Hozzászólások

Földünkért, hazánkért! - félpályás útlezárás Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hét 3 óra

A Rózsa Sándor tanya: Ha föltámadna,
minden Magyart a lovához rántana
Csattintaná az ostorát,
Leverné az oláhok bocskorát.


Giccsadót az utcakép elcsúfításáért

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hét 4 nap

Szoba van kiadó? Helyi lakost kérdeztem. Benn a városban találjuk az Anck su Namun villát. De a szállást csak odaát a Bónom zugban. Mintha egy fáraó nyughelye lenne.


Paradise Beach Party 1.

Beküldő: koverzsolt - Beküldés időpontja: 3 hét 4 nap

Ez most fürdő vagy "disco"?
A kisebb városokban az ilyen jellegű eseményeken tudjuk kik vesznek részt családostól. Ez kell Gyomaendrődnek? Nem lehet más normálisabb programokat kitalálni? A régebbi fürdővezetésnél egészen jó programok voltak. (egy példa: Minden pénteken a fürdő 22.00.-ig volt nyitva nyáron)


Sport

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hét 5 nap

Az elhízás egészségügyi probléma.Kialakulásáért az emberek életmódján kívül a kereskedelem is felelős.A tápanyagban gazdag gyümölcs és zöldség többe kerül, mint más energiahordozó étel.Ugyan az elhízottak száma háromszorosa lett az elmúlt évtizedekben, vannak fittek is, akik éppen a modern társadalomnak köszönhetik kiegyensúlyozott életüket.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 1 hét

Május elseje a mozgás jegyében. Amikor nem az egyhangú konditermekben járunk.
https://www.youtube.com/watch?v=q0wYdHYHiqI


XXX. Anniversary - Ghost's Bikers Party

Beküldő: kismotoros74 - Beküldés időpontja: 1 hónap 2 hét

Valaki tudja, hogy motoros felvonulás lesz a városban? és ha igen az mikor kezdődik? (régebben volt) és rendezvény megnyitó mikortól van?


Migráció

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 2 hét

Több, mint 80 ezer bevándorló kapott szállást, munkahelyet Magyarországon.Közel 20 ezer letelepedési kötvény formában uniós állampolgárként.2017-ben tizenötezer illegálisan lépte át az osztrák-magyar határt. Cégeknél az alacsony bérek és rossz munkakörülmények miatt távozott magyarok ezrei helyére ázsiai munkásokat telepítettek le.


MIÉPen

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 1 hónap 3 hét

Tradícionális, hogy a magyarok annyit költenek élelmiszerre és használati cikkekre, mint az EU fejlettebb országaiban. A szupermarketek árai sem maradnak úgy el a nyugati szomszédoktól. Azonban átlagkeresetük jóval alatta marad az ottani bérszínvonalnak. Üzenjük Brüsszelnek, hogy a forrásokat oktatásra, egészségügyre és bérfejlesztésre költjük. http://www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=54350


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 3 hónap 1 hét

Elkészült a Mi hazánk olvasói lapja. Népszavazást tartanának az Eu-s tagságról. Úgy érzik, hogy több profit megy ki Magyarországról, mint amennyi uniós támogatás jön. A déli határkerítés megépítése nemzetbiztonsági ügy volt,nem kellene Brüsszelnek elvetni. Aláírásával támogathatja Torockaiék pártját az európai parlamenti választásban. Ön legközelebbi standjánál Békéscsabán.


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 4 hónap 2 hét

Magyarország népessége az elmúlt évtizedben egyre fogyatkozik. Nem szabadult meg az adósságcsapdától és a külső kényszertől. A mi hazánkat szeretnénk, ahol az emberek bizalommal tekintenek a jövőbe. A fiatalok nem külföldi életről álmodnak, hanem itthon is lehet tervezniük. A trianoni határoktól független egységes nemzetet, az időskorról való megfelelő gondoskodást.


Kollmann-lakótelep

Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 1 hónap 4 hét

Játszótér egy forgalmas úttest mellet? Jól át lett ez gondolva?

"Pályázatot nyújtunk be egy új játszótér kialakítására, 15 millió forintos támogatási összegre. A fejlesztés tervezett helyszíne a Határ Győző tér. A koncepció egy olyan játszótér kialakítása, amely kicsik és nagyok számára egyaránt élvezhető lesz. Reményeink szerint a játszótér megépítésével hozzájárulunk ahhoz, hogy a Határ Győző tér többfunkciós közösségi tér lehessen."


Lakossági fórum - Németh Szilárd - Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!

Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 2 hónap 2 nap

Ha elmegy az egyik párt fórumára akkor a többi párt fórumán is ott kellene lennie.
A videó itt van: http://www.videokronika.hu


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 2 nap

Hol van ez a videó? A bevándorlás ellen kiáll a magyar nép. Ezt szajkózza a kormány. Így aláírásba kezd az is, ki nem fideszes. T.Balázs régóta együttműködik DANKÓval, mint Körösök Vidékéért Egyesület. Amúgy a Jobbiknak is megvan a migránspolitikája.


Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 2 hónap 2 nap

Megnéztem, az eseményről készült videót a videókronika oldalán és nem gondoltam volna, hogy a polgármesterünk kormánypárti lett. Volt már a városban DK és Jobbik fórum de azokon nem jelent meg :(


Szujó Zoltán

Beküldő: Gulyàs Erika - Beküldés időpontja: 2 hónap 2 nap

Amiatt kerestelek, hogy meghalt a Turán Firci aki alattakott lakott és az árverezés elindidása előtt esetleg tudnál egy vevőt rá esetleg, hogy az esrte bank ne vigye el szarért hulyért


Közmunka fizetés

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 1 hét

3 éve nem változott a közfoglalkoztatási bér(54ezer forint). A munkaügy is hirdeti, na de ki akar itt dolgozni. Menjenek ki ők, oszt megtudják az élhetetlent. https://mszp.hu/hir/a_kozmunkasoknak_is_jar_a_fizetesemeles


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 9 hónap 3 hét

Az önkormányzat sok pénzt költött a munkaerőpiac szempontjából zsákutcának bizonyult közfoglalkoztatásra. A munkaügyi képzésekre biztosított keretet viszont csökkentették. Az álláskeresési járadék folyósítását pedig 6 hónapról 3 hónapra vették.


XXI. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Rockot hallgatnak, de a közönségen látszik, hogy keveset jártak fesztiválra. Júliusban megyünk Mezőtúrra az EAST fesztre, mert az különlegesebb.Egy, két arcot ismerek aki elektronikus tánczenében járatos.


Beküldő: István1964 - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

Szeghalmon a hétvégén (26-27) változatosabbak lesznek a zenei program. Gyomaendrődön csak a rock zenét szeretik az emberek?


Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 2 hónap 3 hét

'Magyarország mindörökké. Határon innen és túl. Nem elszigetelődni kell, hanem megváltoztatni a világot. Hallatni a hangot tehát, ha azt ellenséges környezetben kell megtenni.' Más arcok, más emberek, de ők az ISMERŐS ARCOK.


Ön miben lát elsődlegesen fejlődési lehetőséget Gyomaendrőd számára az elkövetkezendő években?

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 5 hónap 1 hét

Néhány évvel ezelőtt Vállalkozásfinanszírozási konzultációt tartott a munkaügy. Az érdeklődök rövid tájékoztatást és életrajzot adtak le a pályázathoz. Munkanélküliként a 2 éves minimálbér alapú támogatást választottam. Korábban az 6 hónap volt, de ismeretes, hogy pizzéria vagy fagyizó sem maradhatott fenn. Ezek a források már csak az állami holding alatt vannak letétbe. Ez nem lehet START UP.


Volner: 400 milliárd a korrupciós kár - Lakossági fórum Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 6 nap

A Jobbik nem tematizált eleget a kormánypárti konzultációról,habár nevében készített a 'Híd a Nemzetért Egyesület'. Aztán Mszpés közeledése lévén balliberális fordulatot vett és kiáll Gyurcsányék kertelése mellett.


Nincs szórakozási lehetőség

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 6 hónap 2 hét

Hová menjünk 2018 szilveszterkor. Éttermekben zárt körű rendezvények. A Harang zsúfolt, utcabál nincs, nem jön semmi együttes. Kocsmák hamar bezárnak. Ahogy néztem Szarvason sem jobb a helyzet. Mi hoz össze minket: http://www.musicfm.hu/


Bérmunkás

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 7 hónap 3 hét

Építési vállalkozásnak dolgoztam félig bejelentve. Aztán néhány hónap megszakítással hol kifizettek, hol nem. Ezért van az, hogy az átadásnál már nincs szakembergárda, mert felmondtak.


Mutassuk meg hogy közösség vagyunk!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 8 hónap 5 nap

Az, hogy a nők nem érthetnek a borhoz, mégis hívják őket különféle szüreti összejövetelekre. A Borbarát hölgy közvetlenül nem érintett a szőlőtermesztésben, de tisztában van vele, hogyan fogjunk meg helyesen egy poharat, hogyan illatoljunk bele.


Ingyenes lakossági szűrőprogram

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 8 hónap 5 nap

Magyarország lakosságának mintegy 30% a túlsúlyban van. Ez nem csak egy esztétikai probléma, összefüggésben áll a szív- és érrendszeri betegségek, máj és ízületi kórkép kialakulásával, epekövességet okozhat. Helyes étrend mellett és fizikai aktivitással meg lehet szabadulni a súlyfeleslegtől, hacsak kevesebb energiát viszünk be, mint amennyi a szervezet igénye.


Letargia!

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 8 hónap 1 hét

Egy közép-európai egyetem, mint a CEU nem működne a magyar felsőoktatást támogató alapból. Ehhez ugyanazz a befektetési morál szükséges, mint az országban lévő autógyárainkban van. Ez utóbbit viszont kedvezményes rendszerrel ösztönzi a kormány.


X. Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny

Beküldő: Dr Czirmes Györ... - Beküldés időpontja: 8 hónap 2 hét

Legközelebb ha otthon Gyomán járok szívesen tartok devizahiteleseknek tájékoztatót, ha valakinek kedve van megszervezni


Beküldő: Milánka - Beküldés időpontja: 8 hónap 2 hét

19 nap múlva rendezvény és nem lehet tudni mi lesz a pontos program! Mindig az utolsó pillanatban kell a programokat kitenni, hogy az emberek nem tudjanak előre tervezni?


Állások Gyomaendrődön

Beküldő: anonim - Beküldés időpontja: 10 hónap 1 hét

A zöld gumi kft gépkezelőket keres több műszakos állásra 1000/órabér+minőségi bónuszlehetőség,szállással. info@zoldgumikft.hu