Vízitelep avatás a Fűzfás-zugon

admin képe
Beküldés: 2014/06/17 - 10:30 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2014/10/24
Szerző: admin
Cikkek: 

Ünnepélyes keretek között június 13-án átadásra került a Körös Kajak Sport Egyesület (KKSE) Fűzfás-zugi felújított csónakháza. Az átadáson részvett a Magyar Kajak-Kenu Szövetség részéről Dr. Ábrahám Attila főtitkár és Storcz Botond, a Szövetség felnőtt vezetőedzője, valamint Gyomaendrőd város polgármestere és számos képviselője, ill. a meghívott szponzorok, sportolók, vendégek. Az ünnepi hozzászólásokban Gellai Imre, a KKSE elnöke felidézte az építkezés elmúlt 13 évét. Várfi András polgármester megjegyezte, a városnak a legjobb reklám a sport és e tekintetben a Körös Kajak Egyesület élen jár. Dr. Ábrahám Attila, a MKKSZ főtitkára örömét fejezte ki, hogy egy Békés megyei kisvárosban Gyomaendrődön a kajak-kenu sport infrastruktúrája felzárkózott az országosan elvárható szintre.
A szalag átvágása után a vendégek megtekintették a megújult létesítményt. A támogatással új öltözőket, zuhanyzókat,mosdókat kapott vízitelepünk, kiépítettük a fűtésrendszert, bekötötték a gázt és a szennyvízelvezetést is sikerült megoldani. Bővítettük a hajótárolót és a konditermünk is a kor követelményeinek megfelelő.

Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztérium és a Magyar Kajak- Kenu Szövetség támogatását!

Körös Kajak vezetősége

Cikk, fotó: Körös Kajak Sportegyesület

Kapcsolódó képek

Vízitelep avatás a Fűzfás-zugon
Vízitelep avatás a Fűzfás-zugon
Vízitelep avatás a Fűzfás-zugon
Vízitelep avatás a Fűzfás-zugon
Vízitelep avatás a Fűzfás-zugon

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Remek! Csak ne járjunk úgy, mint a tollüzem. KSI drukker.

Szuper. Szépen berendezett helyiségek. Viszont üresek. Hol vannak a gyerkőcök? Mi mindig viszünk úgy 40 kölyköt mindenhová......;)