lottón, felgyújtotta autóját. Kiégett a jármű a garázsban, melyben a személyzet is bennragadt. Az eset még márciusban történt, de valami egészen elképesztő!


Földünkért, hazánkért! - félpályás útlezárás Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 3 hét

A Rózsa Sándor tanya: Ha föltámadna,
minden Magyart a lovához rántana
Csattintaná az ostorát,
Leverné az oláhok bocskorát.


Giccsadót az utcakép elcsúfításáért

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 2 nap

Szoba van kiadó? Helyi lakost kérdeztem. Benn a városban találjuk az Anck su Namun villát. De a szállást csak odaát a Bónom zugban. Mintha egy fáraó nyughelye lenne.


Paradise Beach Party 1.

Beküldő: koverzsolt - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

Ez most fürdő vagy "disco"?
A kisebb városokban az ilyen jellegű eseményeken tudjuk kik vesznek részt családostól. Ez kell Gyomaendrődnek? Nem lehet más normálisabb programokat kitalálni? A régebbi fürdővezetésnél egészen jó programok voltak. (egy példa: Minden pénteken a fürdő 22.00.-ig volt nyitva nyáron)