Jubileumi PartneRock Fesztivál - utoljára?

Beküldés: | 3 hozzászólás | Módosítva:
Szerző: admin

Cikkek
Kategória

A Bowling Treff Söröző udvarán idén sem maradhatott el a nyárközepi PartneRock Fesztivál, a részben már ismerős előadókkal a hazai könnyűzenei élet palettájáról. Az elmúlt évek hatalmas számú látogatója után idén még többen látogattak el a rendezvényre Gyomaendrődről és közeli-távoli vonzáskörzetéből; a színpad előtt minden este tömött sorok sorakoztak – tanúsíthatom, az elmúlt két évben csak megközelítőleg volt ennyi látogató. Péntek este két, évtizedek óta népszerű együttes, a Neoton Família, és az Edda zenélt a színpadon. A fellépés apropóján Latorcai János, országgyűlési képviselő köszöntötte Pataky Attilát, az Edda frontemberét és Németh Dezsőt, a Bowling Treff Söröző tulajdonosát 60. születésnapjukon.

Szombaton Tóth Gabi és az Abrakazabra együttes fellépését láthattuk először, majd a Hooligans tombolt a színpadon záróráig. A két előadó egy közös számot is eljátszott, erről felvételt is készítettünk (elnézést a rosszabb minőségű hangért, de ilyen közeli felvételeknél a hangfalakhoz még a professzionális mikrofon se segít.):

Tóth Gabi és a Hooligans - Gyomaendrőd, PartnerRock Fesztivál 2011
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=cF55GBCrjbw)

A vasárnapi program a Magna cum Laude koncertjével kezdődött, majd a technikai átállást követően a Rebuplic lépett színpadra, stílusosan: a PartneRock Fesztivál 10 éve indult el a Republic fellépésével, azóta tett szert töretlen népszerűségre és elképzelhető, hogy most a Republic fellépésével lezárult egy korszak. Kár lenne érte.

Republic - Gyomaendrőd, PartnerRock Fesztivál 2011
Forrás: (https://www.youtube.com/watch?v=FeaVtAvxvJM)

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.
9 év 5 hónap

Permalink - zoal küldte be 2011. 07. 18., h – 11:09 időpontban

Igazán kár lenne érte mert tényleg jól megszervezett rendezvényről van szó és biztonságosan kordonok nélkül élvezhettük a koncertet soha nem történt semmi balhé még ha pár percet késtek s nem számított Gyomaendrődön ez volt az a rendezvény amin felszabadultan tudtunk szórakozni kár lenne érte ha többet nem lenne ilyen.KÖSZÖNJÜK

Permalink - Anonymous küldte be 2011. 07. 18., h – 16:26 időpontban

Szerintem is kár lenne ha megszakadna ez a rendezvénysorozat. a városban az egyetlen olyan esemény ami tömegeket vonz a városból és még vidékről is. A városvezetésnek is el kellene gondolkodni, hogy akár saját szervezésben is működhetne és bevételt is hozna, meg persze az emberek kizökkennek a hétköznapi életből és végre jól tudnak szórakozni! Köszönjük az elmúlt 10 évet és szeretnénk ha még sokszor ennyit megélne ez a nagyszerű esemény!

12 év 4 hónap

Permalink - hooligan küldte be 2011. 07. 19., k – 15:29 időpontban

Az a nagy baj, hogy olyan ember mint Dezső Bácsi sajnos nagyon kevés van. Nem magára gondol hanem az ellaposodott savanyú városban csinál olyan programot ami mindenkinek megfelel. Hasonlóképpen tettem én is és most szinte csak belerúgnak az emberbe. Úgyhogy nagyon becsüljétek meg ezt az embert, mert a Ti városotokban sajnos senki más nem mozdul meg ahogy észrevettem. Üdv. Gyomaendrőd Laci