Gyászos helyzet!

Beküldés: 2012/08/08 - 21:36 | 6 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: Dekany Laszlo

Azért írok nektek, önöknek ide mert teljesen tanácstalan vagyok. Sajnos városunkban is megszokott dolog,(vagy csak már megszoktuk)némelyik
polgártársaink elviselhetetlen viselkedése!Az utcán már ugyszolván fel sem tűnik, meg az igazat megvallva nem is érünk rá észrevenni a be kiabálásokat(hozzáteszem minősíthetetlen beszólásokat)! Legyen szó akár arról, hogy kiskorú Leányoknak, vagy éppen családanyáknak kell hallgatni, a nem éppen a munkában megfáradt fiúk és férfiak, sexuális tartalomtól egyáltalán nem mentes kiabálást.
De ma valami egészen elképesztő dolog történt.
Kedves szomszédom, egyik kedves ismerőse, aki még csak nem is a környéken lakik, de a nap jelentős részét itt tölti náluk, nem számoltam de legalább 5-ször akart ki hívni az utcára verekedni! Ugyanis olyat mertem tenni, hogy becsaptam a Ford Tranzitjának az ajtaját, ami egyébként teljesen szabálytalanul az egysávos útest egyik felét elfoglalva, állt a ház előtt. Mondjuk ez teljesen megszokott mindennapos dolog, főleg esténként úgy 10-11 óráig. Csak hogy ma az egyik munkatársam autóval érkezett hozzám. Tehát a Tranzit ajtó útban volt, tehát becsaptam. Azt azért hozzá teszem nem finoman, de nem szándékosan durván! Emberünk ekkor ki érve a szomszédtól, megjegyezte ,hogy jól becsaptam az ajtót.
Én kérek elnézést tettem hozzá, mert tényleg nem figyeltem, hogy a kocsi kissé ferdén áll ezért nagyobbat szolt mint amire számítottam!
És szót, szó követett. Majd jött a szokásos!!!!!
Hogy ő engem így fog a magáévá tenni meg úgy, és hogy ő nem fél senkitől, és leüli érte a 10 évet ha kell de már pedig ő ezt meg fogja tenni!
Aztán próbálta kiskapumat le emelni a helyéről, de nem tudta hogy mivel lakatos a szakmám az rendesen össze van rakva, így hát 5-6 erőteljes próbálkozás után abba hagyta.
Majd munkatársam felé irányuló nyugtatása is csak olaj volt a tűzre. Emberünk neki is elmesélte ,hogy hogy fogja vele is azt csinálni amit velem! Kezdtem kissé pipa lenni majd mikor feleségem kijött megnézni mi történik, neki is felajánlotta szolgáltatásait, kéretlenül. Természetesen türtőztettem magam mert muszáj! Bár nagyon nehezemre esett! Közben ő már vagy kétszer le vette a pólóját és invitált, hogy menjek ki jobban járok! Ja majd ha meg hülyültem! Közben már félmeztelenül, a Tranzitban csörömpölt valami vasdarabokkal miközben még mindíg kifelé invitált!
A többit nem szívesen írnám le amik még elhangoztak, mert nyomdafestéket nem tűrő mondatok voltak , amiket nem igazán lehet finomítani!
Arra azért kaptam ígéretet, hogy kapun kívűlre ne nagyon menjek mostanában, még dolgozni sem!
Abban kérnék tanácsot hogy mi tévő legyek.
1. Vegyek ki szabadságot, és zárkózzak be?
2. Kérjek védelmet a rendőrségtől?
Kedves gyomaendrődiek.
ne haragudjanak, hogy ilyen tyúkper szerű dologgal zavartam, és köszönöm végigolvasták irományomat!
Mindazonáltal Én valami megoldást szeretnék problémámra, MERT EZ NEM CSAK AZ ÉN PROBLÉMÁM!!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!