A Vásártéri Óvoda és Bölcsőde fáklyás felvonulást tartott Halloween alkalmából

Beküldés: 2014/11/11 - 15:48 | Frissítés: 2022/12/22
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

Hazánkban már egyre inkább ismertté vált a Halloween. Az ehhez kapcsolódó rendezvényünket 2014. november 07-ére szerveztük.
Intézményünkben már hagyománnyá vált – immár harmadik alkalommal - a fáklyás felvonulás. Erre az estére egész héten izgatottan készültek a gyermekek és a felnőttek is egyaránt. Töklámpásokat faragtunk, bátorságpróbákon vettünk részt, pókhálókat szőttünk és süteményeket sütöttünk.
A díszlet és a zene hatására egy afrikai törzsi szigeten érezhettük magunkat. A vendégeket meleg teával, finom sütikkel várták a "törzs tagjai". A barlangból kis denevérekként repültek ki az óvodásaink, akik táncos koreográfiát adtak elő. Majd az intézmény dolgozói lepték meg a kedves vendégeket egy afrikai törzsi tánccal.
Ezt követően fáklyákkal a kezünkben indultunk közös sétára a Kolmann-lakótelephez, ahol Toldi Sándor lézer show-ját láthattuk.

Halloween esti fáklyás felvonulás és lézershow (Gyomaendrőd)
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=kjwShf2ssbM)

Visszaérkezve a bölcsi udvarára az Anima Prizma tűzzsonglőr csapatának szemet gyönyörködtető műsorával zártuk az estét.
Köszönjük mindazoknak a segítő közreműködését, akik munkájukkal hozzájárultak a felvonulás sikeres lebonyolításához, továbbá részvételükkel megtisztelték rendezvényünket.

Cikk, fotó: Vásártéri Óvoda és Bölcsőde

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.