Hozzászólás öröklinkje

Elsődleges fülek

admin képe
Beküldés: 2013/03/18 - 20:27 | 12 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/08
Szerző: admin

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Először is a polgármestert le kell válltani, hogy megszünjön a koma, sógor, jóbarát összefonódások! Várfit csak a bosszú érdekli!
-Egy igazi demokratikus testületet alakítani!
-Munkahely teremtés! Minél többet, hogy ne menjenek el a fiatalok!
-Legyen munkavállalói jog!
_ A munkaügyön intézkedjenek, ha valaki a mukahelyén visszáságokat észlel, ne pedig csak lerázzák!

NO COMMENT. YOU'RE HARD.

NEM KOMÁM A TESTÜLET, ÍGY A V.ANDRÁS SEM. NEM A POLITIKA MONDJA MEG, HOGY ÉN MOST KÖZMUNKÁRA MENJEK. MI DOLGOM VOLNA GYOMAENDRŐDÖN. ÉN A BME-RE JÁRTAM, ÉS A MŰSZAKINFO ISMERETEIM ITT KAMU LENNE.19 ÉVET ÉLTEM OTT. NINCS JOBB VAGY BAL CSAK SZAKSZERVEZETI ÉNEM, ÉS EZ ÍGY LENNE JÓ NEKEM.

A munkaügyre a HRes is kellene. Több esetben nem az itt marasztalás a megoldás, hanem az a munkaügyi centralizálás, amely az álláskereső szakmai pályáját segíti. Fiatalok munkavállalása lakhatási támogatással.

A járásnyira szerveződött munkaügyi kirendeltség új színeket kapott, gyermekjátszóházzal várja az álláskereső szülőket.Mai helyzetben felkészültek rá.Mama álláskereső leszek, vagy munkanélküli? Közmunkáért nem tanulok.

A munkaügyre mentem munkavállalói iránt érdeklődni.
Leadtam náluk az igényünket: érettségizett,szakképzett embert kerestünk.Most nincs ilyen munkakereső,mondta az ügyintéző.
Aztán meg jelentkezett valaki, aki ott volt regisztrálva.A hivataltól rólunk egyáltalán nem értesült, pedig beírta a végzettségét,és munkanélküli volt.Ha az interneten találok rá az álláskeresőre,akkor lehet már nálunk dolgozna.

Sajnos mindenhol érezhető a csökkenő színvonal ...

A gimnáziumban érettségiztem, 1 év után nem találtam állást a környéken. Tanárképző intézmény érdekel, ahová jelentkeztem. Ámbár szakképzettséghez tanfolyam szükséges, a tanfolyam oktatásához meg pedagógusi végzettség célszerű.