Gyomaendrod.com - 2010-ben is

admin képe
Beküldés: 2009/12/31 - 20:04 | 1 hozzászólás | Frissítés: 2009/12/31
Szerző: admin
Cikkek: 

2009 novemberében egy évesek lettünk. Közben a számláló szakadatlanul pörög: bő egyéves működésünk alatt 137 ezer egyedi látogatót tudhatunk magunk mögött és 325 olvasói levelet kaptunk. Az oldal folyamatosan bővül, változik.
2009 részünkről a rendezvények éve volt. Igyekeztünk minden jelentős eseményről bőséges képanyaggal szolgálni és felmérni, melyik bizonyul a legnépszerűbbnek. Íme, a top 5 a képgalériák nézettségi adatai alapján (zárójelben a megtekintett képek száma):

  1. XIII. Nemzetközi Volkswagen "BOGÁR" Találkozó (7424)
  2. XI. Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt-és Túrófesztivál (4064)
  3. XVII. Ghost's Bikers Party - Motorostalálkozó és Sörfesztivál (3292)
  4. VII. "Bogrács Napja" Paprikáskrumpli Főzőverseny (3186)
  5. XI. Nemzetközi Halfőző Verseny (2338)

A Bogártalálkozó viszi a prímet, de a kulináris találkozók is rendkívüli fontossággal bírnak a város életében. Ott voltunk a rendezvényeken, tudósítottunk róluk, de szerencsére egyre több olvasónk küld be a városi eseményekről, fontos helyi mozzanatokról cikket. A mi alapvető feladatunk, hogy a megfelelő hátteret és keretet biztosítsuk ehhez egy korszerű portálmotor és személyes asszisztencia formájában.
Továbbra is fontosnak tartjuk a város megfelelő reklámozását. Ezért 2010-ben a megfelelő városimázs közvetítésére helyezzük a hangsúlyt, amit elsősorban képi és filmes eszközökkel kívánunk elérni, ill. oldalunkon közvetíteni. Ezúttal alapvetően nem a rendezvényekre építünk elsősorban, mivel azok általában egy-kétnaposak; aki szeretne nálunk több napot eltölteni, általában fürdeni, horgászni, netalántán vadászni jön Gyomaendrődre. Fontos természeti értékeink, látnivalóink hangsúlyozása.
Szálláshelyeink, vendéglátóegységeink számára kiváló (ingyenes) reklámlehetőség az oldal. A leglátogatottabbak adatlapját már több mint 2 ezren nézték. Az üzleti és céges adatbázisban több mint 500-an szerepelnek részletes adatokkal.
Oldalunkon lehet magánszemélyként regisztrálni is, ahol az iwiw-szerű adatlapkitöltési lehetőség mellet a közösségi térképen (Gyomaendrőd térképén) is megjelenik a felhasználó.
Elképzelhető, hogy hamarosan fórummal, bloggal és chat felülettel is bővítjük az oldalt, amit szintén regisztrált olvasóink vehetnek majd igénybe.
Leginkább mégis annak örülnénk, ha minél több olvasónk aktivizálná magát az elkövetkezendő esztendőben, és több közérdeklődésre alkalmas cikket kapnánk, hiszen csakis közös erőfeszítéssel tudunk tartalomban és látványban egyaránt gazdag városi oldalt létrehozni.

Minden Kedves Olvasójának Boldog Új Évet Kíván a Gyomaendrod.com szerkesztőgárdája

Írja meg véleményét, küldje el jókívánságát!

Ezen cikk kommentjei között a gyomaendrod.com valamennyi olvasója üzenhet ismerőseinek, szeretteinek, megfogalmazhatja véleményét portálunkról és várjuk a jókívánságaikat is!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

elég szégyenletes dolog az utolsó bogártlálkozóval reklámozni magunkat.talán az első komunista találkozóra lenne pénz meg talán hely is a fürdő területén.ugye igazgató úr.