A körzet legjobb sportolóinak díjazása

Vaszkán Gábor képe
Beküldés: 2011/04/30 - 13:48 | 1 hozzászólás | Frissítés: 2015/05/05
Szerző: Vaszkán Gábor
Cikkek: 

Gyomaendrőd, Kner Imre Gimnázium 2011.04.30.

A Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottság nevében Vaszkán Gábor körzetfelelős, testnevelő tanár a Kner Imre Gimnázium ballagási ünnepségén Gyomaendrőd körzetének legjobb sportolóit díjazta. Akárcsak az elmúlt tanévben, amikor Farkasinszki Mariann és Farkasinszki Zita megosztva kapták ezt a díjat, 2011- ben is két ballagó diák lett a legmagasabb körzeti szintű elismerésben részesítve: Mag Bianka és Dinya Anna.
Az ünnepi beszéd alkalmával elhangzott a tanulók legkiemelkedőbb sporteredményeinek közlése, melynek során a legszebbek atlétika sportágban születtek az Ügyességi Csapatbajnokság Országos Diákolimpiai Döntőjében amikor a fent említett már elballagott és jelenleg ballagó diákok egy csapatot alkotva gerelyhajításban és súlylökésben magyar bajnoki címeket, diszkoszvetésben bronzérmet szereztek, az összesített pontversenyben a gimnázium csapata pedig az I. helyen végzett, megyeszékhelyek válogatott spotiskolái ellen, éveken keresztül meghatározva az ország atlétikai életét.
A lányok sokoldalúságát mi sem jelzi jobban mint az, hogy atlétikán kívül is értek el szép sportsikereket, hiszen kézilabdában az országos diákolimpiai elődöntőben a III. helyen végeztek.
Külön említést érdemelt a felkészítő testnevelők Darázsi Anna és Lakatos Tibor elkötelezettsége a szakmájuk iránt, hogy sokszor a szabadidejük terhére készítették fel és versenyeztették a tanulókat. Ugyancsak említésre került a támogató tantestület pozitív hozzáálása a testnevelés és sport iránt, valamint az iskolavezetés és a városvezetés elismerése a sportolók és felkészítőik iránt.

Vaszkán Gábor testnevelő tanár, a Gyomaendrődi Városi Diáksport Bizottság körzetfelelőse

Kapcsolódó képek

A körzet legjobb sportolóinak díjazása
A körzet legjobb sportolóinak díjazása
A körzet legjobb sportolóinak díjazása

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Gratulálok