Általános adatlap

Amennyiben még nem szerepel az adatbázisunkban, (Helyi szféra, közösség, Látnivaló, Szabadidős tevékenység, Szórakozóhely, stb..) vagy már megtalálható az oldalunkon, de az adatokban változás következett be, vagy hiányosak az adataink, egy űrlap segítségével beküldheti az aktuális adatokat.

Már szerepelek az adatbázisban
Kérem válasszon
Az adatbázisunkban a lap alján található meg az azonosító szám. (Bejelentkezés után látható az azonosító szám)
Kérjük írja ide az elnevezést
A címe pl.: 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1.
A koordinátái pl.: 46.939553, 20.832823
A telefonszám
Weboldal címe
Fotó(k)
A kitöltött adatlaphoz maximum 6 db. fotót is csatolhat az internetes megjelenéshez. Ezek legalább 800*600 felbontásúak legyenek (rossz minőségű képet nem fogadunk el). Minél nagyobb felbontású, fekvő képek feltöltése ajánlott. Az első fénykép szerepel a listákban és a galériában, ezért kérjük, hogy ez a fotó minél relevánsabban ábrázolja a helyi szférát, közösséget, látnivalót, szabadidős tevékenységet, szórakozóhelyet, stb..
Ezzel a mezővel korlátlan számú fájl tölthető fel.
32 MB korlát.
Engedélyezett típusok: gif, jpg, jpeg, png.
Alulírott, mint az adatlapon szereplő intézmény vezetője, hozzájárulok ahhoz, hogy az általam közölt adatokat a gyomaendrod.com oldalon nyilvántartsák, a turisták tájékoztatására, Interneten való megjelenésre. Tudomással bírok arról, hogy az itt közölt adatok valótlanságából eredő felelősség kizárólag az információ szolgáltatót terheli.