Nyerjen kétszemélyes nőnapi hétvégét Gyomaendrődön, a Szilvia Panzióban!

Érvényes: 
2011. február 26. (szombat) 00:00

Azon kedves Olvasóink (gyomaendrődi lakosok nem vehetnek részt a játékban) között, akik helyesen válaszolják meg rejtvényünket, egy kétszemélyes nőnapi hétvégét sorsolunk ki, amelyet a gyomaendrődi Szilvia Panzióban lehet eltölteni.
A március 4-5-6-i hétvégi dátumra eső, két főre szóló nyeremény a szálláshelyen kívül magában foglalja a kontinentális reggelit és az egész napos strandbelépőket a Liget Fürdőbe.

A Gyomaendrődön, a Hármas-Körös vidékén az Erzsébet ligetben található a családias hangulatot nyújtó panzió. A szobák klimatizáltak, kábel TV-vel, szobaszéffel, wi-fivel, fürdőköntössel vannak ellátva. A fürdőszoba tágas, zuhanyzós és fürdőszobaszekrénnyel van felszerelve.

Beküldési határidő: 2011. február 25, éjfél.
Sorsolás időpontja: 2011. február 26.

Adatok

Fontos, hogy adatait pontosan adja meg, mivel a nyereményjátékainkban való részvétel esetében a kitöltött űrlapban megadott e-mail címen és telefonszámon tájékoztatjuk nyereményéről, valamint a nyeremény átvételekor esetlegesen felmerülő azonosítási problémák kockázata is csökken!

Adatait a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. és a 2003. évi XLVIII. törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.

A játékban való részvétellel Ön elfogadja, hogy amennyiben Ön nyer, a Gyomaendrod.com megjeleníti oldalán az Ön nevét és címét.
Adatait más esetekben az Ön engedélye nélkül nem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.


Szeretné vállalkozását, üzletét nyereményjátékkal népszerűsíteni?
Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@gyomaendrod.com címen!


Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!