A Vásártéri Óvoda és Bölcsőde februári programjai

Beküldés: | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek

Óvodánkban idén a télűző farsangi mulatságunkat február 26-án délelőtt tartottuk meg, melybe az érdeklődő szülők, hozzátartozók is betekintést nyerhettek. Aznap már korán reggel szép számmal gyülekeztek a résztvevők. A csoportokban az óvó nénik és a gyermekek munkái, valamint a farsangi projektek témáját tükröző dekoráció fogadta a kedves vendégeket. A színesebbnél színesebb és egyéni ötletekkel tarkított jelmezek igazi karneváli hangulatot teremtettek. Az óvó nénik irányításával és a dajkák, szülők segítségével, aktív részvételével kezdetét vette a móka. Dalokkal, énekes körjátékokkal, mondókákkal kezdtük, majd mozgásos, vicces játékokkal, tánccal, zajkeltéssel fokoztuk a hangulatot, olyannyira, hogy tőlünk volt hangos az egész lakótelep. A nap folyamán meglátogattuk a bölcsődés gyermekeket is, akik hasonlóképpen ünnepelték ezt a napot. Csillogó szemekkel csodálták az ovisok szebbnél szebb jelmezeit. Minden maszkabál csúcspontja mikor előkerül a farsangi fánk. A gyerekek örömmel kóstolgatták a szülők által felajánlott finomságokat. Intézményünk ezúton szeretné megköszönni a szülőknek a sok segítséget, melyet rendezvényünk sikeres lebonyolításához nyújtottak. Örömünkre szolgál, hogy együtt tölthettünk egy igazán vidám és tartalmas napot.
A tavalyi évhez hasonlóan az idén is lehetőségünk nyílt színházi előadásokra bérletet váltani, mellyel most is nagyon sok szülő élt. A Szarvasi Cervinus Teatrum szervezésében bemutatott művek igazán színvonalas, látványos és változatos meséket, történeteket vonultatott fel. Minden egyes alkalommal, élményekkel gazdagon tértünk vissza óvodánkba és örömmel idéztük fel a látottakat.
Februárban az Iciri Piciri rajz-és mesemondó versenyen több alkotással, mesével is pályáztunk. Sikerként könyvelhetjük el, hogy két gyermekünk is különdíjat érdemelt. Furka Rebeka rajzával, melyen a „Három kívánság” mesét jelenítette meg, míg Farkas Anikó „A prücsök krajcárkája” című népmese előadásával nyerte el a zsűri különdíját.

Következő programjaink:

 • Húsvéti játszóházunk óvodánkban 2016. március 11-én, délután 15.00 órától veszi kezdetét. Az ünnephez illő kreatív díszeket, egyéb érdekességeket készíthettek közösen.
 • Húsvéti játszóházunk a bölcsődében 2016. március 23-án kerül megrendezésre.
 • Mese-”Lelki egészség”címmel Szabóné Kállai Klára pszichológus tart előadást óvodánkban 2016. április 5-én 17.00 órától, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.
 • Anyák napi ünnepség keretén belül köszöntjük a megjelent édesanyákat, nagymamákat.
  • micimackó csoport: május 3-án 17.00 órától
  • manó csoport: május 4-én 17.00 órától
  • bambi csoport: május 5-én 17.00 órától
 • Pizsama Party: 2016. május 20-án, péntek este kerül megrendezésre az „ittalvós bulink” az óvó nénik, dajka nénik és a ballagó gyermekek részvételével.
 • Ballagás: 2016. május 27-én, péntek délelőtt lesz óvodánkban.
 • Családi-és Gyermeknap: 2016. május 28-án, szombaton 9.00 órától szeretettel várjuk az óvodás és bölcsődés gyermekeket sok meglepetéssel (légvár, mászókukac, lovashintó, kézműves stand, arcfestés, stb.).

A részletek felől érdeklődjetek az óvodapedagógusoknál!

Fotó, cikk: Vásártéri Óvoda és Bölcsőde

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.