Hozzászólás öröklinkje

Beküldés: 2013/07/16 - 22:11 | 18 hozzászólás | Frissítés: 2013/07/16
Szerző: Névtelen
Fórumok: 

A príma soft megváltozott munkaképességűeknek hirdetet. A cégnél viszont teljes munkaidős a foglalkozás van 54 ezer forintért. Akkor már miért nem részidősre vesznek. Mégis ők a második legjobb munkáltatók Gyomaendrődön. Akkor milyen az első?

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Nincs első! Közmunkán, de még Tótkáéknál sem jobb a helyzet.

A reálbérekről a fizetesek hun infózhattok. Tekintettel a könyvelőtöl, mert a Nyomdában sem jobb.

Amikor fiatal voltam, még eveztem. De mikor felnőttem éreztem, hogy gellaiaknál sem lesz jo, így külföldre hajóztam.

Nem a gyomaszolg, nem a hulladékfeldolgozó a lényeg, hanem egy másmilyen polgármesteri kászting.

Ki a franc a munkaadó.
https://www.facebook.com/listazz

Az openjobs állásportálon megtalálja a céghirdetésekben.

Annál a részeges Rácznál zsebszerződtem, de most Angliába vagyok.

Van néhány vendéglátó.Sajnos kevés a látogató.
Konyhakészre nem fizet.Itt hagytam a helyet.

Mint fűrészporból krémet. Egy dolog, nem valós béren, részmunkaidős szerződésen túlórákban dolgozván hagyott kifizetetlenül, mindezt 3 havi próbaidővel, amely után ő persze támogatást kapott. Már nem én sütök nála.

Pájernél már a 4 órás rendes munkaidő sem kalkulált. Kisgyermekes szülőként így járulékkedvezményt nem vállalhatok.

A varrodánál(volt szabó ktsz) részmunkaidősben, de teljes osztott munkaidőre. A hétvégi keretbe ugyan nem tartozna munkavállalás, és pótlékot nem kaptam. Erre nem varrnék gombot!

A hőterm megszüntével az autómosodába voltam. Festőként de 60,70 ezerből nem lehet kijönni, egyéb munkahelyet kerestem. Tudnillik, itt 2017-ben 25%al emelték a béralapot.

Vendéglátósként álltam már jobb helyen is. Ez itt a Hársfánál létbizonytalanság volt. A vállalkozó véli, hogy van még 10 ember akiket nem kell járulékalapra bejelenteni, miközben az ágazat munkaerőhiánnyal küszködik.

Egy gyomaendrődi hirdetőben találtam a munkalehetőséget. A munkáltató azonban a T lapon későn jelentette be. Mindaddig nem tudtam mondani, hogy milyen alapon dolgozom, míg később egyszerűsített foglalkoztatásban. Inkább kimentem a HSA kft hez és ott vállaltam munkát.

Építési vállalkozásnak dolgoztam félig bejelentve. Aztán néhány hónap megszakítással hol kifizettek, hol nem. Ezért van az, hogy az átadásnál már nincs szakembergárda, mert felmondtak.

A Szujó féle fémiparosnál voltam. A vállalkozónál több az elhalasztott kivitelezés és kevés a leszerződtetett munka. Mozgóbérből pedig kitengődtem. Hogy normális fizetéshez jussak, a Linamarhoz mentem állásba.

A JIA Áruházban eladó kötött munkaidőben szombati napokon is. A pihenőnap kivehető, de nem volt szabadság kifizetése. Ezáltal a jövedelmem a hónapban nem érte el a garantált minimálbért. Olyan másik bolthoz mentem, ahol van béren felüli juttatás meg útiköltségtérítés is.

Teherautó sofőrként a Drávit fuvarszolgnál szállítmányoztam. Az Áfa deflációval lecsökkent a beszállítói tétel, csak logisztikai munkát láttak el. Megszűnt az állásom. Írországba mentem dolgozni, ahol most kamionos hiány van. A nemzetközi forgalom viszont itt más. A telephelyen maradtam anyagmozgató.