Zenés estek

Beküldés: 2014/07/04 - 19:39 | 5 hozzászólás | Módosítva: 2014/07/04
Szerző: anonim

Fórumok

Amint láttam, hogy Dévaványa 3 napos városi ünnepet rendez, gondoltam a nem oly régi évekre, amikor ez Gyomaendrődött is megadatott. N.Dezső megnyitotta a bowling kapuit és bejött a Republik, Hooligans, Edda. Idén választás, csak fény lett volna, ha a mi polgármesterünk megpályáz egy ilyet városkánknak. Na, de szereti ő a zenét?

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ennyi ideje tag
2014. 06. 06., p – 12:56

Permalink - zoal küldte be 2014. 07. 05., szo – 21:43 időpontban

hát igen elég elszomorító hogy csak más városokba képesek jó bulit csinálni gyomaendrődön meg a nagy semmit minden kis városba meg faluba vannak városnapok meg falunapok és vannak sokkal szegényebb falucskák és városok és még is megtudják csinálni mert összefognak itt gyomaendrődön nincs összefogás ez a legnagyobb baj na meg pájer sándor meg a gyüszte egy nagy kalap szart se érnek a sajt és túrófesztivál is lehetne sokkal jobb de hát csak x-faktoros majmok jutnak mert azok a legolcsóbbak lehetne pedig komoly koncertek ha jót akarunk bulizni el kell menni más városokba sajnos

A mi kis falunk Kétpó. A 3 napos főzzünk együtt fesztiválon 2018-ban kajálhatjuk a rockot. Ossian, Republic, Kárpátia, Edda, Fish. Ott ugyan nincs penny market, lidl, a bolt és kocsma forgalma ettől majd megnő. Ismerős arcok, tehát hónajban lehet irígyelni. Ez betyár lesz!

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2014. 10. 10., p – 14:40 időpontban

Közel a választás.Eljő a Hoooligans is a KDNP családi napra.A Körösök egyesülete is Kaszál Tibivel."De te nem látsz engem..
Hajrá Fidesz,Győzzön a Jobbik!

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2021. 07. 02., p – 11:27 időpontban

Gólyaláb meg Suttyomba. A Csík zenekarral indítja a nyarat a gyomaendrődi városi bagázs. Szemben Dévaványán pediglen nemcsak néhány órára, de 3 napra is szól a városi rendezvény. Jönnek oda Gangxtáék, Kovalskyék és a Road metál is. Dj-ék a környéken: Hlásznyik, D session meg Groovehouse master. Úgy Körösladányban is több az érdeklődés a 90es évek retro diszkójára, mint Kozmix, Splash, DJ Náksi. Ugyanakkor fellép a Kárpátia, Mutfield zenekar is. Példát vehetne innen Gyomaendrőd rendezvénye. Van élet a Körösön túl!

Kedves Anonim! Szeretném Önt tájékoztatni arról, hogy a fent említett programot nem Gyomaendrőd Városa, hanem egy, a városban évtizedek óta működő civil szervezet valósította meg. A megvalósított program a Szent Iván éji néphagyományok ápolását, fennmaradást volt hivatott biztosítani. A szervezők célja, nem könnyűzenei fesztivál szervezése volt, hanem a magyar kulturális értékek megőrzése. Mind a szervezésében, mind a lebonyolításában a civil szervezet tagjai vettek részt, saját szabadidejüket áldozva. Kommentjéből azt érezzük, valószínűleg Ön nem tartozott a célközönség közé! Ami egyáltalán nem probléma, de kérem tartsa tiszteletben a kulturális élet sokszínűségét, valamint azt, hogy bárkinek lehetősége van rendezvényt szervezni, olyat, amilyet szeretne, ha van hozzá megfelelő forrása. Szervezőként úgy érezzük, hogy munkánk nem volt hiábavaló, rendezvényünk sikeres volt, hisz a mosolygós gyermekarcok, vidám, felszabadult családok látványa, a rendezvény jó hangulata, a környező településekről érkező vendégek köszönete mind ezt igazolja.