Tartson a Gyomaendrod.com-mal 2012-ben is!

admin képe
Beküldés: 2011/12/31 - 20:48 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

Elmúlt egy újabb év Gyomaendrőd, a kedvelt Dél-alföldi kisváros életében – egyben egy korszak lezárulta is, mivel a jövő évtől új turisztikai szervező erők jelennek meg a településen – erről bővebben még mi is fogunk értekezni oldalunkon a következő hetekben, de addig is minden helyi turisztikai szolgáltató (szállásadó, vendéglátó, programszervező) figyelmébe ajánljuk az Új kezdeményezés a város turisztikájáért c. felhívást és cikket.

Oldalunk látogatottsága tovább nőtt: hogy az éves félmillió fölötti számadatot kicsit részletezzük, immáron folyamatosan, a téli hónapokban is 30 ezer fölött van a nézettségünk; a rekordot júliusban értük el 95841 fővel. Július egyben a turisztikai szezon közepe is, tehát valóban úgy néz ki, hogy az extra 60 ezer látogató jó része turisztikai céllal nézelődött nálunk, ill. a sűrű helyi programkínálatra volt kíváncsi.

A Szabadság tér az év utolsó napján - 2011.12.31.

Oldalunkon egyre gyarapodó számban olvashattak látogatóink helyi hírekről: az elmúlt 3 év folyamán összesen 434 cikk jelent meg portálunkon, az írások száma évről évre emelkedő tendenciát mutatott: 2008-ban 5, 2009-ben 68, 2010-ben 128, míg 2011-ben 233 cikk és hírjellegű írás jelent meg oldalunkon. A cikkeket egyébként jellemzően nem mi írjuk, hanem olvasóink küldik be hozzánk.

Szerkesztőnknek köszönhetően az idei évben az m1 televíziós csatorna is műsorára tűzött két gyomaendrődi filmet, a Tavaszidő és a Télidő a Körösök vidékén c. rövidfilmeket, ugyanis ezek a természetfilmek nyertes pályaművek lettek az idei Természetfilm Fesztiválon – az alkotások sikere azonban nem csak a készítőt dicséri, hanem ara is rávilágít, hogy nem csak belföldön, de a Kárpát-medencében is képes Gyomaendrőd helyt állni természeti szépségeivel.

2012-ben új, a városról és a helyi természetről készült színvonalas fotókkal kívánjuk erősíteni megjelenésünket és a város marketingjét. Továbbá, tervbe van véve egy városi imidzsfilm, reklámfilm elkészítése is, ami röviden és látványosan mutatja be, miért is érdemes hozzánk ellátogatni.

Szilveszteri árusok a Szabadság téren - 2011.12.31.

Minden Kedves Olvasójának eredményekben gazdag új évet kívánnak a Gyomaendrod.com szerkesztői,

Weigert József és Klimó Krisztián

Írja meg véleményét, küldje el jókívánságát!
Ezen cikk kommentjei között a gyomaendrod.com valamennyi olvasója üzenhet ismerőseinek, szeretteinek, megfogalmazhatja véleményét portálunkról és várjuk a jókívánságaikat is!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Ez érdekes volt, a felsorolt számadatok szerint Önöknek több
olvasója van, mint a beol.hu-nak. Gratulálok a teljesítményhez...Bár,
ha megnézzük, hogy a felhívásuk ellenére csak ez az egyetlen komment
érkezett, akkor nagyjából tisztába lehet lenni az olvasottsággal. Mint
programozással foglalkozó szakember utána néztem a valós látogatói
számnak, ami nagyjából 3-400 lehet egy nap, vagy még ennyi se. Persze
vannak különböző lehetőségek(robot), amivel lehet szépítgetni a
számokat, de a hivatalosan is elfogadott auditáló cégek ezt kiszűrik.
Mindezeket csak azért írtam le, hogy olvasóik is tisztában legyenek a
valósággal, egyben minden kedves földimnek boldog új esztendőt
kívánjak! - egy egykori vacer, a "százezer" olvasójuk közül.

Ezek szerint Ön meglehetősen rosszul tájékozott a hírportálok havi olvasottságát illetően. Az Axel Springer megyei hírportálok havi látogatottsága félmillió egyedi látogató fölött volt már 2010 januárjában is (forrás: www.beol.hu), azaz ma már valószínűsíthető a havi 1 milliós vagy afölötti egyedi látogatói szám. Ha mi 30 ezerről beszélünk a gyomaendrod.com esetében, ami harmincad része a beol.hu látogatottságának, az miért nem hihető?
A statisztikánk egyébként publikus, megtekinthető a http://www.gyomaendrod.com/stats/index.html és a http://gyomaendrod.com/stat/index.html oldalakon. Azért a két részre bontott statisztika, mivel időközben szervert is cseréltünk - sajnos ennek köszönhetően a májusi, júniusi adatok nem láthatók.
Mint programozással "foglalkozó szakember", Ön sohasem fog pontos adatot kapni, mert azt csak az oldalba épített számláló ill. a Google Analytics alapján lehet látni, a különféle webanalizáló oldalak (pl. Alexa) csak becsült értékekkel dolgoznak.
A levélből áradó tájékozatlanság, negativizmus és a nevemet nem vállalom jellegű megnyilvánulás egyébként a hozzászólót minősíti.