Hozzászólás öröklinkje

A Határ Győző Városi könyvtár tisztelettel meghív minden érdeklődőt a Munka és nyugdíj - kedvezmények, aktualitások című előadásra.

Előadó: Dávid Ferenc főosztályvezető, a Békés Megyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály

Érintett témák: öregségi nyugdíj; nyugdíjba lehet/vagy kell menni; melyik napon menjek nyugdíjba; ki mond fel kinek; érdemes-e, lehet-e tovább dolgozni; mire ügyeljünk, ha nyugdíjazását kéri valaki; nők 40 program; nyugdíj melletti/utáni munkavégzés; van-e lehetőség a nyugdíj összegének növelésére. Programunkat ajánljuk munkahelyi vezetőknek, a témával kapcsolatos ügyintézőknek és legfőképp magánszemélyeknek, hiszen a téma mindenkit érint. A program a Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatalának közreműködésével valósul meg.

A programon a részvétel díjtalan.

Az esemény részletesen

Helyszín: Határ Győző Városi Könyvtár
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Fő út 230.
Facebook esemény: Hivatkozás
Telefon: +36 (66) 218370
Kategória: Egyéb
Időpont: 2019. november 20. (szerda) 17:00 - 18:00
Munka és nyugdíj - kedvezmények, aktualitások című előadás

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

A 90-es évek derekán alakultak a magánnyugdíjpénztárak. A munkahelyek megszűntével azonban nem képződött elégséges járulék. A bérek csekély növelése nem érte be az akkori inflációt. 2010 után megszűntették a magánnyugdíjpénztárakat is. Emellett emelik a nyugdíjba vonulás korhatárát. Volner szerint a férfiaknál is elegendő kell hogy legyen a 40 évnyi munkaviszony.