Elérhetőségünk

Amennyiben bármilyen ötlete, javaslata van az oldallal kapcsolatban, küldje el nekünk az info@gyomaendrod.com címre. Minden információt, véleményt, kritikát szívesen fogadunk.

Várjuk az olvasói leveleket, cikkeket is, a színvonalasakat megjelentetjük oldalunk hasábjain. Újságíró palánták is kibontakoztathatják tehetségüket. Kritérium, hogy kapcsolódjon valamilyen szinten a városhoz (kivéve ha szépirodalmi vagy művészeti jellegű alkotásról van szó) ill. a politikamentesség. A negatív, kritizáló tartalmú írásokra nem vagyunk vevők, leginkább építő jellegű megnyilvánulásokat várunk.
Beküldési szempontokról itt lehet olvasni bővebben: Küldjön be Ön is hírt!

Amennyiben az ön cége, üzlete, vállalkozása még nem szerepel az adatbázisunkban, vagy már megtalálható az oldalunkon, de az adatokban változás következett be, vagy hiányosak az adataink,

szálláshelyek esetén az adatlap a gyomaendrod.com oldal turisztikai adatbázisához (adatlap szálláshelyeknek),

vendéglátóhelyek esetén az adatlap a gyomaendrod.com oldal turisztikai adatbázisához (adatlap vendéglátóhelyeknek),

üzletek és vállalkozások esetén az adatlap a gyomaendrod.com oldal adatbázisához (adatlap üzleteknek, vállalkozásoknak)

helyi szféra, közösség, látnivaló, szabadidős tevékenység, szórakozóhely, stb.. esetén az adatlap a gyomaendrod.com oldal adatbázisához (általános adatlap)

adatlapok beküldésével teheti meg, hogy naprakész információkat tehessünk ki az oldalra.

Az adatok frissítését kb. 3 napon belül végezzük el.

(Oldalunkon csak azon vállalkozásokat, cégeket, üzleteket tudjuk megjelentetni, amelyeknek a székhelyük, telephelyük vagy az üzlethelyiségük Gyomaendrődön található.)


Programok beküldése
Amennyiben tudomása van olyan programról, ami még nem szerepel a rendezvénynaptárunkban, vagy netán már szerepel benne, de bővebb információval tud szolgálni, küldje el nekünk. Új programok beküldése itt.

Apróhirdetés feladása
Ingyenes képes apróhirdetés mindenki számára. Új apróhirdetés feladása itt.

Horgászfogások beküldése
Nagy halat fogott a híres gyomaendrődi vizeken? Büszkélkedjen bátran a nyilvánosság előtt és illusztrálja fotóval is! (Nem baj, ha nem rekordlistás a kifogott hal!) Új horgászfogás beküldése itt.

Vadász trófeák beküldése
Töltse fel az eddig meglőtt vadász „trófeáit” fotókkal és leírással. Új vadásztrófea beküldése itt.

Fórumtéma beküldése
Nem valós idejű társalgásra, hosszútávú, maradandó, olykor magán légkörű eszmecserére és üzenetküldésre való. Új Fórumtéma beküldése itt.

Gyomaendrod.com csapat

Ossza meg ismerőseivel!