A szivárványos tender

Beküldés: 2021/07/16 - 16:18 | 2 hozzászólás | Módosítva: 2021/07/16
Szerző: anonim

Fórumok

A 'Meseország mindenkié' könyvvel indított kampányt az LMBTQ propaganda Magyarországon. Ez felháborító, ahogy a gyerekeket ilyen célirányosan próbálják a normális kapcsolattól eltávolítani. A szivárványos mozgalom egyre kiterjedtebb Nyugat-Európában, USA-ban. Olyan szervezetek, vállalatok álltak mellé mint a WHO,NGO, Coca Cola, Wolkswagen. Politikai elvként törnek be a sport világába, például az UEFA színeiben. Sajnos a magyar baloldal is szimpatizál velük.
Mi magyarok, ne hagyjuk, hogy ilyen szélsőliberális, családellenes kontaktok mondják meg, milyen társadalmi szokásban nevelkedjünk. Európában a kereszténység valószínű hátrányba szorult.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Permalink - Czirmes György küldte be 2021. 07. 19., h – 20:27 időpontban

Az egész világ megbolondult kezdve az EU-val. AZ EU eredetileg sem egy demokratikus szervezet, mert a nem 55o Milliós lakosság dönt hanem 27 Kormányfő.
Tehát az EU-t kellene átalakítani "nép köztársaságává" Akkor az ilyen kóbor és meleg fogadtatású ötletek még napvilágot sem látnának.

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2022. 03. 04., p – 16:56 időpontban

A 2022-es országgyűlési választásokkal egyidejűleg népszavazást állítanak a gyermekvédelmi törvényre. Keresztény nemzetben egyértelmű, hogy kiskorúak genderideológia mentes környezetben nevelkedjenek. Neoliberális alapú országokban azonban LMBTQ propagandák szorgalmazzák a gyermekek nemi identitását célzó programokat. Különféle médiatartalmakkal közlik, hogy a biológiai megszületés nem tart örök érvényt sem fiúra sem lányra. Magyarországon a köznevelési intézményekben tiltott az ilyen típusú foglalkozások megtartása. Az Európai Unió elfogadónak és multikulturális értéknek tartja a transzgenetitást. Április 3.-án ezért nemmel szavazunk a támogatottságra.