Helyijárat!!!!

Beküldés: | 9 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: Névtelen

Fórumok

Felháborító ami ma történt velem Gyomán!!! Reggel a 7:05-ös helyijárattal mentem a hathónapos kisfiammal babakocsival a gyermekorvoshoz majd onnan a 11:30-as busszal szerettem volna hazajönni és egy pici busz jött ami tele volt tizenéves iskolásokkal és nem fértem fel a buszra babakocsival!!!!! a következő helyijárat 13:25-kor megy Endrődre!!!! A gyerekek semmi hajlandóságot nem mutattak arra hogy kicsit is összébhúzódjanak!! Gyomaendrőd én így szeretlek!!! :(((

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Permalink - Anonymus küldte be 2014. 01. 10., p – 17:25 időpontban

Igen, a babakocsi is sűrűbben jár, mint a helyijárat. Erre egyre több kedvezmény lesz, mint buszbérletre. Sajnálom, hogy nem ismert: vigyázat gyerekkel vagyok!

10 év 1 hónap

Permalink - János küldte be 2014. 01. 12., v – 08:11 időpontban

A helyi buszjárat nevetséges... Ritka, alig igazodik a vasúti menetrendhez, így nincs semmi értelme. S az útvonalon is lehetne ésszerűsíteni. Egyes emberek viselkedése más téma, de sajnos nem helyi sajátosság.

9 év 8 hónap

Permalink - Szabolcs küldte be 2014. 01. 14., k – 20:34 időpontban

Maximálisan egyetértek a felháborodásoddal!Viszont ne mondd azt,hogy "a diákok nem mutattak semmi hajlandóságot arra,hogy kicsit összehúzódjanak"!Ott voltam azon a buszon!!!Ugyan hová húzódtam volna???Olyan zsúfolt volt a "busz",oda még gyerekkocsi nélkül se fértél volna fel!A sofőr alig tudta becsukni az ajtót!Szinte minden nap ez megy,csak azt nem értem,miért nem nagy busz jön???

13 év 7 hónap

Permalink - Balogh Tamásné küldte be 2014. 02. 09., v – 18:34 időpontban

Nocsak? Szánalmas a szolgáltatóra nézve, hogy annak sem jó, akinek van! Én, ha az önkormányzathoz szeretnék tömegközlekedéssel eljutni, az a Békéscsabáról jövő délutáni busz, 3 órakor. 10 km-es jegy vásárlása mellett. Vissza: nincs, vagy a Szarvasról este jövő távolsági busz, 10 km-es jegy váltásával. Tehát, ha nincs autóm, 3 órahossza, és 600 FT.Jobban élünk, mint 4 éve?

10 év 1 hónap

Permalink - János küldte be 2014. 11. 07., p – 14:18 időpontban

Helyi "buszjárat"
Megjelent a városi honlapon az új "menetrend". Helyiként is csak sejtésem van, merre jár a busz... Ha valaki "bejön" a járási székhelyre, hogy igazodik el ezen? Egy nyári hátizsákos turistáról nem is beszélve. Valaki nézzen már meg egy tisztességes buszmenetrendet, hogyan is kéne ezt érthetően közölni! Esetleg útvonaltérképről hallott valaki? Vagy van normális útvonalon legalább óránként közlekedő járat, vagy értelmetlen pénznyelő bohóckodás az egész, 8-10 személyes játékbuszokkal. S talán nem értelmetlen a vasúti menetrendet is figyelembe venni.

10 év 1 hónap

Permalink - anonim küldte be 2014. 11. 11., k – 09:21 időpontban

Válasz János üzenetére

Nem azon pártiak nyertek, melyek programja a helyi, öregszőlősi, nagylaposi közlekedésstruktúra. Akik a vonatjárat szünetelése ellen is tüntettek.

9 év 8 hónap

Permalink - Szabolcs küldte be 2014. 11. 14., p – 08:51 időpontban

Válasz János üzenetére

Sajnos már elég régóta tart ez a bohóckodás!Ideje lenne már váltani!

10 év 1 hónap

Permalink - János küldte be 2014. 11. 11., k – 10:29 időpontban

Közlekedésstruktúra, mint pártprogram... Egy szórólapon sem láttam. Egyébként sem hiszem, hogy politikai kérdés volna. Vonalbezárás szerencsére nem történt eddig, sőt! A 120-as vasútvonal fejlesztése mellett talán remény van a 127-es felújítására is, s újra vonattal lehet majd utazni Nagyváradra. Ez mindenképpen pozitív Gyomaendrődnek, sajnálom, hogy ez az ügy nálunk mintha nem kapna elég figyelmet sem a közvéleményben, sem az Önkormányzatban. Eredeti témára visszatérve: a helyi járatot is lehetne fejleszteni... Már egy érthető menetrend is sokat segítene...

10 év 1 hónap

Permalink - anonim küldte be 2022. 07. 07., cs – 12:58 időpontban

Tisztelt Lakosok!
Új menetrend szerint közlekedik 2022. július 1-jétől a helyi autóbuszjárat.
Szombat, vasárnap a helyi járat nem közlekedik, és a temető járati menetrend is változott.
Felháborító, hogy nem igazítottak a helyi járatok menetrendjén, csak törölték a hétvégi közlekedésből.