Homoktövis termékek

Homoktövis termékek a természetes vitaminpótlásért

Homoktövis: Általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer-erősítő, fokozza a szervezet ellenálló-képességét. Ajánlott fertőzésveszély, pl. influenzajárvány idején. Sokan használják meghűléses megbetegedéseknél. A homoktövis nagy C-vitamin-tartalma miatt ideális “téli gyógyszer”. Roboráló hatású lábadozási időszakban megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, zsíros olajakat, flavonoidokat, gazdagok szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban.
A homoktövis E-vitamin tartalma (202.9 mg/100 g gyümölcs), magasabb mint a búza, kukorica és szójabab E-vitamin tatalma.


Homoktövis-alma ivólé
A magas C-vitamin tartalmú speciális beltartalmi értékekkel bíró bogyókból az elmúlt évekhez hasonlóan az önkormányzat ivólevet készítetett, mely 100%-os gyümölcstartalmú, (10% homoktövis 90% alma) hozzáadott cukrot, tartósítószert, nem tartalmaz.
Ár: 3 literes dobozos kiszerelésben 1.800 Ft / doboz áron


Homoktövis almás-barackos ivólé
A magas C-vitamin tartalmú speciális beltartalmi értékekkel bíró bogyókból az elmúlt évekhez hasonlóan az önkormányzat ivólevet készítetett, mely 100%-os gyümölcstartalmú, (10% homoktövis 90% alma-barack) hozzáadott cukrot, tartósítószert, nem tartalmaz.
Ár: 3 literes dobozos kiszerelésben 1.800 Ft / doboz áron


Homoktövis velő
A velő formátum 100%-ban tiszta homoktövis, mag, és héj nélkül. Gyümölcstartalma 100%. A velő, tartósítószert, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A velő 500 ml-es kiüvegezett formában kapható. Fogyasztása naponta egy- két evőkanál mennyiségben javasolt.
Ár: 500 ml-es üveges kiszerelésben 2.000 Ft / üveg áron


Homoktövis szörp
A homoktövis 33%-ban homoktövis velőt, valamint hozzáadott cukrot, és vizet tartalmaz. Fogyasztása hígított formában (ásványvízzel, vízzel, szódával) javasolt 1:8 arányban. A szörp a velőhöz hasonlóan 500 ml-es űrtartalmú üvegben kerül forgalmazásra.
Ár: 500 ml-es kiszerelésben 800 Ft / üveg


Bármilyen három homoktövis készítmény vásárlása esetén, minden vásárló egy homoktövis szörpöt kap ajándékba!
A fent szereplő termékek megrendelhetőek a +36 (66) 581239 telefonszámon, valamint a +36 (20) 4874891 telefonszámon, és a megrendelt termékeket minden hét pénteken /ünnepnapok esetében az azt megelőző vagy követő napon/ ingyenesen kiszállítjuk.

Vásárlási hely:
Gyomaendrőd Közös Önkormányzati Hivatal

(5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.)
Hétfő - Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.00

Gyomaendrődi virágkertészet
(5500 Gyomaendrőd, Alkotmány utca 5.)
Hétfő - Péntek: 7.00 - 14.00

Homoktövis termékek
Homoktövis termékek
Homoktövis termékek
Homoktövis termékek
Homoktövis termékek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás