III. Mindenki Karácsonya

Beküldés: | 10 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

A Katona József Művelődési Központ adott otthont és munkatársai segítették a rendezvény létrejöttét.
A főzéshez 1170 literes gigabográcsban került sor: 150kg marha lábszár, 150kg burgonya, 80kg vöröshagyma, 80kg sárgarépa, 80kg petrezselyemgyökér, 50 liter zsiradék, 600 liter víz és némi fűszer került az edénybe.
Még nem is virradt, mikor a főzés elkezdődött Tímár Attila mesterszakács vezényletével és a Dreher söröző étterem szakácsai, tanulói részvételével.
A profik a Nyugdíjas Kertbarát Kör segítségével és közreműködésével és önkéntes segítőkkel kavargatták az ételt.

III. Mindenki Karácsonya!
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=nH7j4yN4gSc)

A színpadon 11 órától a Kis Bálint Általános Iskola és Óvoda kedves tanárai irányításával karácsonyi énekek és versek hangzottak el. Őket követte a Komédiás Kör színvonalas előadása, majd a Körösmenti Táncegyüttes hangulatos előadása.
Ezt követően a Suttyomba zenekar húzta a talpalávalót és jó ebédhez szólt a sok szép nóta.
2400 adag gulyáslevesre hívtuk meg kedves Vendégeinket, amit jóízűen elfogyasztottak, illetve el is vihettek.

Köszönettel tartozunk Gyomaendrőd Város Önkormányzatának, az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezetnek, valamint sok magánszemélynek, akik segítsége nélkül nem rendezhettük volna meg ezt a szép napot.

Meghitt karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog új évet kívánunk!

Tímár Jánosné és a Dreher Söröző és Étterem munkatársai

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
15 év 4 hónap

Permalink - Klimó Krisztián küldte be 2011. 12. 23., p – 10:45 időpontban

Jó hangulatban telt a rendezvény. Maga az étel nagyon-nagyon finom volt.

Permalink - baba küldte be 2011. 12. 23., p – 15:10 időpontban

Ehetetlen volt a gulyás gyerekek! Se íze, se bűze nem volt! A hús olyan kemény volt benne, mint a kő. Odaadtuk a kutyának hogy, legalább ő élvezze, de az se ette meg! Szégyen, hogy ilyet kimertetek adni!

Baba azt elfelejtette megírni, hogy ebbe a rendezvénybe ön mennyi pénzel szállt be? ha egy komoly összeggel, akkor lehet kritizálni a rendezvényt, a szakácsokat, az ebédet, de ha semmivel nem járult hozzá, akkor nem értem miért háborodik fel az INGYEN kapott ebéden.
Lehet, hogy rágós volt a hús valakinek, hiszen nem 1 db marhából készült a finom ebéd.
Azért ehhez is pofa kell, hogy ingyen kapja az ebédet, és még utána kritizálja is, amit ingyen kapott.
Üdvözlettel: K. István - nyugdíjas Kner nyomdász

Köszönjük észrevételét!Sajnáljuk, hogy még a kutyának sem volt jó, pedig mi nagyon igyekeztünk, mind a 2400 adagot jól megfőzni!

Köszönjük észrevételét.Minden igyekezetünk és jó szándékunk benne volt!

Permalink - Anonymous küldte be 2011. 12. 23., p – 15:44 időpontban

Elég komplikált ennyi húst összeválogatni, hogy mind egyszerre főjön meg. Szerintem finom és tartalmas volt a gulyás, és nekem meg volt főve a hús is.

13 év 7 hónap

Permalink - Shirkan küldte be 2011. 12. 23., p – 20:29 időpontban

Ez a rendezvény elvesztette ünnepi jellegét, ez már kizárólag az INGYEN gulyásról szól. Szinte mindenki ételhordóval, kis vödrökkel érkezett, és esze ágában sem volt megnézni az ünnepi előadást. Gondolom a "baba" nevű kommentelő is vödörszámra vitte haza a gulyást, kutyájának, macskájának, disznójának, bárminek, hiszen INGYEN volt. (és még van pofája kritizálni!!!) Délre nem készült el az étel, és én szégyelltem magam a sok hőbörgő , vödrökkel, ételhordókkal durakodva sorban álló barom helyett, akik hangosan méltatlankodtak a csúszás miatt.
Én köszönöm a Drehernek, Timár Attilának a munkáját, gratulálok a fellépőknek, de többet nem megyek a rendezvényre. A rendezőknek is ajánlom, hogy ne szervezzenek rendezvényt a gyomaiak részére az INGYEN gulyás mellé!

Kedves hozzászólók!
Mi tavaly nagyon örültünk, hogy valakinek végre eszébe jutott ilyen rendezvényt szervezni kisvárosunkba!! Jó volt, hogy van egy olyan hely ahol a kisgyermekemmel együtt és a barátaimmal együtt kézmüveskedhettünk, jól érezhettük magunkat és még egy tál finom ételt is kaptunk. Idén sajnos nem jutottunk el mert dolgozni kellett, kár, hogy nem egy nappal később volt. Úgy gondolom, hogy ha már kapunk ajándékba egy tál ételt, ingyen akkor csak köszönhetünk és nem kritizálunk. Baba szánalmas a felfogásod!!!! Szervezz és főzz te jobbat. Én itthon háziasszony vagyok, de a családomnak készült ebéd is volt már, hogy nem úgy sikerült ahogy akartam, megettük, túléltük és örültünk, hogy van mit enni! A szegény nyugdíjjas öregembereket sajnálom és megértem, de tényleg pofátlanság ételhordóval sorban állni, hiszen nem a Vöröskereszt osztott ingyen ebédet Karácsony alkalmából. Ha én lennék a szervező kétszer is meggondolnám, hogy csinálok-e még ilyen rendezvényt!