Újévi mutyi

Beküldés: | 2 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: anonim

Fórumok

Az év végén karácsonyi üdvözleteket és újévi köszöntőket kapunk postaládánkba. Mindamellett erzsébet utalványt. A levélben megemlítésben, hogy jobban emelkednek a nyugdíjak. Bár másfél százalékos növekedéssel az élelmiszer áfacsökkentéssel sem tudok mit kezdeni(kávéra sem elég). Nő létünkre 40 év munkaviszonnyal elmehetek. Van, vagy lesz ilyen férfiaknak? A levelet és a szánalmas Fidesz plakátot kidobom. Ezzel kívánok szebb jövőt!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
9 év 11 hónap

Permalink - anonim küldte be 2020. 07. 19., v – 11:16 időpontban

JÓKOR Nyugdíjas tájékoztatót kaptunk. Idén elmaradt a húsvéti erzsébet utalvány. Tekintettel a járványidőszakra, kijárási korlátozás volt. A 65 év felettiek csak 9-12 között vehették fogyasztási cikkeiket. Akadály volt a háziorvosi rendelésben is, gyógyszerkiváltásról nem is beszélve. A kormány nagyszülői gyedet ad, ahelyett hogy jobban biztosítaná az anyák járadékát, ne kelljen gyermekük 4 éves koráig munkába állni. Bár emelik a nyugdíjat és 13.havit is kezdeményeznek, de az öregségi korhatárt is emelik. Nekünk nem nyugdíjas munkatábor kell, hanem komfort és egészség.

9 év 11 hónap

Permalink - anonim küldte be 2021. 12. 29., sze – 20:13 időpontban

2022 a nyugdíjasok éve lesz. Ezt is megéltük! Ez esztendő novemberében 80 ezres prémiumot kaptunk. Februárban az 5%os emelés mellett 2 havi folyósításban részesülnek a nyugállományban lévők. A szép korúak összességében így 14 havi elszámolásban javadalmazottak. Fontosnak tartom a tüzifa áfacsökkentést is az otthon melege program jóvoltából. A nyugdíjkorhatár miért előre megy és nem hátra?
60 éves nő és 65 éves férfi.