Mindenki karácsonya!

Beküldés: | 2 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

A Mindenki Karácsonya nevet viselő rendezvény szervezője Tímár Jánosné, és a gyomaendrődi Dreher Söröző munkatársai akik a program megvalósításához a helyi önkormányzat idegenforgalmi alapjából nyertek támogatást. Ezen felül szép számban a helyi és vidéki vállalkozók is segítették a rendezvény megvalósítását.

A művelődési ház udvarán 1100 literes bográcsban 140 kiló marhahúsból Tímár Attila olimpikon szakácsmester vezényletével 2000 adag gulyást főztek, a színpadon pedig egészen este hat óráig egymást váltották a fellépők. Szerepeltek a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola diákjai, délután pedig Kiss Alexandra, is fellépett.

Tímárné Edit elmondta: a Mindenki Karácsonyát hagyományteremtő céllal rendezik meg.

Mindenki karácsonya! - Gyomaendrőd
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=VVKIn-a9vlg)

Mindenki karácsonya támogatói:
Gyomaendrőd Város Önkormányzata, Endrőd-és Vidáke Takarékszövetkezet, Kner Nyomda Zrt, FVM ÁSZK Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium, Szt. Gellért Któlikus Általános Iskola és Óvoda, Megyeri István, Szarvas-Alfa Bt /Szarvas/, Nowaco Hugary Kft, Best-Hús Kft /Gyula/, Szabó Balázsné, Szabó József és felesége, Bujdosó András /Gyula/, Matusz -Vad Zrt /Győr/, Péter Szabó Hajnalka, Kónya István, Sikér Kft, Kertbarát kör tagjai, Szikra Invest kft /Békéscsaba/, Szőke és Társai Kft /Békéscsaba/, Trend Simon Kft /Jászberény/, Katona József Művelődési Központ

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Permalink - Anonymous küldte be 2010. 02. 13., szo – 13:32 időpontban

csak azt tudnám hogy mi köze ennek az ételosztáshoz a turizmusnak.

Azonban, ha ott lettél volna, láthattad volna, sok vendég volt akik nem helyiek és ettek is,sőt vásároltak is az üzletekben,sőt a piacon, tudod a turisták is emberek és esznek, mint mindenki más!