Hozzászólások

MIÉPen

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 nap 9 óra

Tradícionális, hogy a magyarok annyit költenek élelmiszerre és használati cikkekre, mint az EU fejlettebb országaiban. A szupermarketek árai sem maradnak úgy el a nyugati szomszédoktól. Azonban átlagkeresetük jóval alatta marad az ottani bérszínvonalnak. Üzenjük Brüsszelnek, hogy a forrásokat oktatásra, egészségügyre és bérfejlesztésre költjük. http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=54350


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 2 hét

Elkészült a Mi hazánk olvasói lapja. Népszavazást tartanának az Eu-s tagságról. Úgy érzik, hogy több profit megy ki Magyarországról, mint amennyi uniós támogatás jön. A déli határkerítés megépítése nemzetbiztonsági ügy volt,nem kellene Brüsszelnek elvetni. Aláírásával támogathatja Torockaiék pártját az európai parlamenti választásban. Ön legközelebbi standjánál Békéscsabán.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Magyarország népessége az elmúlt évtizedben egyre fogyatkozik. Nem szabadult meg az adósságcsapdától és a külső kényszertől. A mi hazánkat szeretnénk, ahol az emberek bizalommal tekintenek a jövőbe. A fiatalok nem külföldi életről álmodnak, hanem itthon is lehet tervezniük. A trianoni határoktól független egységes nemzetet, az időskorról való megfelelő gondoskodást.


Kollmann-lakótelep

Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 5 nap 18 óra

Játszótér egy forgalmas úttest mellet? Jól át lett ez gondolva?

"Pályázatot nyújtunk be egy új játszótér kialakítására, 15 millió forintos támogatási összegre. A fejlesztés tervezett helyszíne a Határ Győző tér. A koncepció egy olyan játszótér kialakítása, amely kicsik és nagyok számára egyaránt élvezhető lesz. Reményeink szerint a játszótér megépítésével hozzájárulunk ahhoz, hogy a Határ Győző tér többfunkciós közösségi tér lehessen."


Lakossági fórum - Németh Szilárd - Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!

Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 1 hét 1 nap

Ha elmegy az egyik párt fórumára akkor a többi párt fórumán is ott kellene lennie.
A videó itt van: http://www.videokronika.hu


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hét 1 nap

Hol van ez a videó? A bevándorlás ellen kiáll a magyar nép. Ezt szajkózza a kormány. Így aláírásba kezd az is, ki nem fideszes. T.Balázs régóta együttműködik DANKÓval, mint Körösök Vidékéért Egyesület. Amúgy a Jobbiknak is megvan a migránspolitikája.


Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 1 hét 1 nap

Megnéztem, az eseményről készült videót a videókronika oldalán és nem gondoltam volna, hogy a polgármesterünk kormánypárti lett. Volt már a városban DK és Jobbik fórum de azokon nem jelent meg :(


Szujó Zoltán

Beküldő: Gulyàs Erika - Beküldés időpontja: 1 hét 2 nap

Amiatt kerestelek, hogy meghalt a Turán Firci aki alattakott lakott és az árverezés elindidása előtt esetleg tudnál egy vevőt rá esetleg, hogy az esrte bank ne vigye el szarért hulyért


Közmunka fizetés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hét 1 nap

3 éve nem változott a közfoglalkoztatási bér(54ezer forint). A munkaügy is hirdeti, na de ki akar itt dolgozni. Menjenek ki ők, oszt megtudják az élhetetlent. https://mszp.hu/hir/a_kozmunkasoknak_is_jar_a_fizetesemeles


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 4 hét

Az önkormányzat sok pénzt költött a munkaerőpiac szempontjából zsákutcának bizonyult közfoglalkoztatásra. A munkaügyi képzésekre biztosított keretet viszont csökkentették. Az álláskeresési járadék folyósítását pedig 6 hónapról 3 hónapra vették.


Sport

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hét 6 nap

Május elseje a mozgás jegyében. Amikor nem az egyhangú konditermekben járunk.
https://www.youtube.com/watch?v=q0wYdHYHiqI


XXI. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hét 8 óra

Rockot hallgatnak, de a közönségen látszik, hogy keveset jártak fesztiválra. Júliusban megyünk Mezőtúrra az EAST fesztre, mert az különlegesebb.Egy, két arcot ismerek aki elektronikus tánczenében járatos.


Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 1 hónap 1 nap

Szeghalmon a hétvégén (26-27) változatosabbak lesznek a zenei program. Gyomaendrődön csak a rock zenét szeretik az emberek?


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 3 nap

'Magyarország mindörökké. Határon innen és túl. Nem elszigetelődni kell, hanem megváltoztatni a világot. Hallatni a hangot tehát, ha azt ellenséges környezetben kell megtenni.' Más arcok, más emberek, de ők az ISMERŐS ARCOK.


Ön miben lát elsődlegesen fejlődési lehetőséget Gyomaendrőd számára az elkövetkezendő években?

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 2 hét

Néhány évvel ezelőtt Vállalkozásfinanszírozási konzultációt tartott a munkaügy. Az érdeklődök rövid tájékoztatást és életrajzot adtak le a pályázathoz. Munkanélküliként a 2 éves minimálbér alapú támogatást választottam. Korábban az 6 hónap volt, de ismeretes, hogy pizzéria vagy fagyizó sem maradhatott fenn. Ezek a források már csak az állami holding alatt vannak letétbe. Ez nem lehet START UP.


Volner: 400 milliárd a korrupciós kár - Lakossági fórum Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 1 hét

A Jobbik nem tematizált eleget a kormánypárti konzultációról,habár nevében készített a 'Híd a Nemzetért Egyesület'. Aztán Mszpés közeledése lévén balliberális fordulatot vett és kiáll Gyurcsányék kertelése mellett.


Nincs szórakozási lehetőség

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 3 hét

Hová menjünk 2018 szilveszterkor. Éttermekben zárt körű rendezvények. A Harang zsúfolt, utcabál nincs, nem jön semmi együttes. Kocsmák hamar bezárnak. Ahogy néztem Szarvason sem jobb a helyzet. Mi hoz össze minket: http://www.musicfm.hu/


Bérmunkás

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 4 hét

Építési vállalkozásnak dolgoztam félig bejelentve. Aztán néhány hónap megszakítással hol kifizettek, hol nem. Ezért van az, hogy az átadásnál már nincs szakembergárda, mert felmondtak.


Mutassuk meg hogy közösség vagyunk!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 1 hét

Az, hogy a nők nem érthetnek a borhoz, mégis hívják őket különféle szüreti összejövetelekre. A Borbarát hölgy közvetlenül nem érintett a szőlőtermesztésben, de tisztában van vele, hogyan fogjunk meg helyesen egy poharat, hogyan illatoljunk bele.


Ingyenes lakossági szűrőprogram

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 1 hét

Magyarország lakosságának mintegy 30% a túlsúlyban van. Ez nem csak egy esztétikai probléma, összefüggésben áll a szív- és érrendszeri betegségek, máj és ízületi kórkép kialakulásával, epekövességet okozhat. Helyes étrend mellett és fizikai aktivitással meg lehet szabadulni a súlyfeleslegtől, hacsak kevesebb energiát viszünk be, mint amennyi a szervezet igénye.


Letargia!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 2 hét

Egy közép-európai egyetem, mint a CEU nem működne a magyar felsőoktatást támogató alapból. Ehhez ugyanazz a befektetési morál szükséges, mint az országban lévő autógyárainkban van. Ez utóbbit viszont kedvezményes rendszerrel ösztönzi a kormány.


X. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny

Beküldő: Dr Czirmes Györ... - Beküldés időpontja: 6 hónap 3 hét

Legközelebb ha otthon Gyomán járok szívesen tartok devizahiteleseknek tájékoztatót, ha valakinek kedve van megszervezni


Beküldő: Milánka - Beküldés időpontja: 6 hónap 3 hét

19 nap múlva rendezvény és nem lehet tudni mi lesz a pontos program! Mindig az utolsó pillanatban kell a programokat kitenni, hogy az emberek nem tudjanak előre tervezni?


Állások Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 8 hónap 1 hét

A zöld gumi kft gépkezelőket keres több műszakos állásra 1000/órabér+minőségi bónuszlehetőség,szállással. info@zoldgumikft.hu


XX. Nemzetközi Halfőző Verseny és Megyei Vadásznap

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 9 hónap 2 nap

Egy újabb fesztiválja a városnak. Kell is, hogy ne menjenek el a fiatalok. A Road például először jön, nem mint a Gesarol a bogártalálkozón. A rendezvény meg ingyenes lesz. Az elvándorlás az foglalkozás probléma is, nincsenek új munkahelyek.


Beküldő: H.Imre - Beküldés időpontja: 9 hónap 5 nap

Minden évben az Endrődi részen volt megrendezve ez a rendezvény de ezt is elvették az endrődi emberektől :(


Szervíz

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 9 hónap 5 nap

Mágus itt találni számítógép szerelőt. A Comp üzletbe nem megjavítnák, másikat adnak ki ügyfélnek. Úgy van, ha nyomtatóba keresek patront, akkor azt állítja régi a cucc, és megvetetne újat. Alaplapot processzorral cserélnék, persze nem ingyen. Hová menjek megbízható szakboltba?


VI. Főtéri sokadalom

Beküldő: zola - Beküldés időpontja: 9 hónap 1 hét

Hát jó pár évvel ezelőtt még három napos nagy rendezvény volt az aug 20 de egybe volt kötve a halfőző versennyel 2007-es évek környékén voltak jó koncertek mulatós fellépők!!!!!!!!! 2010-től vége lett mindennek és azóta nem is tudják rendbe hozni ezt a rendezvényt csodálkoznak hogy nem sok ember kíváncsi aki teheti elmegy más megyékbe ez az egyik dolog a másik hogy ezt a halfőző versenyt miért nem lehetne egy napra tenni az aug 20 al????????? miért kell külön külön megrendezni mert nem sok értelme van arra se kíváncsi senki talán ha a kettő rendezvény egybe lenne egy napon az az aug 20 án nagyobb lenne az érdeklődés is délelőtti órákba rotyogna a halászlé a bográcsokba délbe meglenne a kenyérszentelés cipó osztás ahogy az régen is volt!!!!!!!!!!! egész napos műsorral estei órákba 1 mulatós műsorral meg egy koncerttel majd szép tűzijátékkal zárulna!!!!!!


Beküldő: p.janos - Beküldés időpontja: 9 hónap 1 hét

Luxus kiadás volt a városnak a hétfői rendezvény. Olvastam a facebookon az úriember írását, aki a pénteki rendezvényt szervezte, hogy szerinte az ő rendezvénye jó volt és sikeres. Ez nagyon jó, de akkor miért nem ajánlotta fel a városnak, hogy aznap legyen megrendezve a kenyérszentelés és így letudva az Augusztus 20.-ai rendezvény a városban? Nem kellet volna akkor megrendezni a hétfőit és a város megtakarított volna egy halom pénzt. Pénteken négy szárvendég volt míg szombaton csak kettő kisebb. A városnak ennyire sok pénze van, hogy 300-500 embernek rendezzen külön hétfőn rendezvényt egy 13295 fős városban mert éppen akkor van 20.-a? Volt már rá példa pont ebben az évben, hogy a Március 15. ünnepséget 14.-én rendezték, akkor a 20.-át is simán lehet volna 19.-én rendezni és nem került volna a városnak semmibe vagy nagyon minimális összegbe. Látni, lehet, hogy az elmúlt években a gyomai rendezvények a helybeli embereket nem nagyon érdekli. Miért is ennyire érdektelenek ezek a rendezvények?


Beküldő: David - Beküldés időpontja: 9 hónap 1 hét

Éjfélig Retro Disco ehhez képest 23:30-kor már elküldték az embereket haza. Egy cukorka árus és egy gyros árus volt a kínálat délutántól estig. Megérem a vidéki barátaimat, hogy miért nem akarnak jönni Gyomaendrődi rendezvényekre. Aki teheti inkább mennyen máshova szórakozni vagy kikapcsolódni mert Gyomaendrőd ebben nem jó.