Hozzászólás öröklinkje

admin képe
Beküldés: 2011/05/29 - 13:07 | 4 hozzászólás | Frissítés: 2014/10/24
Szerző: admin
Cikkek: 

„KÜZDELMEK ÉJSZAKÁJA” néven kerül megrendezésre június 3-án PÉNTEKEN a III.
GYOMAENDRŐDI KÜZDŐSPORT GÁLA, melyen MMA (kevert harc), K-1 és profibox mérkőzés is színesíti a programot. Kötelek közép lép az egykori IBO nagyváltósúlyú világelső Kovács „Vipera” Attila is.

A kapunyitás 18:30-kor lesz, és 19:00-kor kezdődnek az
ültető mérkőzések. Először a 12 éves Gellai Vince lép a szorítóba, majd őt követi a szintén 12 éves Tóth Izsák SZAKÁLOS TAMÁSSAL szemben. Mindkét mérkőzés 3x1.5 perces, és Low-kick szabályrendszerben történik. Őket követi három amatőr ökölvívó mérkőzés. Békésről, a Surman-box klubtól lép szorítóba először a 15 éves Szalontai Mihály, aki a hódmezővásárhelyi KISS DÁVIDDAL csap össze. Őt követi ifj. Surman Zoltán, s végül harmadikként a válogatott Fodor Milán a Mezőtúri Bartucz Józseffel.
Mindhárman biztosan izgalmas csatát fognak vívni.

A K-1-es mérkőzéseket a 17 éves Gyomaendrődi Mraucsik Tamás kezdi, aki 33 éves Mezőtúri ellenfelét, NAGY RÓBERTET próbálja legyőzni. Őt a 20 éves szintén helyi Lénárt László követi, szintén Mezőtúri ellenféllel, Tóth Károllyal. A 12 éves Gyomaendrődi Nagy Reginának Nyíregyházáról jön
ellenfele, a 14 éves, ökölvívásban is jártas Lecza Andrea. Ez egy visszavágó lesz, mivel tavasszal Regina nagy meglepetésre legyőzte Andreát. A sort a szintén helyi Vári Péter folytatja, ellenfele Győrből érkezik, Kerecsényi Gergő.

A sort amatőr MMA (ketrecharc) szabályrendszerben a HUN-BOKSZ Klub női tagja, Lévai Anikó folytatja, ellenfele a Jászberényi edző leánya, Urbán Ivett.
Szintén amatőr MMA szabályrendszerben jön a régi balhéiról híres, de mára megszelídült Munkácsi Róbert, akinek kiszemelt ellenfele sajnos visszalépett, így másik harcossal, Gőz Bálinttal (Győr) fog megmérkőzni.
A szünet előtt még két 12 éves komoly eredményekkel rendelkező versenyző csatája jön, név szerint az Oriental magyar bajnok, amatőr ökölvívó utánpótlás olimpián ezüstérmes Gyomaendrődi Csapó Elek, ellenfeléül a többszörös
thai-boksz Magyar bajnok, világkupa győztes Budapesti Jóni Máté.
Kettejük között fiatal koruk ellenére komoly csata várható K-1–es
szabályrendszerben.

A szünetben Gyomaendrődi hastáncos csoport tartogat meglepetést, élükön Tímár Ritával. Ők már hónapok óta készülnek erre a fellépésre, biztos érdekes előadást láthat a közönség.

A többszörös Magyar bajnok birkózónk, Hencz Gyula is fog mérkőzni, szintén aggastyán korú ellenfelével, de ők szabadfogású birkózás szabályai szerint, bemutató jelleggel.

Őket egy nagyon komoly profi MMA mérkőzés követi, hiszen jön Békésről a nagyon erős, eddig veretlen Petrovszki Attila, akinek ellenfele Győrből érkezik, méghozzá Eck László, aki „veszett kutya” becenévre hallgat. Ők 2x5 percet fognak a ringben tölteni. Ez a mérkőzés is egy visszavágó, ugyanis két hónapja Eck Laci „éppen” kikapott Attilától, s most nagyon fogadkozik, hogy itt legyőzi a békési srácot.

Lesz még egy nehézsúlyú profi MMA mérkőzés, amire mindkét versenyző Romániából érkezik, s egyikük már bunyózott Amerikában is. Ha sikerül ellenfelet szereznünk, akkor lesz egy nehézsúlyú K-1-es mérkőzés is Szuhányi Gyulának,
aki Kecskeméti, és többszörös Thai-boksz Magyar bajnok.

Lesz két professzionális ökölvívó mérkőzés is. Az elsőt a
tiszaföldvári, de HUN-BOX Klub színeiben induló Bóbis István játssza a Békéscsabai Bohus Pállal.(Lauri Team) majd őt követi az újra visszatért KOVÁCS „VIPERA” ATTILA!!! Ellenfele a szintén Békéscsabai BATTA CSABA. (Lauri Team)

És elérkeztünk a három címmérkőzéshez. Az első egy WKF Profi K-1 Magyar bajnoki övért megy, amit jó barátunk, a karcagi Gyarmati Imre vív meg a bajai
bajnok, Vidákovics Patrick ellen. Gyarmati Imi kétszeres Kyokushinkai karate Európa bajnoki ezüstérmes.

A főmérkőzés előtt a HUN-BOX eddigi legeredményesebb versenyzője, a még csak 15 éves Váradi Tamás lép szorítóba, ellenfeléül pedig a Horvátországi 17 éves Tomislav Liebert szólítja a speaker. Ők egy 5x2 perces K-1-es mérkőzést vívnak a WPKC „Balkán bajnoka” címért. A horvát virtust ismerve nehéz mérkőzés várható, de bízunk benne, hogy Tomi a tapasztalatával meg tudja nyerni.

S a végén a főmérkőzés!
WKF szövetség PROFESSZIONÁLIS EURÓPA BAJNOKI címéért fog szorítóba lépni MMA (ketrecharc) szabályrendszerben a gyomaendrődi NÉMET „NÉMÓ” RICHÁRD.
Ellenfele Romániából érkezik, név szerint -Vălean Adrian. Néhány mérkőzés videóját megnézve megállapítható, hogy Ricsinek nagyon nehéz dolga lesz az övért folytatott harcban.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Remélem jó mérkőzések lesznek, s a lelkes közönség hangosan fogja biztatni a versenyzőket.

Belépőket a helyszínen lehet megvásárolni, 2000 ft-os áron. Elővételben lehet VIP támogatói jegyet vásárolni, ami a ring melletti négyszemélyes asztalhoz szól, italfogyasztással, és felszolgált vacsorával egybekötve. Ennek a jegynek 10 000 Ft/fő az ára.

Érdeklődni lehet:

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Az eseményeket a sportcsarnokban kivetítőn is lehet nyomon követni? Azért kérdezem, mert ha például csak a hátsó sorban tudok helyet foglalni akkor onnét is jól lehet látni majd a küzdelmeket?

Gondolkoztunk a kivetítőn, sőt, akartunk a ringbevonuló Gyomaendrődi harcosokról egyenként egy kis filmet is csinálni, amit bevonuláskor kivetítettünk volna. Viszont egy dologgal nem számoltunk. Este negyed 10-ig világos van! Vagyis nem látható a kivetítő. Nem akartam megkülönböztetést, hogy egyik versenyzőmről csinálok bevonuló filmet, másikról nem. Úgyhogy egyenlőre sajnos elmarad a kivetítő lehetőség. Viszont a mérkőzések egy nemzetközi szabályoknak megfelelő ringben lesznek, ami elég magas, vagyis a mérkőzések jobban lesznek láthatóak, mint eddig.

A világosság miatt a kivetítőt nem is lehet látni, na én erre nem is gondoltam. Én a kivetítőt egy segítő ötletként írtam, de látszik gondoltak rá csak hát nem éppen kivitelezhető :) Tavaly nagyon élveztem a rendezvényt, szóval idén is biztos nagyon jó lesz. Köszönöm a kérdésemre a választ.

Váradi Tamás ellenfele a péntek esti gálán:
http://www.facebook.com/tomislav.liber

Német "NÉMÓ" Richárd ellenfele az Európa bajnoki övért:
http://www.youtube.com/watch?v=C3-6u_jpOfs