Sikeresen zárult a Körös Polgárőr Egyesület Gyomaendrőd adománygyűjtése

Beküldés: 2019/12/14 - 18:34 | Frissítés: 2022/12/22
Szerző: admin | Fotó: Klimó Krisztián

Cikkek
Kategória

Két tonna adományt gyűjtöttek össze a Körös Polgárőr Egyesület Gyomaendrőd tagjai, mely nagyobb részét péntek este osztottak szét a családoknak a Luca Napi Forgatag című városi rendezvényen, amit a Körös Látogatóközpontban rendeztek meg. Az adomány többi részét az ünnepek előtt juttatják el a rászoruló családoknak.
Száznál több Gyomaendrődi család és vállalkozó felajánlásának köszönhetően, egymillió forint értékben élelmiszert, vegyiárut, játékot osztottak ki a polgárőr egyesület tagjai.

Két tonna adományt gyűjtöttek össze a
Körös Polgárőr Egyesület Gyomaendrőd tagjai
Forrás: (https://youtu.be/wUiulUdwuO0)

Az elmúlt egy hónap adománygyűjtése közben jelentkezett olyan külföldön élő gyomaendrődi adományozó, aki olvasta a felhívást, majd ezek után felkereste Pelyva Istvánt, a Körös Polgárőr Egyesület Gyomaendrőd ügyeletesét, kapcsolattartóját és pénzzel támogatta ezt az akciót.

Az esti adományosztás előtt egy jótékonysági futást is rendeztek, aminek a nevezési díjából 60 ezer forint gyűlt össze - ezt Varga János, a Körös Polgárőr Egyesület Gyomaendrőd elnöke vette át. A közeljövőben „legyél látható” akció fog indulni a rendőrséggel közösen ebből a pénzből, amit a polgárőrség fog szervezni.

Szerintünk nagyon jó helyre kerültek a csomagok, jövőre is szeretnénk megismételni az akciót és megdönteni az idei év rekordmennyiségű felajánlását.

- nyilatkozta Pelyva István, a Körös Polgárőr Egyesület Gyomaendrőd ügyeletese és kapcsolattartója.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Kapcsolódó cikkek

2020. június 19., péntek – 10:51

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.