Kuka adó

Beküldés: | 9 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: Névtelen

A gyomaendrődi kuka adóval engem roppantmód felbosszantottak.
Úgy látom, hogy fizessen mindenképpen az ember, még ha nincsen szemete, akkor is.

"minimálisan 8164 forint pluszkiadást jelent évente"
Kinek mi a minimális, biztos azoknak az embereknek, akik kitalálták ezt az adót nem jelent terhet, de a többségnek sajnos igen.

Kuka adó után ezek mikor lesznek bevezetve: Termál vízadó, bicikliút adó, hídadó stb... stb... ?

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Permalink - Sándor Zoltán küldte be 2011. 08. 24., sze – 15:43 időpontban

Csak egy kérdésem van akkor, hogy miért van a nagy és hatalmas szeméttelepűnk?

12 év 7 hónap

Permalink - Etana70 küldte be 2011. 09. 22., cs – 19:24 időpontban

Már megint Anonymus! Pesten az évi kukaadó kereken 30 000 Ft. Tessenek örűlni, hogy Gyomán ez olcsó. Ne szemeteljünk, ne vessünk és együnk babot, ne igyunk pet palackos löttyöt.
Aki olyan nagy úr, hogy teremeli a szemetet, az fizessen, ha nincs miből, akkor duplán!
Azon ne síránkozzunk, hogy nincs szemetünk, termeljünk, addigis fizessünk! ha a nemlétező után is fizetünk, ezt értsük büntetésnek!

9 év 6 hónap

Permalink - djveresg küldte be 2011. 12. 06., k – 10:45 időpontban

No, és Gyomaendrőd "downtown" -jában is szedik a kukadíjat, vagy oda nem mernek bemenni?

Emberek! Mi szavaztuk be a képviselőket, ők meg hálából újabb és újabb adókat vetnek ki ránk. Ki is a hibás?
A szavazófülkében kell demonstrálni, nem pedig az utcán, amikor már úgyis késő.

13 év 2 hónap

Permalink - Balogh Tamásné küldte be 2012. 03. 12., h – 19:36 időpontban

Ez nem épp közvetlen kuka, de szemét, azaz esővíz-elvezető csatorna tisztítás, ami állítólag a kommunális adó része. Azaz nem tisztítás, A szomszéd néni, 72 éves felhívta a városi Városgazdálkodási Osztályt, hogy talán, nem-e, esetleg ki lehetne tisztítani az esővízlefolyó árkokat. Előtte is, előttünk is, a buszmegálló alatti zárt csatornát is, meg a következő út előtti- alatti zárt átmenő csatornát, ahol évek ota pang a víz. 2 évve ezelőtt már voltak fényképezni, meg hogy azonnal,- de legkésőbb jövő héten- már mikor befelé folyt a víz az utcáról. Még azóta is tart az azonnal, de a legkésőbb jövő hét.. Most jó idő van le lehetne rendezni az évenkénti problémát. Neki nincs rá pénze, hogy maszekul megcsináltassa- merthogy állampolgári kötelesség az áteresz tisztántartása-de nem nála van a baj, hanem100 méterrel arrébb, ahol végleg eldugult a csatorna. Nem akartam elhinni, mit mondott az ÖNKORMÁNYZAT AKTUÁLIS ÜGYINTÉZŐJE: szó szerint, 72 éves asszonynak: KEVESEBBET KELLENE JÁRNI KOCSMÁBA ÉS JUTNA PÉNZ MÁSRA IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na ezt tegyük zsebre gyomai polgárok, ahol így beszél egy fiatal hangú önkormányzati tisztségviselő a lakosok pénzéből eltartott, általunk megválasztott önkormányzat "képviselője"
Szegény néni sírva mondta neki is, hogy még életében talán soha nem volt kocsmában és egyébként se alázza meg ennyise, de talán , lehet, hogy neki kellett volna egy szonda /ez már én voltam/
A mi adónkból nem ilyen hozzáállást várnánk, mert kérni már senki nem mer
. Várom a reakciókat

Permalink - Anonymous küldte be 2012. 05. 31., cs – 11:26 időpontban

Egyre drágább a kuka díj! Megint megemelték! Kinek kell megköszönni?

Hát a Kukának, aki kitalálta, hogy a szemétszállítás nem fér bele a kommunális adóba. És még majd ezután jön a közművek "államosítása" ami kb.10 %-al emeli, ja és még az adó adója.

2013-at írunk. A kormány idén jelentett a szemétszállítási díjjal kapcsolatban csökkentést. Gyomaendrődön éppen az önkormányzat alatt működik hulladéklerakó. Több háztartásnál nem kerül minden a kukába.(önszabályzás). Ezután miért fizetne annyit? Ja, a rezsicsökkenés már beindult...

9 év 7 hónap

Permalink - anonim küldte be 2015. 07. 19., v – 13:16 időpontban

A hulladékkezelővel kapcsolatos perek lezárultak,melyben az egykori falugazdász is érintett volt,mint környéki földpályázatokban.A működéshez szükséges keretek talán jobbak lesznek.

Permalink - Era küldte be 2023. 08. 02., sze – 10:53 időpontban

A hulladék mindenkié. Jelentős haszonra tesz szert a nemzeti hulladékgazdálkodási szervezet, annak újraprivatizálásából. Szóra sem érdemes, hogy éppen az önszennyező MOL Rt. veszi meg. Mivel a benzinárak is változnak, így valószínű a szemétbegyűjtés iránti keresletet is manipulálhatják. Növekedhet a szállítási díj, a mennyiségi díjtételek. Gond lehet a zöldhulladék újrahasznosítási műveletével is, mert azzal már a monopol cég nem foglalkozik. Vagy az elektromos cikkek, amelyekre nem lesz külön hulladéklerakó hely.