Vadász: Czinczár Kitti - Őz (28 kg)

Beküldés: 2012/05/22 - 16:30 | 6 hozzászólás | Frissítés: 2017/04/15
Szerző: Névtelen
Elejtés dátuma: 
2012. május 20. (vasárnap) 18:10
Vadász neve: 
Czinczár Kitti
A vad fajtája: 
Tömeg: 
28,00 kg

A vadászat elég érdekesen kezdődött... viszont remekül végződött, de ne esek már túl a legjobb részeken!
Kimentem a vadőrrel és a vadászmesterrel a Körösmenti Vt. területére...
Kisebb autókázás után megláttuk az Őzbakot... nyugodalmasan legelészett, észre nem véve minket. Beálltunk vele egy vonalba, felmentem a kocsi platójára, és kezdtem célozni. Sajnos nem volt a legegyszerűbb, mert mozgott eszegetett nem nagyon akart megállni.
(E közben a kezeim lábaim, mint a kocsonya remegtek)
Egyszer aztán, kijött a takarásól, megállt, levegő visszatart, céloztam és olyat láttam, mint eddig soha, elborult! Blatton sikerült eltalálnom! (Tüdőlövés)
Aztán még felállt.. én kétségbeesetten felkiáltottam "Még megy"! Nyugtatott a vadászmester.. ne aggódjak, mindjárt elborul, és úgy is történt.
A vadőrrel odaosontunk és megtaláltuk egy ásott árokba borulva! Ezután megkapta az utolsó falatot, én a töretet és jöhetett a fényképezés aztán avatás!
Tatámnak ismét nagy örömet okoztam, és nekem ez a legfontosabb!
Életem egyik legérdekesebb élményét élhettem meg!

Őz (28 kg)
Őz (28 kg)
Elejtés helye
Koordináták: 46.962118, 20.827757

Kapcsolódó oldalak (Vadásztársaságok, vadásztársaság)


Barátság Bérkilövő Vadásztársaság
5500 Gyomaendrőd, Zrínyi Miklós utca 58.
Endrőd Bérkilövő Vadásztársaság
5500 Gyomaendrőd, Polányi Máté utca 7.
Fazekasi Vadásztársaság
5500 Gyomaendrőd, Csillagos utca 3/1.
Kisréti Vadásztársaság
5500 Gyomaendrőd, Tanya II. ker. 2.
Körösmenti Vadásztársaság
5500 Gyomaendrőd, Arany János utca 4.
Széchenyi Vadásztársaság
5500 Gyomaendrőd, Mirhóháti utca 22.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Kedves Kitti!
Szomorúan nézem ezeket a képeket, hogy milyen örömöd leled abban, hogy szerencsétlen őznek az életét elvetted. Nem értem hogy fiatal korod ellenére, és állítólagos nő létedre örömödet leled a gyilkolásban. Elgondolkodtál-e vajon azon, hogy annak az őzikének mennyi öröme lehetett volna ebben az életben, ha te nem veszed tőle el az életét. Gondoltál-e vajon arra hogy ha a te életedet is elvennék tőled, hogy milyen szomorúak lennének rokonaid,barátaid? Nem gondoltál-e arra, hogy az életed hátralevő részében nem-e tudnál valami becsületesebb, és a társadalom javára hasznosabb elfoglaltságot találni, továbbá sajnos gyomaendrődön a vadász társaságoknál is csak e fajta pusztítás megy. A termelés egyenlő a nullával, egyéni haszonszerzések vannak előtérbe helyezve a vadállomány növelésére nincs pénz és nincs tehetség.

Egyet értek lehetne ennél jobb elfoglaltságod mint szegény őzel pózolni.Mennyi érzés lehet benned,hogy egy állatnak elved az életét dacból.Ez nem muttogatni való ilyet szégyen felrakni.

Örömmel olvasom,hogy vannak a környéken állatvédő aktivisták.Vegetáriánusok is lennétek?
Egyéb területen vaddisznók, sakálok garázdálkodnak.De veszélyes a róka,nyest és egyéb rágcsálók.Dehogy az őzike célhús lenne? Akkor miért nincs tenyészállományba.
És,hogy meddig szalad a nyúl?
Továbbá ha segíteni szeretnétek egy pandamacit, akkor WWF.hu

Attól ,hogy szeretem az állatokat nem vagyok vegetáriánus de feleslegesnek látom hogy hobbiból megöljenek egy állatot mert neki olyan kedve van és pózolgatni akar.Ennyi erővel minden állatot lelehetne lőni ,hogy legyen mivel pózolgatni .Azért nincs tenyész állományban mivel vad állat szereti a szabadságot de ez akkorse jelenti ,hogy megkel ölni szerencsétlen állatot .Élőlényekröl beszélünk nem tárgyakról némelyik állatnak több esze és érzése van mint egy embernek .

Kedves ismeretlen.
Nem vagyok vegetáriánus,de ellenzem az értelmetlen vadászatot ahol arról szól a történet,hogy ki hogy tudja becserkészni a vadat és abba lelik örömüket,hogy ki tud jobb lövést leadni.Én is tartok állatokat,de semennyiért nem kínoznám őket csak próbálom a megélhetésünket biztosítani belőlük.Szívesen segítenék a pandamacin ha ismerném?

Kedves Kitti!
Gratulálok a sok szép elejtett vadhoz!
Szomorúan látom hogy sok embernek nincs már elfoglaltsága mint téged bírálni olyan dolog miatt amiről fogalmuk sincs és ez igazából jogilag is jogtalan és ha akarnál ez miatt igen súlyos következményei lehetnének az effajta irkálgatásnak.További sok szép ilyen élményt kívánok neked!Üdv a vadásznak és tisztelet a vadnak.Én is vadászom és ha van kedved akár egy közös vadászathoz szívesen látlak téged!Itt el tudsz érni: uzenetk80@freemail.hu Üdv. és szép napot!