Nyerjen kétéjszakás családi pihenést Gyomaendrődön, a Vendégudvar Apartmanokban!

Érvényes: 
2011. április 01. (péntek) 00:00

Azon kedves Olvasóink (gyomaendrődi lakosok nem vehetnek részt a játékban) között, akik helyesen válaszolják meg rejtvényünket, két éjszakára szóló családi/baráti pihenést sorsolunk ki a Vendégudvar Apartmanokban. A sorsolásunk tárgyát képező apartman önálló konyhával és fürdőszobával rendelkezik és legfeljebb 5 fő részére vehető igénybe, így ideális családok és kisebb baráti társaságok részére.

A vendégudvar Apartmanok Gyomaendrődön, a Hármas-körös vidékén a Liget Fürdőtől párszáz méterre található vízparti szálláshely. Kialakított horgászhelyekkel rendelkezik, a csónakhasználat biztosított, ill. grill és bográcsolási lehetőség is van az udvaron, vízparton.

Beküldési határidő: 2011. március 31., éjfél
Sorsolás időpontja: 2011. április 2.

Adatok

Fontos, hogy adatait pontosan adja meg, mivel a nyereményjátékainkban való részvétel esetében a kitöltött űrlapban megadott e-mail címen és telefonszámon tájékoztatjuk nyereményéről, valamint a nyeremény átvételekor esetlegesen felmerülő azonosítási problémák kockázata is csökken!

Adatait a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. és a 2003. évi XLVIII. törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük.

A játékban való részvétellel Ön elfogadja, hogy amennyiben Ön nyer, a Gyomaendrod.com megjeleníti oldalán az Ön nevét és címét.
Adatait más esetekben az Ön engedélye nélkül nem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.


Szeretné vállalkozását, üzletét nyereményjátékkal népszerűsíteni?
Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@gyomaendrod.com címen!


Kapcsolódó oldalak


Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!