Új gyomaendrődi természetfilmek weboldalunkon

admin képe
Beküldés: 2010/06/07 - 16:52 | Frissítés: 2014/10/24
Szerző: admin
Cikkek: 

Pár hónapja került ki oldalunkra a téli tájat bemutató zenés klip, s most újabb rövidfilmek láttak napvilágot. Az egyik virágokról szól, ami bár nem kifejezetten gyomaendrődi téma, a felvételek kivétel nélkül helyben készültek. Végre elkészült a körösparti tavaszt, a várost övező táj szépségét bemutató zenés klip.
Külön öröm ezt a tavaszi kisfilmet bemutatni, mert még soha nem készült ilyen minőségben, ilyen technikai megoldásokkal gyomaendrődi vonatkozású film. Talán soha ilyen közelségbe nem sikerült hozni a vízpartok és mezők világát. Jellemzően nagyfilmes alkotásokban alkalmazott megoldások, mint a 35mm technológia, sín, steadycam is felhasználásra kerültek.
A cél most sem az volt, hogy hosszú, hagyományos jellegű bemutató jellegű műsor készüljön: tömörségre törekedve próbál a film visszaadni valamit a tavasz legszebb pillanataiból.
A sorozat természetesen folytatódik. Tervbe van véve egy turisztikai reklámfilm, ill. egy másik film, ahol a főbb városi nevezetességek is helyt kapnának. Az elkészülések ideje bizonytalan, mindenestre már van forgatott anyag.
A filmeket a Video (http://www.gyomaendrod.com/video) menüpont alatt lehet látni. Külön érdemes letölteni a tavaszi filmet jó minőségben (full HD, ajánlott lejátszóprogram: Media Player), a Vimeon látható képminőség közel sem tökéletes.

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó cikkek

Körösparti télidő az m1-en
Körösparti télidő az m1-en
Dátum: 2011. december 11. (vasárnap)

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás