Hozzászólások

Állások Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 nap 9 óra

Békés megye top vállalata, a Linamar munkatársakat keres békéscsabai telephelyére operátori munkakörbe. Munkába járáshoz céges busz biztosítása. Jó kereseti lehetőség, cafeteria és prémium juttatások. Visszahívás a 06 30 606 2214 telefonszámon.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 2 hét

A Mészáros csoport szarvasi pulykafeldolgozó üzemébe húsipari munkatársat keres napközis és 3 műszakos állásban. Garantált összegbér a 3. hónap után. Éves jutalom és ajándékcsomag is kapható. Érdeklődni: Szarvas, Ipartelep 531


közösségépítés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hét 4 nap

Magyarországon jelenleg 20% körüli területet borít erdő. Az erdészek a fahasználat mellett gomba, gyógynövény, erdei gyümölcs, méz, valamint fűz és nádtermelést is végeznek. A nyugat-európai országokhoz képest hazánkban az erdőt mintegy 85%-ban a lombos fafajok alkotják. A változatos állomány sokszínű élővilágnak ad otthont. Az országos környezetvédelmi tanács célkitűzése, hogy 25-30%-ra növelje az erdős területek hányadát. A fásításban a tavalyi évben 86 településen 2 millió facsemetét ültettek el.


Egy nemzet egy beteg

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 3 hét

Egy éve kisebb nyitási megszakítással, de javarészt zárva tartottak, vagy nem működhettek a kiskereskedelmi üzletek, legfőbbképpen a turizmus. A vendéglátó egységek csak házhozszállításra alkalmazhatók. A kormány újabb konzultációjában az újranyitásról kérdez. Online felmérésben ugyan, amely így nem minden magyar lakoshoz juthat el. Érzékeny pontja a védőoltáshoz kötött kezdeményezés is. A gazdaságnak működnie kell, melynek alapja a vendéglátóipar. Az oktatás, amely a hagyomány és a nemzeti értékek mellett a jövőt képezi, csak digitálisan nem fenntartható. Drágul az élelmiszer és nő az infláció, melynek hatásaként nem észlelhető a bérjövedelemből élők anyagi helyzetének mérséklődése. Idén is elmaradt a március 15.-ei megemlékezés. Amit hallunk, az hogy Elég a Lezárásokból!


Koronavírus terjedése - COVID-19

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 nap

Egy év után a harmadik hullámot fogtuk ki a járványból. A szájmaszk már minden lakott területen kötelező. A vendéglátóhelyek, iskolák, üzletek bezártak mégis van valami a levegőben, ami reggel szétszed. Este 8-kor elindulni, na még mit nem. Majd pihenek ha öreg leszek, majd ha gyógyszert szedek, majd ha elköltözök otthonba, vagy kioltja mindezt a vakcina.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 3 hét

Túltermelés van szájmaszk gyártásból. El kell adni, erre találják ki egyre több helyen a viselését.Így védekezzünk a légszennyezettségtől, amiben vírusok szaporodtak. Üzemben dolgozom, ahol mindeddig ki van rakva a covidos tájékoztató, milyen tünetek és hogyan köhögjük ki helyesen. Maszkot ne viseljen, ha nem beteg. Ezidáig! De ha lehűlik a levegő, nyálkásodik.Azám influenza?


Több mint egymilliárd forintból fejlesztik a gyomaendrődi fürdőt

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 4 nap

Jól tartja magát a Liget fürdő. Szükségtelen most erre 1 milliárdot költeni. Olyan egyéb munkahelyi beruházások kellenek, amely itt tudja tartani a munkavállalókat. Honlétüket lakhatási támogatással segíteni. Turisztika szállók mellett bérlakások kiépítése is célszerű.


Beküldő: közlekedési lámpa - Beküldés időpontja: 3 hónap 1 hét

Jó a fejlesztés, de ezzel hány új munkahely fog létrejönni?
A jegyek árai mennyivel fognak nőni a beruházás után?
A környező városok, mint Gyula, Békés, Szarvas stb. is megkapták ugyanezt a támogatást. pl.: Gyula, Békés a dupláját kapta.
Ezekkel próbál majd versenyezni a fürdő? és mégis hogyan? úgy ahogyan eddig?
Nagylapos határában Gyopárosfürdőt reklámozzuk már sok-sok éve. Talán itt kellene elkezdeni változtatni a dolgokon és szép lassan haladni befelé, de míg az a tábla ott lesz addig itt semmi nem fog változni.


Közmunka fizetés

Beküldő: Szabó Dezső - Beküldés időpontja: 3 hónap 5 nap

Ilyen bér juttatások mellett nem fog Gyomaendrődrödön maradni senki mert nem tud félre tenni 140.000ft az már jobban hangzik de 50.000Ft az semmi.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

Az alapellátásban lévőknek meg kell határozni a minimális összeget. A közmunka fizetést pedig emelni kell. Hacsak az alapvető élelmiszerek árát nézzük, akkor az infláció mértéke jóval magasabb. Nem szabadna éhséglázadásba jutni. A szükségállapotról V.Róbertet kérdezzük, aki a helyi közfoglalkoztatás vezető kartársa.
https://officina.hu/gazdasag/58-koezmunkas-minimalber-oesszege-2014-emel...


Látványos kisfilm készült Gyomaendrődről

Beküldő: Jozsef Vincze - Beküldés időpontja: 3 hónap 3 hét

Gondolom a nick neved nem véletlen szüleménye.


Klip a gyomaendrődi havas tájról

Beküldő: Jozsef Vincze - Beküldés időpontja: 3 hónap 3 hét

Csodálatos képek ! Gyönyörű gyermekkorom volt Gyomán. Nagyon jó volt visszaidézni az emlékeket.


Ugrin nemzetségi találkozó

Beküldő: KUPECZ LÁSZLO - Beküldés időpontja: 4 hónap 2 hét

Szeretnék a családfáról többet megtudni,lehet,hogy családtag vagyok?


Beküldő: Székely Mónika - Beküldés időpontja: 9 hónap 3 nap

monikabarbaraszekely@freemail.hu, ha lehet ide írjon neke valaki!


Beküldő: Székely Mónika - Beküldés időpontja: 9 hónap 3 nap

Kedves Uhrinok és Ugrinok!

Érdeklődnék, hogy mikor lesz ilyen találkozó újra és hol?
Üdvözlettel: Székely Mónika, Uhrin Lajos József unokája, Uhrin Anna Mária lánya :-)


Társkereső

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 2 hét

A CUPYDO keresztény közösségi oldalon olyan társat találhatsz, aki segít a harmonikus kapcsolat értékteremtéséhez. A gyorsan változó világban nem könnyű. Az oldal használói hosszabb ideig tagja a klubnak. Látogass el ide: Christian Loving Magyarország


Infokommunikáció

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 3 hét

A UPC beolvad a Vodafone-ba. A változás alatt önnek is akadozhat a NET. A home office és az online oktatás során gyakoribb hibák lépnek fel. Másik probléma, hogy az eddig működött emaileket megszünteti a szolgáltató, amit idén az ügyfelek még változatlanul használhattak. Bár a telekommunikációs cég így spórolna, azonban előfizetőinek zavart okozna az átállással.


Az ősz színei - tájfilm Gyomaendrődről

Beküldő: Tömöry Mária - Beküldés időpontja: 6 hónap 6 nap

Sokszor gyönyörködtem...minden évszakban , de a legszebb az ősz !!! A képek /újra/ látásának érzelmi hatásai szavakkal nem kifejezhetők ! Köszönöm.


Nemzeti Ünnep - Október 23 (Koszorúzás)

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 3 hét

Hé Antiforradalmárok! Az új Szabadság tér köznépi felavatasa mikor lesz?


Túzokrezervátum, Dévaványa

Beküldő: Török Gyula - Beküldés időpontja: 7 hónap 1 hét

Szeretném meglátogatni a túzok farmot és a látogató központot, okt.11-én vasárnap délelőtt, két fővel. Nyitva lesznek-e, kell-e előre bejelentkezés? Válaszukat várva, Tisztelettel: Török Gyula


Beküldő: Sótonyi Tamásné - Beküldés időpontja: 9 hónap 4 nap

Érdeklődnék kutyussal is be lehet menni? Aug. 10.-án is nyitva lesz a rezervátum?


"Rendet, közbiztonságot, erős gazdaságot!" - Jobbikos rendezvény

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 2 hét

A Volner párt programjával, értelmiségi holdudvarral az ország fenntartható fejlődését segíti. A nemzet alapegységeként tekint a hagyományos család modellre. Elutasítja a migrációval létrejövő multikulturális társadalmat és nem támogatja az Európai Egyesült Államok tervét.


IX. Főzzünk, együnk, fürödjünk együtt! - „Cégek” és családok főzőversenye

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 3 hét

A járványügyi intézkedések alatt is sikerült megtartani a rendezvényt. Az idő szép volt a fürdőzésnek.Tudnánk jobbat is, de az a fránya vírus tart. A halfőző fesztiválra lemondták a koncerteket. Ami azt illeti ingyenes volt. Ezért viszont nem 1.osztályú zenekar fogja nekünk adni a belevalót. Ahogy mondott kevésbbé érdekli a gyomaendrődieket. Az elmaradt gyereknapot pótolni lehetett, hogy ne csak a gyepnek zenéljenek.A gólyalábasok köszönték ezt meg a hiányzó polgármesternek. Neked elmentek otthonról?


Beküldő: közlekedési lámpa - Beküldés időpontja: 8 hónap 2 nap

A Gyomaendrődi rendezvényeket el kellene felejteni mert a megszervezése és a lebonyolítása siralmas, színvonalon aluli.
Észreveszem, hogy a kamerás ember nem mutatja soha a tömeget gondolom azért, mert eleve nincsen tömeg :(
A hétvégi Dévaványái rendezvényen több gyomai volt, mint a ványai ember. Miért van ez?
Na majd, 1X ha lecserélődnek a mostani emberek akkor talán megint lesz valami, kulturális élet ebben a városban, de addig eljárkálunk vidékre. Dévaványa, Szarvas, Hunya, stb..


Áramszünet - 2020. március 11. és március 27. között

Beküldő: Dávid Zsuzsanna - Beküldés időpontja: 8 hónap 2 hét

Tisztelt eon munkatárs!
Gyomaendrődön napi szinten több pillanatnyi áramkimaradás van, ami végigsöpör az egész háztartáson, számítógépen, stb. Kifejezetten idegesítő és ártalmas. Kéren javítsák ki a kiváltó okot. XXI. század az Isten szerelmére. Tisztelettel Dávid Zsuzsanna


XXII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző Verseny

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 8 hónap 3 hét

Hanem kifizeti? Nem olyan drága hely az a pavilon. Csak közel van a rendezvényhez. Felőlem mehetnek a Rivers pubba is. Közmunkás fizetésből persze 20.a után már nem tudsz jót enni. A kézműves áruk is többe kerülnek. A halfőzőt, amelyet a gyomai városrészen tartanak mindig többen keresik meg, mint az endrődit. Fürdő, szabadság tér és környéke, szállások a mérvadók. Bár azt írják, hogy tisztviselők és politikusok találkozója ez is. Én nem láttam fideszes pólóban. Halra magyarok!


Beküldő: Bajai Halas bácsi - Beküldés időpontja: 9 hónap 7 óra

Halászlé és hallé vásárlása a helyszínen 1200 Ft és 1700 Ft-ért?
Az egyszerű dolgos embereknek ez jutott, miközben a V.I.P emberek délben a Pavilon étteremben eszik majd a finomabbnál finomabb ételeket és biztos nem ők fogják fizetni a számlát, hanem a ....


Szent István napi ünnepség és kenyérszentelés Gyomaendrődön

Beküldő: Gyomaendrődi na... - Beküldés időpontja: 8 hónap 3 hét

Imádkozás közben még a kisunokám is tudta, hogy fel kell állni, de az első sorban üllő képviselők arra sem voltak képesek, hogy felemeljék a feneküket. Ilyen vezetői vannak a városnak? Ezek szerint igen :(


Szent István Napi Ünnepség

Beküldő: Szent István kenyere - Beküldés időpontja: 9 hónap 7 óra

Idén is kenyér darabokat fognak osztogatni az egyszerű embereknek? Régebben mini cipókat kaptunk. Tisztelni kellene a hagyományokat. Mindenkinek mini cipót!


Gyereknap

Beküldő: Tibi bácsi - Beküldés időpontja: 9 hónap 4 nap

Felkerült a nemkívánatos személyek listájára más szóval parkolópályára tették a városi mikulást :(