Gőzerővel készül az idei szezonra a KSI gyomaendrődi kajak szakosztálya

KSI SE Gyomaendrőd képe
Beküldés: 2014/03/11 - 09:20 | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: KSI SE Gyomaendrőd
Cikkek: 

Újabb fejezetéhez érkezett a KSI és gyomaendrődi kihelyezett kajak szakosztályának a története.
A Központi Sport és Ifjúsági Sportegyesület (KSI) teljesítette ígéretét és március 7-én újabb sporteszközök érkeztek Gyomaendrődre. Ezekkel a sportszerekkel az anyaegyesület támogatja a kihelyezett klubot. 14 darab hajó érkezett, amelyek között jó néhány teljesen új, valamint egy MK-4-es kajak is Gyomára került. Húsz darab új kajaklapát is gyarapítja az eszköztárat. A gyomaendrődi klub tagjainak nagy örömére meghozták az új motorcsónakot, amelyet az edzők bontottak ki a gyári csomagolásból. Az utazásokat és a hajók szállítását segítő kisbusz (Toyota Hiace), valamint a hajószállító vonta is megérkezett. Ezzel gyakorlatilag a klub minden segítséget és eszközt megkapott első versenyszezonjára. A feltételek egyre inkább adottak a sikeres nyári szerepléshez.

Az új vízitelep felújítása is a végéhez közeledik. A város szívében található szabadidő- és sportcentrum belső munkálatai befejeződtek. A létesítmény belső szerkezete átalakult, új falakat húztak, új a festés és a burkolat is. Az épületben helyet kapott egy kis erőfejlesztő terem, két öltöző, fürdők, mellékhelyiségek, konyha és egy szabadidő eltöltésére szolgáló helyiség (csocsó, stb.) A telek már új kerítéssel van körbevéve. A belső munkálatok befejezése után az épület külső megújulása következik: hőszigetelés és festés. Az udvar otthonossá tétele már csak hab lesz a tortán, a talajrendezés után füvesítés és parkosítás következik. Az összes munkálat valószínűleg április végéig be is fejeződik. A gyerekek már eveznek a holtágon, de a „hivatalos” ünnepélyes átadó május elejére várható.
A Körös Hotel (Holler) mögött található szabadidős és versenyközpont minden sportolni és a szabadidejét kellemesen és hasznosan eltölteni vágyó előtt nyitva áll. Korhatár nélkül, kisgyermektől a száz évesig bárki használhatja a létesítményt. Szerencsére nagy az érdeklődés, várhatóan nagy sikere lesz a vízitelepnek a gyomaendrődi lakosok körében.

A KSI (Központi Ifjúsági és Sportegyesület) Gyomaendrődi Tagozatánál egyébként tovább folyik a munka. Készülnek a gyerekek és az edzők a versenyszezonra. Április 3-án egy hosszú hétvégére budapesti kajakosok érkeznek Gyomaendrődre. A KSI központjából várhatók versenyzők, akik közösen szeretnének edzeni a gyomaendrődi sportolókkal.
Április 14 és 19 között a klub két kölyök válogatott versenyzője a magyar válogatott edzőtáborába utazik Szolnokra. Gecsei Gergőt és Szántó Milánt elkíséri az edzőjük is. Kovács Gábort kérte fel a Magyar Kajak–Kenu Szövetség az edzőtábor irányítására, ahová az országból összesen 40 versenyző érkezik, így együtt készülhet az „élvonal” az idei szezonra.
Április végén a csapat a budapesti KSI központjába utazik az Országos Hídépítő Kupa versenyére, amit a KSI rendez!

Továbbra is várja a sportolni vágyókat a KSI szakosztálya: aki szeretne megismerkedni, vagy netán csak nézelődni telephelyünkön, az bátran sétáljon le a Holler mögötti kis hídhoz és keresse az edzőket. Szeretettel vár mindenkit a KSI Gyomaendrőd csapata!

Érdeklődni: Kovácsné Kozma Diána edzőnél: +36 (30) 2913626

Cikk, fotó: Kovácsné Kozma Diána
KSI Gyomaendrőd edző

Kapcsolódó cikkek

Tavaszi zsongás a KSI gyomaendrődi csapatánál
Tavaszi zsongás a KSI gyomaendrődi csapatánál
Dátum: 2019. május 15. (szerda)
Maraton világbajnokságon a KSI versenyzői
Maraton világbajnokságon a KSI versenyzői
Dátum: 2015. szeptember 14. (hétfő)

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás