Felhasználási feltételek

Honlapunkat bárki használhatja korlátozás nélkül, azzal a feltétellel, hogy üzenetként nem küld be a törvény által tiltott hozzászólásokat, különösen a nemi identitásra, a vallási-, faji hovatartozásra és a személyes adatokra vonatkozólag. Megkérjük Tisztelt Olvasóinkat, hogy tartózkodjanak a trágár, alpári, ízléstelen, személyeskedő és öncélú hozzászólásoktól.

Fenntartjuk a jogot, hogy a számunkra küldött, nem apróhirdetési célú fotókat szabadon felhasználhassuk a gyomaendrod.com oldalon, vagy más, a várost népszerűsítő kiadványban.

A beküldött hozzászólásokért felelősséget nem vállalunk. Azokért teljes mértékben annak beküldője felel.
Fenntartjuk a jogot, hogy a fenti feltételeket megsértő üzeneteket indoklás és értesítés nélkül töröljük a rendszerből.
Felhasználóink külön jelezhetik, ha úgy érzik, személyes joguk sérült, ezeket a info@gyomaendrod.com e-mail címen várjuk.

Pályázati sajtóközlemények ingyenes megjelentetésére, nem közérdekű információk közlésére nincs mód portálunkon, ill. fenntartjuk a szelektálás jogát.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az általa a Gyomaendrod.com-re feltöltött, vagy e-mailben küldött szöveges és képi tartalomra a feltöltéssel/elküldéssel egyidejűleg, határozatlan időre szóló, területi korlátozástól mentes, ellenszolgáltatás nélküli, harmadik személyekre átruházható felhasználási jogot enged a Gyomaendrod.com részére. A Szolgáltató a feltöltött tartalmakat a felhasználási joga keretében jogosult területi és időbeli korlátozás nélkül, részben vagy egészben felhasználni, többszörözni, átdolgozni vagy átruházni, vagy bármely egyéb ismert felhasználási módon használni. A Felhasználó a felhasználási díjról a tartalom feltöltésével egyidejűleg a jelen Felhasználási Feltételek elfogadásával kifejezetten lemond.

A Felhasználó elfogadja, hogy a beküldött fotókkal, szöveggel kapcsolatos bármilyen szerzői vagy személyiségi jogi probléma esetén a felelősséget teljes egészében a feltöltő vállalja.

A Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató külön értesítés nélkül eltávolítja azon anyagokat, melyek megsértik bármely személy szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket. Ezekben az esetekben a Szolgáltató minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót.


Apróhirdetés felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Felelősség korlátozás
Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon elhelyezett hirdetésekben szereplő információkért, azok helyességéért vagy valóságtartalmáért. A fent említett rendszerek automata rendszerek, így az Ön által látott információk felhasználók által létrehozott tartalmak, melyet az üzemeltető az adatok nagy mennyisége miatt sem technikailag, sem emberileg nem képes kontrollálni. Ezen tartalmakat az Internetet használók készítik, melyek felett az üzemeltető nem gyakorol felületet.
Az üzemeltető felhasználóktól értesítést kaphat egyes tartalmak felől, melyeket a célból közölnek, hogy a tartalmat az üzemeltető megszüntesse. Ezen értesítések mindegyikét az üzemeltető külön-külön megvizsgálja, majd a törvény, a honlap valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Tartalmak eltávolításáról az üzemeltető nem köteles sem előre, sem utólag értesíteni annak tulajdonosát! Az üzemeltető semmiképpen nem vállal felelősséget semmiféle kárért, és különösen, az üzemeltető nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos kárért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használatkiesésből származó olyan károkért, amelyek a honlapon található információból fakadnak ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal, törvényi rendeletekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak.

Moderációs elvek
A helytelen rovatmegadásból adódó károkért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül, minden olyan hirdetést töröljön rendszeréből, amely spamnek minősül, illetve ennek gyanúja felmerül. Spamnek minősülő hirdetések azok is, amelyek csupán néhány karakter eltérésével, de ugyanazon céget, szolgáltatást, terméket hirdetik. Amennyiben a törlést a hirdető nem veszi tudomásul, és több alkalommal is megpróbálja a rendszert elárasztani hirdetéseivel úgy a szerkesztőség panaszt tesz a hirdető Internet szolgáltatójánál.
A szerkesztőség előzetes értesítés nélkül töröl minden olyan hirdetést, mely törvénybe ütközik vagy etikát sért, illetve ezek gyanúja felmerül. Ilyen hirdetések például:

  • Mobiltelefon függetlenítés
  • Jogvédett termékek másolatai (DVD/VHS/CD)
  • Okmányhamisítás (diákigazolvány ill.-matrica, nyelvvizsga, diploma, érettségi stb.)
  • Csempészáru, kábítószer
  • Szexuális szolgáltatások

A felsoroltakon kívül minden olyan esetben megvalósul a hirdetés törlése, amely törvényt sért (pl.önkényuralmi jelképek használata, törvénysértésre való buzdítás stb.) Az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.


Egyéb rendelkezések

A Gyomaendrod.com szolgáltatásainak használatával Ön elfogadja a jelen szerződés feltételeit. A Gyomaendrod.com jogosult a szerződés bármikori módosítására. A módosítást követően a szolgáltatás további használata az Ön részéről a szerződés módosításának elfogadását jelenti.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!