Gyomaendrőd Vendég Kártya

A Gyomaendrőd Vendég Kártya egy turisztikai kedvezmény kártya.
Azok a Gyomaendrődre látogató vendégek, turisták, akik ezt a kártyát felmutatják, különböző szolgáltatások igénybevételekor kedvezményre jogosultak. A kártya bankkártya formájú plasztik lap, mely átruházható, nem névre szóló. A kártya nem fizetőeszköz. A kártyán feltüntetésre került a város neve és címere, a kártya sorszáma. Minden évben új kártya kerül kibocsájtásra, érvényessége 1 év. A jelenleg kibocsájtásra került kártya 2010. január 31-ig érvényes.
A Gyomaendrőd Vendég Kártya Gyomaendrőd városában kerül elfogadásra a helyi szolgáltatók által. (múzeumok, vendéglátóhelyek, szálláshelyek, strand, egyéb szolgáltatók)
A Gyomaendrőd Vendég Kártyához tartozó tájékoztató füzet tartalmazza a szerződött partnerek listáját. A szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértéke és formája változó lehet. A tájékoztató füzet éves rendszerességgel kerül megjelenésre a kártyával együtt. A kártya által biztosított kedvezményekkel, más kedvezményekkel nem vonhatók össze.
Az elfogadóhelyek részletes listája megtalálható a tájékoztató füzetben.
A Gyomaendrőd Vendég Kártya megvásárolható 1.500,- Ft-ért a Gyomaendrődi Tourinform irodában, valamint a megye további Tourinform irodáiban vagy megrendelhető itt is.

A Gyomaendrőd Vendég Kártya már nem kapható!


Vendég Kártya megrendelőlap

Megrendelőlap

Állapotüzenet

Elnézést… Ez az űrlap zárva van az új beadványok számára.

Kapcsolódó oldalak