Volner: 400 milliárd a korrupciós kár - Lakossági fórum Gyomaendrődön

Beküldés: 2015/10/10 - 10:23 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2022/12/22
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

Péntek este tartott lakossági fórumot a Jobbik Gyomaendrődön. A rendezvény házigazdája Samu Tamás Gergő választókerületi elnök volt, aki elmondta, hogy vérfrissítésre van szükség a helyi szervezetnél, ezért várják a nemzetmentő munkára jelentkezőket.
Kijelentette, hogy a Fidesz által irányított Alkotmánybíróság buktatta el azt a civil kezdeményezést, amelynek köszönhetően népszavazást írtak volna ki arról, hogy a férfiak is nyugdíjba mehessenek 40 év munkaviszony után. A Jobbik emiatt a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordul - mondta el Samu Tamás Gergő.

Lakossági fórum Volner Jánossal
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=gbPZONR922c)

A fórum vendége volt Volner János, a Jobbik országos alelnöke, és az Országgyűlés Vállalkozásfejlesztési Bizottságának elnöke. Volner elmondta, hogy a kormány csak követi a Jobbik javaslatait a migránsválság ügyében, ugyanis a Jobbik javasolta a kerítés építését, és a katonaság kivezénylését is. Utóbbi nem is valósult volna meg, ha a Jobbik képviselői nem támogatják a kétharmados szavazati arányt a Parlamentben.
Volner János a Corvinus Egyetem kutatásaira alapozva kijelentette, hogy évente 400 milliárd forintos kár keletkezik a korrupció miatt, és ebben nagy különbség nincs az MSZP- vagy Fidesz-kormány között. Több példát is elmondott a korrupciós ügyekkel kapcsolatban, és azt is elmondta, hogy a mostani kormány alatt sem történt elszámoltatás, ahogyan az előzőnél sem.
A Jobbik vezetője szerint a magánnyugdíjpénztári vagyont is elherdálta a Fidesz-kormány, ami 3000 milliárd forintot jelentett. A korrupció miatt az eddigi kormányok egymást védik, ezért kizárólag a Jobbik választási győzelme jelent hatékony fellépést a korrupcióval szemben - zárta szavait Volner János.

Fotó: Gyomaendrod.com

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2015. 10. 12., h – 22:17 időpontban

És ebből mennyi devizás családnak lehetne volnerrel bútorozni. Ha az állami nyugdíjalap kevés lenne, garantált az ÖNYP.

Ennyi ideje tag
2014. 04. 25., p – 11:33

Permalink - anonim küldte be 2019. 01. 13., v – 21:17 időpontban

A Jobbik nem tematizált eleget a kormánypárti konzultációról,habár nevében készített a 'Híd a Nemzetért Egyesület'. Aztán Mszpés közeledése lévén balliberális fordulatot vett és kiáll Gyurcsányék kertelése mellett.