Sport

Beküldés: 2016/06/19 - 20:56 | 5 hozzászólás | Frissítés: 2022/09/06
Szerző: anonim

Fórumok

A városi sportterem több mérkőzés helyéül adott lehetőséget a kézilabdázóknak. A lányok jobban állnak mint a gyoma fc, habár polgármesterünk is focista és második alkalommal rendezett bált. Hogy szórakozunk most így az EB idején, mikor több évtized után játszhatunk európában, melyen eredményesen győztük az osztrákokat. Ha Eb akkor a helyi kajakos sikerről sem feledkezünk. Belőlük bőven van utánpótlás akár a KSI-nél is.
Az ember ha nem űz sportot, akkor is adhat a mozgásnak. Nem ülök az autóba, egy séta belefér. Természeti környezetünk alkalmassá teszi a kerékpározást. Hová szaladsz?

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., Pén – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2017. 09. 19., k – 11:42 időpontban

A túlsúlyos embereknek a könnyű sétánál tempósabb gyaloglást. Miután leadták kilóikat, állóképességük javítására kocoghatnak. A futáshoz, amellyel már több izmot mozgatunk ajánlatos jó futócipőt venni. A jóga komoly koordinációt igényel, stressz levezetés eszköze. Zumbával gyorsan mozogni és szórakozni lehet. Így minden porcikát átmozgatva a sbamnál intenzív modern klubzenékre pörgünk. Energy drink?

Az elhízás egészségügyi probléma.Kialakulásáért az emberek életmódján kívül a kereskedelem is felelős.A tápanyagban gazdag gyümölcs és zöldség többe kerül, mint más energiahordozó étel.Ugyan az elhízottak száma háromszorosa lett az elmúlt évtizedekben, vannak fittek is, akik éppen a modern társadalomnak köszönhetik kiegyensúlyozott életüket.

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., Pén – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2020. 04. 25., szo – 21:22 időpontban

Bigfood mens. Felszedtél néhány kilót, mert az otthoni mozgáskultúra nem elég hatékony. Persze nem kell mindjárt az edzőterem gépeihez alkalmazkodni, tartsd be a fokozatosság elvét. Nem kell maratoni távokat lefutni. A futógépre állás előtt is sétálj néhány ideig a szabadban. Jót tesz a vérkeringésnek, növeli a tüdő kapacitását. Hidratálj!

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., Pén – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2022. 06. 27., h – 14:58 időpontban

A 2021-es tokiói olimpián is hoztak aranyat kajakozóink. A járványos időkben nehezebb volt a felkészülés, sportlétesítmények nem nyithattak ki, kijárási korlátozások voltak. Még a Formulát is nézők nélkül tudták rendezni. Elkellett a maszkhasználat. Miközben a 'maradj otthon' kampányok alatt súlygyarapodás lépett fel a népességben. Támogatni szükséges a szabadidősportot, a csapatbajnokságok nemzeti jellegét. Nemcsak a futballra nézve, bár ők hoztak jó eredményeket az EB-n és jobban teljesítettek a Nemzetek ligájában. Idén meg újra a vizes FINA elé nézünk. A mozgás rekreációs folyamat minden korosztály számára. Látogass egy szabadtéri fitneszparkba. Powerade!