Fórumok:
Miért van az, hogy nem találok gyomaendrőd környéki partnert a legjobb társkeresőkön. Még akit meghívóra tettem sem válaszolna. Ha ezt most olvasod, valószínű linkeled majd. Csalizunk!
Beküldés:
| Módosítva:
17 hozzászólás
Beküldés:
Módosítva:
Új hozzászólás
Gyomaendrődön jártam, Hamburgerest nem találtam. Kerestem a srácokat, kiknek táncoltam. A benzinkútnál azt hitték, hogy egy szőke nő vagyok a myspaceről.
Csupa nő! Február 14. Csajos
Csupa nő! Február 14. Csajos nappal indul. A nőiesség bájairól, na meg a bajairól. A nők jobban keresik egymás társaságát.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapVálasz Anonymus Csupa nő! Február 14. Csajos üzenetére
Amikor elkezdődnek a női
Amikor elkezdődnek a női egyenjogúsági mozgalmak, változásban olyan férfi után rajongnak, akitől ugyanolyan életvitelt várnak el a háztartásban. Így az 'uram' is jobban tekintene bejárónőnek, mint élettársának.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapVálasz Anonymus Csupa nő! Február 14. Csajos üzenetére
Nem vagyok egy problémázó
Nem vagyok egy problémázó ember, de a női hisztivel nem tudok mit kezdeni. Nem szeretnék horgonyként élni, mint akire rákötötték a szirénát. Szerintem most az elvált nők sóhajtoznak a társkeresőben.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapTárskereső szájtok
Társkereső szájtok,megválaszolatlan levelek,amelyeket a szolgáltatók adnak ki,hogy kezeljék az adatlapot.Szép nők,csábító praktikák,melyek előfizetésre utalnak.Ilyenkor nyílik a pasik modorja,de jogosan,mert nem a webüzemeltető meghívására keres.Szóval vannak ezek a'kamu'lányok,akik a friss regisztráltra lájkolnak,de utána semmit sem csinálnak.Ez randicsekk!
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapPityeg az applikáció.A
Pityeg az applikáció.A netdíváknak nem számít,ha kedves vagy. Szelfit küldenek álcában és rabolják az időd.Annyi bókot kapnak, hogy a visszajelzés nem fér az egójukba.Többnyire ők is csalódnak,és kihozzák a pasik ignorálját.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapA szalonban felülírt
A szalonban felülírt személyek, akik kollégáknak tetszenek. Odaírtam az íróasztalomra a nevemet. A váltótársam a társkereső oldal lájkot.
Szép vagyok, szakíthatsz időt rám.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapA bulinegyedben olvastam a
A bulinegyedben olvastam a fagylalt nevű partnerportálról. A társkeresőbizniszben a felek mindig gondolnak az anyagi részre is. Utazgatni, kikapcsolódni, koktélozni. A magas lakásáraktól megjelentek a sugarkapcsolatok szerencsésebbé téve a boldogulást. Az összetartozás a gazdasági egységben nyilvánul meg.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapEgy városi családi napon a
Egy városi családi napon a meeting standnál interaktívoltunk. para-rara padam..hogy,egyedülálló szülőként nehezebb ismerkedni. Több a kötöttség, a bizalom fontossága.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapA badoo-n ismertem meg volt
A badoo-n ismertem meg volt évfolyamtársamat. Akkor is tetszett mikor mással jártunk. Szeretek strandra menni. Úgy gondolom az alakomhoz megyen a bikini. Munkahelyemen gyakran kosztümöt viselek. Ha kedvel, várom szíves válaszát.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapNövekedett a társkereső
Növekedett a társkereső oldalak látogatottsága a járványügyi helyzet miatt. A közösségi helyeket bezárták, így nem találkozhattak. Nameg a kijárási korlátozás sem kedvez. Az otthoni munka és az online oktatás mellett fellelhető a bókolás is. Ennek segítségül vannak a chat lájkok. Egyedülállóknak ajánlatos a profilozás, miként keressenek kapcsolatot. A beszélgetések kezdeményezésére a fizetős szolgáltatásokat hagyják kikapcsolva.Ingyenesen itt: https://ralf.hu/tarskereso
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapA CUPYDO keresztény közösségi
A CUPYDO keresztény közösségi oldalon olyan társat találhatsz, aki segít a harmonikus kapcsolat értékteremtéséhez. A gyorsan változó világban nem könnyű. Az oldal használói hosszabb ideig tagja a klubnak. Látogass el ide: Christian Loving Magyarország
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapRohanó világban a
Rohanó világban a párkapcsolati kultúra esetenként ideáltalan és jövőkép nélküli. A házasság intézménye dezintegrálódott, a családi értékrendet gazdasági érdekhálózatok gyengítik. A keresztény kultúra helyett liberalizált hűség nélküli életmodell vonalazódott.
http://www.jgypk.hu/mentorhalo/tananyag/Pedaggiai_pszicholgia_jegyzet_v…
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapA Linamarból érkeztem,…
A Linamarból érkeztem, 500ezret kerestem. Nem vagyok főnök, ha kell 12zök. Mégis van, hogy 3 napig otthon vagyok. Várom olyan nőmet, aki segít anyámnak a főzésnél. A párom pont Hun..
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapA párkapcsolatban előforduló…
A párkapcsolatban előforduló hullámvölgyek hátterében állhatnak például a fárasztó munkahelyi környezetek. Bárkinek lehetnek nehéz napjai, és a társad pont arra való, hogy a rossz helyeket megbeszéljétek. Ha egyedül vagy, akkor ennek az alternatív kommunikációnak a metaverzumban is találhatsz kedvtelő intuícióját. Nézz fel a csajszik és pasik oldalára.
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónapAkkor hát üdvözlettel a…
Akkor hát üdvözlettel a párkeresők között. Számomra nem a nő politikai karriere a csókos, de fontos amit Magyarországért képvisel. Nem lehet minden nőben ezt megtalálni. Ezért keresem az elit társaságot. Nem nagyképűen, csak tudatosan. Éljen a magyar nő!
Ennyi ideje tag
11 év 11 hónap52 éves elvált férfi. 30-as…
52 éves elvált férfi. 30-as nőt keresek, kivel lehet tervezni. Most anyumnál lakom. Leendő párommal elköltözhetek.