Hozzászólás öröklinkje

admin képe
Beküldés: 2010/09/01 - 03:22 | 12 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/08
Szerző: admin
A jelenlegi vezetést támogatom, elégedett vagyok
34% (206 szavazat)
Kellő tapasztalattal rendelkező, korábban már többször is bizonyított polgármestert szeretnék
21% (130 szavazat)
Új városvezetőt szeretnék látni, akinek még nem volt lehetősége a bizonyításra
40% (246 szavazat)
Nem érdekel a helyi választás, úgyse változik semmi
5% (29 szavazat)
Összes szavazat: 611

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

A jelenlegi vezetést támogatom, elégedett vagyok.

A jelenlegi vezetést támogatom, elégedett vagyok

Szerintem új energikus vezetőre van szükség.

Kormánypárti vezetés kell, a nyugdíjas meg menjen nyugdíjba.

Tisztelt Hölgyeim/Uraim!
Ezt nem értem hogy kik írták be ide hogy elégedettek a jelenlegi vezetéssel...(talán a jelenlegi vezetők vagy a hozzátartozóik?? valószínű..)
Ebben a városban évek óta nem változik szinte semmi...
vasuti palyaudvar felujitása/korszerűsítés nem a város érdeme...
az inkubátorház meg most épul Mezőberényben is (uj vállalkozásokat támogat információim szerint ) de kérdem én hogy miől lesz uj vallakozas itt Gyomaendrődön????

Uj karizmatikus vezetőség kell!!!! nem pedig a nyugdíjas, a farmer.... ezek nem tettek semmit sem a városért

Milyen nagy változást akarunk mi itt a városban? Az egész világgal gond van. Nehézséggel küzködik az országunk is, mi is ! Legyünk elégedettek a helyi vezetéssel! Ők is csak a jót és a fejlődést akarják. Rájuk szavazom!

Kötvény, a látványtervek, amik nem valósultak meg, idegen fürdő vezetés, rendezvényeket elzavarása a városból stb.. stb...
Ez lenne a fejlődés?

Szerintem aki a "vonatról" lemarad az csak a zászlót lengetheti. Végre ideje már olyan vezetőt választani aki a kiépített kapcsolat rendszeren keresztül pénzt tud a városnak hozni s mivel a kormányon a FIDESZ van ezért ide kell szavazni vagyis a jelenlegi polgármesterre.Nem érűnk rá kísérletezgetni,már így is sok lehetőségről maradt le a város mert mindíg ellenszélben volt.

Kötvény ami mínuszt termel a városnak, a látványtervek, amik nem valósultak meg, idegen fürdő vezetés havi 750 Eft -ért , rendezvényeket elzavarása a városból stb.. stb...
A jelenlegi vezetés ezt csinálta eddig :(
Ez lenne a fejlődés? Erre miért nem tudnak válaszolni kedves lelkes rajongók, aki a mostani vezetésre szavaznak?

Én csak annyit tudok, ha ez a vezetés marad, még több fiatal fog elmenekülni a városból... :(
Pedig milyen jól hangzottak egykoron az igéretes politikai kijelentések: új munkahelyek, új beruházások, fiatalok megtartása... most meg zavarják el otthonról őket, vagy lehetetlenné teszik az othoni létüket

Hát mostmár kár a gőzért! A választási eredmények megszülettek, marad a FIDESZ vezetés. Amivel semmi gond nem lenne, ha valóban az lenne. De a jelenlegi polgármesterünknek vajmi kevés köze van a politikához és valljuk be, a közigazgatáshoz is. Amit elkövetett az elmúlt 4 évben, azt a jegyző irányításával tette, aki előtt le a kalappal, senki más nem lenne képes ilyen sokáig egy város élén maradni. Vajon ebbe miért nem lehet beleszólása a város népének? Minden polgármester megígérte, hogy véget vet a jegyző önkényuralmának, ám hozzáértés nélkül ez nehéz.

Az úthálózat a városon belül gyalázatosan leromlott. Az ál-munkaerő utcasepertetése helyett, talán havonta ki kellene javítani az utakat, mert az a 8o-as évek romániai utakra emlékeztet
Ne politikai hovatartozásra szavazzatok hanem arra, aki ténylegesen a közérdekében tevékenykedik. pl. rendbe hozza az utakat.
Ilyen leromlott úthálózat még Rákosi idejében sem volt.