Miért szavaznak és döntenek bizonyos kérdésekben a városházán, ha ennek ellenére egészen máshogyan cselekednek

Beküldés: | 9 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: Névtelen

1, Gyomaendrődi Hírmondó újság ismételten a városlakok postaládájába landolt ezen a héten. Ha jól tudom erről döntöttek már régebben, hogy nem lesz több újság, tehát megszűnik, erre ismételten itt van. <strong>Ez már a második alkalom.</strong>

2, Utólag szavazzák meg, hogy legyen Ünnepi díszkivilágítás.

3, stb... stb...

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
10 év 1 hónap

Permalink - anonim küldte be 2013. 06. 08., szo – 17:16 időpontban

Az újság megszűntetésével is csak hallgattatni akarják a lakossági értesítéseket.Az új városháza felavatott, de benne folytatódik un. Most még a munkaügy is mellérendeltjük lett.
Az lenne az elképzelésük,hogy nem hoznának új munkaerőpiaci,kvalifikált döntéseket.A költségvetést stagnálják.A legkisebb befektetésű közfoglalkoztatási programot, persze azt is szervezetlenül.Most 2010-től ennyi ami tőlük biztosan teljesíthető, ezt a kormány is szorgalmazta.Akinek egyéb céljai vannak az élethez,az másik régiót válasszon.

Permalink - Újságos küldte be 2013. 09. 25., sze – 10:42 időpontban

Ez az újság csak létezik (Gyomaendrődi Hírmondó újság ) mert én most megint kaptam a postaládámba, de ha egyszer megszavazták, hogy ne legyen akkor miért van még is? Vagy a közelgő választások miatt indult újra, hogy milyen szép és jó itt minden és szavazzunk megint azokra akik igazából nem csinálnak semmit.

A városnak azonban elkötelezett lobbistája. Így valósult meg a gazdakör és a hulladékkezelés anomáliája vagy a rákóczi úti emlékház.

Permalink - SANYO küldte be 2013. 10. 15., k – 10:20 időpontban

Mi újság a Jobbik helyi szerkesztőségnél? Régen kaptam a Hazai pálya lapból. A járásnyira kissé bürokratikus, a hírmondó megcsak Gyomaendrődről. Szóbeszédet veszek!

Ha a Jobbik Magyarországnak volna mit aprítani a tejbe, akkor a Spar előtt gyűjtené a béruniós aláírásokat. Éppen aktuális téma az Eu-s minimálbér.

10 év 1 hónap

Permalink - anonim küldte be 2017. 03. 30., cs – 17:24 időpontban

Miről szól a gyomaendrődi toll? Eddig egy példányhoz jutottam, ismeretterjesztő lapként véltem. Még a hírmondóban egyre több a sport oldal, iskoláink beszámolói. A közgyűlésben pedig olyanok döntenének a közteherviselésről, akiknek nagyobb hátralékuk van.

10 év 1 hónap

Permalink - anonim küldte be 2023. 02. 08., sze – 10:21 időpontban

Az elmúlt hónapok értekezletei nem munkahelyek megőrzéséről, egyáltalán újak létrehozásáról szólt Gyomaendrődön. Merthogy a járványos időszak után jött az energiaválság. Az önkormányzat által támogatott intézményeknek nagyon megdrágult a rezsiköltsége. Endrődön megszűnt a posta, egyidejűleg még helyi busszal sem lehetett Gyomára átjárni. Most készülnek a takarékbank bezárására is. Az iskolában bár volt téli szünet, de most sem lehet 18 fokig felfűteni. Kisvállalkozások nem kapnak energiatámogatásból, eközben a kormány országszerte nagy energiaigényű akkumlátorgyárakat építtet kínai hitelből. A debreceniek megmondták: Savazz a Fideszre!

Permalink - Era küldte be 2023. 11. 13., h – 10:42 időpontban

1957-ben alakult Endrőd-és Vidéke Takarékszövetkezet. Elsőként vett részt a község házépítési kivitelezéseiben. Évtizedekig megtartotta készpénzforgalmi jelentőségét. Az önkormányzat is rugalmasan kezelte benne pénzügyeit. Amikor a Békés Takarékhoz kapcsolták, én lezártam hitelkonstrukciómat az intézetnél. Tudván, hogy olyan, mint a másik bank, ahol bankkártyán és online-on folyik a tranzakció. Nem mellékesen, hogy a Mészáros kartellhez tartozik. "Ti dolgoztok, ők lopnak" stílusban kipártoltam magamat. De mi lett? MBH néven megette az egészet. Ugyan volt petíciós nyilatkozat az endrődi városrészen lévő bankfiók megtartására, de az oligarcha rendelkezésére nem így döntöttek.