Gyurcsány Ferenc Gyomaendrődön járt

Beküldés: | 18 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke városunkban járt. A Mi országunk, 2013 országjáró körútja január 31-i napjának gyomaendrődi állomásán meglátogatta a Liget fürdőt, amiről elismerőleg nyilatkozott, élvezhette a Körös Étterem helyi vendégszeretetét, ahol elfogyasztott egy menüt, ill. több helyi családnál és vállalkozásnál is látogatást tett, többek közt Öregszőlőben is. Megállapítása szerint a szegénység jelentős probléma helyben, de vannak az országnak rosszabb helyzetben levő részei, települései is; a legfőbb gond a munkahelyek hiánya.

Az előadás első részéről nem készült videófelvétel, akkor készültek a fotók.
A 45 perces videó a lakossági hozzászólásokat és az arra kapott válaszokat mutatja be.
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=Gklm6IcFqaU)

Gyurcsány Ferenc csütörtök este a Hídfő étteremben tartott lakossági fórumot, amit elsősorban az idősebb generáció látogatott, ugyanakkor a helyszínen az Új Magyar Gárda Mozgalom is képviseltette magát, akik „Magyar vagyok” feliratú transzparensekkel várták az ex-miniszterelnököt. Az előadás közben némi heves szóváltásra is sor került a jelenlevők közt.

Kapcsolódó képek

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Permalink - Anonymous küldte be 2013. 02. 01., p – 05:50 időpontban

Látom a szélkakas Dógi is ott volt egész nap, kíváncsi vagyok veletek mikor csinálja azt amit a Fidesszel hogy átállt az Mszp-hez most onnan a DK. párév és Jobbik-hoz áll? Vagy ki fizet többet?

Permalink - fungarista küldte be 2013. 02. 01., p – 09:16 időpontban

Mit akartak ezzel a magyar vagyok cetlivel a balf*szok?

Hogy, mit akartak? Választ a mikrofonos balf*-nak, aki nemrégiben azt akasztotta a nyakába, hogy cigány vagyok!

Hogy-hogy mit akartak? Nem olyan bonyolult ez, történt ugyanis a közelmúltban, hogy Feri egy "cigány vagyok" feliratú ugyanilyen papírt a nyakába akasztva demonstrált!

Permalink - Anonymous küldte be 2013. 02. 01., p – 10:32 időpontban

Francesco ElQuro volt már zsidó, cigány, meg minden. A kérdés már csak az, hogy MAGYAR mikor lesz?

Permalink - Anonymous küldte be 2013. 02. 01., p – 12:04 időpontban

Az eleje a legjobb : itt is rossz de máshol még rosszabb .
Na ez aztán sok pluszt ad nekünk

Permalink - Anonymous küldte be 2013. 02. 01., p – 19:55 időpontban

Sok fiatal volt..
Dógi, Gyurcsány még szabadlábon?

Permalink - erlauer küldte be 2013. 02. 02., szo – 05:14 időpontban

Látom ám, hogy jobbikos körökben a magyarok nácik... :)

Permalink - Anonymous küldte be 2013. 02. 02., szo – 07:59 időpontban

Gratulálok Jani (Dógi)!
Ismét jól helyezkedel, ehhez van érzéked, csak kíváncsi vagyok, hogy ezek mikor jönnek rá, hogy milyen vagy valójában.
De legalább ex sógorodnak és a családodnak kellemes meglepetést csináltál: levitted Gyurcsányt

12 év 2 hónap

Permalink - csaba küldte be 2013. 02. 02., szo – 11:50 időpontban

Jo tudni,hogy ki hazaarulonak a segnyaloi Gyomaendrodon a mi kis Varosunkban.Udv Csaba

ez nem a te kisvárosod, csak hiszed! élnek ebben olyan "seggnyalók" is, akik többet tettek a városukért és meghallgatták, pedig lehet nem is szimpatizálnak vele, csak tájékozottak szeretnének lenni, mielőtt ítéletet mondanak.Azok, akik ott voltak, lehet helyesen írni is tudnak, veled ellentétben. gondolkodj el ezen.....

Permalink - Cibere küldte be 2013. 02. 02., szo – 17:37 időpontban

KABARÉ Feri bohóccal!

Ez találóbb cím lenne!

Köszönöm annak aki elkészítette ezt a tanulságos felvételt!

Cibere

Permalink - Anonymous küldte be 2013. 02. 03., v – 22:19 időpontban

A helyi vezetőknek vagy a helyi képviselőknek Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök úrtól lehetne, igen sok mindent tanulni pl.: hogyan kell beszélni az emberekhez, vagy bizonyos helyzeteket hogyan kell kezelni megsértődés nélkül.

ÉN meg azt látom,hogy már megint,magyar a magyarnak ellensége.
Annak kellene örülni,hogy több generáció és több párt szimpatizánsa tudott együtt lenni.(végre!)Ha Gyomaendrődnyi településen nincs béke,-a véleményeket nézve-akkor mit várunk az országtól? A gyűlölködés,csak ront, a különben sem rózsás helyzetünkön.

Permalink - Anonymous küldte be 2013. 02. 04., h – 21:45 időpontban

Valóban, Gyurcsány Ferenc ex miniszterelnök beszéde intelligens emberre vall és konfliktus kezelése is jó volt.Ez egy fórum volt,sokan tájékozódni akartak nem pedig kekeckedni.Előre kellene nézni nem pedig visszafelé,megint a cigányozás,zsidózás a jelenlévő gárdista fiataloknak fogalmuk sincs a történelemről.Mégegyszer háborút,népírtást akartok?Ez aztán a nemzeti összefogás,így haldhat is az ország előre!Nem akarok megbántani senkit de a magyar vagyok feliratú papírlapot tartók közül 1-2 nem sokat dobott be a közösbe,és egy családfakutatás sem ártana mielőtt kiáll demonstrálni.....

9 év 11 hónap

Permalink - János küldte be 2013. 02. 05., k – 07:18 időpontban

Azért az is szánalmas mindannyiunkra nézve, hogy egy bukott kormányfő beszéde jobban érdekel minket, mint a helyi ügyeink-egy helyi honlapon.

Permalink - Nagy János küldte be 2013. 02. 05., k – 19:20 időpontban

Mi ez Transformers : a Bukottak visszatérnek? Szerintem az egész bagázst Gyurcsánytól kezdve Dógi-ig bezárólag véglegesen Nyugdíjazni kellene.Romák Ne hagyjátok magatokat kihasználni, mert mind a saját érdekét képviseli nem a tiéteket. Keresni kell egy olyat aki szívvel lélekkel csinálja nem csak ígér!

13 év 2 hónap

Permalink - neubortlaszlo küldte be 2013. 02. 10., v – 15:02 időpontban

Látom a hozzászólásokat nagyon sokan "anonimus" jeligével írnak kommenteket !Egy kérdés ezekhez az emberekhez: miért nem írjátok ki a neveteket ,mitől féltek ,szerintem ez egy gusztustalan amit csináltok ! Ha merszetek van írni akkor legyen merszetek kitenni a neveteket is! Ami gyurcsányt illeti a látogatása kapcsán, láttam olyanokat a képen aki valamikor az mszp-t ékesitették! Most úgy látom,hogy nagyon sokan köpönyeget váltottak mint minden komunista az élete során! Aszt üzenem ezeknek az embereknek hogy bár másik kabátba vannak a lelkük mélyén ugyan olyan országromboló, gyűlölet kelltők maradnak mint amelyik pártban voltak eddig!Én aszt hiszem ,hogy az ilyen embereknek nem sok babér terem abban a kabátban amit most magukra húztak, igaz hogy ami volt is, aszt már szépen le aratták és hagytak maguk után rombolást ,szegénységet és aszt agyűlölet keltő környezetet amit a most meghívott vendégük szájából halhattak!Ha nekik ez igy jó " nóta bene" legyen de, hagyják a többit érvényesűlni!! Tisztelettel: Neubort László