Sport

Beküldés: 2016/06/19 - 20:56 | 3 hozzászólás | Frissítés: 2016/06/19
Szerző: anonim
Fórumok: 

A városi sportterem több mérkőzés helyéül adott lehetőséget a kézilabdázóknak. A lányok jobban állnak mint a gyoma fc, habár polgármesterünk is focista és második alkalommal rendezett bált. Hogy szórakozunk most így az EB idején, mikor több évtized után játszhatunk európában, melyen eredményesen győztük az osztrákokat. Ha Eb akkor a helyi kajakos sikerről sem feledkezünk. Belőlük bőven van utánpótlás akár a KSI-nél is.
Az ember ha nem űz sportot, akkor is adhat a mozgásnak. Nem ülök az autóba, egy séta belefér. Természeti környezetünk alkalmassá teszi a kerékpározást. Hová szaladsz?

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

A túlsúlyos embereknek a könnyű sétánál tempósabb gyaloglást. Miután leadták kilóikat, állóképességük javítására kocoghatnak. A futáshoz, amellyel már több izmot mozgatunk ajánlatos jó futócipőt venni. A jóga komoly koordinációt igényel, stressz levezetés eszköze. Zumbával gyorsan mozogni és szórakozni lehet. Így minden porcikát átmozgatva a sbamnál intenzív modern klubzenékre pörgünk. Energy drink?

Az elhízás egészségügyi probléma.Kialakulásáért az emberek életmódján kívül a kereskedelem is felelős.A tápanyagban gazdag gyümölcs és zöldség többe kerül, mint más energiahordozó étel.Ugyan az elhízottak száma háromszorosa lett az elmúlt évtizedekben, vannak fittek is, akik éppen a modern társadalomnak köszönhetik kiegyensúlyozott életüket.

Május elseje a mozgás jegyében. Amikor nem az egyhangú konditermekben járunk.
https://www.youtube.com/watch?v=q0wYdHYHiqI