Miért szavaznak és döntenek bizonyos kérdésekben a városházán, ha ennek ellenére egészen máshogyan cselekednek

Beküldés: 2012/12/23 - 14:23 | 8 hozzászólás | Módosítva: 2012/12/23
Szerző: Névtelen

1, Gyomaendrődi Hírmondó újság ismételten a városlakok postaládájába landolt ezen a héten. Ha jól tudom erről döntöttek már régebben, hogy nem lesz több újság, tehát megszűnik, erre ismételten itt van. <strong>Ez már a második alkalom.</strong>

2, Utólag szavazzák meg, hogy legyen Ünnepi díszkivilágítás.

3, stb... stb...

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2013. 06. 08., szo – 17:16 időpontban

Az újság megszűntetésével is csak hallgattatni akarják a lakossági értesítéseket.Az új városháza felavatott, de benne folytatódik un. Most még a munkaügy is mellérendeltjük lett.
Az lenne az elképzelésük,hogy nem hoznának új munkaerőpiaci,kvalifikált döntéseket.A költségvetést stagnálják.A legkisebb befektetésű közfoglalkoztatási programot, persze azt is szervezetlenül.Most 2010-től ennyi ami tőlük biztosan teljesíthető, ezt a kormány is szorgalmazta.Akinek egyéb céljai vannak az élethez,az másik régiót válasszon.

Permalink - Újságos küldte be 2013. 09. 25., sze – 10:42 időpontban

Ez az újság csak létezik (Gyomaendrődi Hírmondó újság ) mert én most megint kaptam a postaládámba, de ha egyszer megszavazták, hogy ne legyen akkor miért van még is? Vagy a közelgő választások miatt indult újra, hogy milyen szép és jó itt minden és szavazzunk megint azokra akik igazából nem csinálnak semmit.

A városnak azonban elkötelezett lobbistája. Így valósult meg a gazdakör és a hulladékkezelés anomáliája vagy a rákóczi úti emlékház.

Permalink - SANYO küldte be 2013. 10. 15., k – 10:20 időpontban

Mi újság a Jobbik helyi szerkesztőségnél? Régen kaptam a Hazai pálya lapból. A járásnyira kissé bürokratikus, a hírmondó megcsak Gyomaendrődről. Szóbeszédet veszek!

Ha a Jobbik Magyarországnak volna mit aprítani a tejbe, akkor a Spar előtt gyűjtené a béruniós aláírásokat. Éppen aktuális téma az Eu-s minimálbér.

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2017. 03. 30., cs – 17:24 időpontban

Miről szól a gyomaendrődi toll? Eddig egy példányhoz jutottam, ismeretterjesztő lapként véltem. Még a hírmondóban egyre több a sport oldal, iskoláink beszámolói. A közgyűlésben pedig olyanok döntenének a közteherviselésről, akiknek nagyobb hátralékuk van.

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2023. 02. 08., sze – 10:21 időpontban

Az elmúlt hónapok értekezletei nem munkahelyek megőrzéséről, egyáltalán újak létrehozásáról szólt Gyomaendrődön. Merthogy a járványos időszak után jött az energiaválság. Az önkormányzat által támogatott intézményeknek nagyon megdrágult a rezsiköltsége. Endrődön megszűnt a posta, egyidejűleg még helyi busszal sem lehetett Gyomára átjárni. Most készülnek a takarékbank bezárására is. Az iskolában bár volt téli szünet, de most sem lehet 18 fokig felfűteni. Kisvállalkozások nem kapnak energiatámogatásból, eközben a kormány országszerte nagy energiaigényű akkumlátorgyárakat építtet kínai hitelből. A debreceniek megmondták: Savazz a Fideszre!