Gárdisták várják Gyurcsányt Gyomaendrődön

admin képe
Beküldés: 2013/01/30 - 19:39 | 5 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: admin
Cikkek: 

A Demokratikus Koalíció helyi szervezete a gyomaendrődi Hídfő Étteremben (Endrőd-Domszög) 2013. január 31-én 17 órai kezdettel megtartandó lakossági fórumára meghívta a pártelnököt, Gyurcsány Ferencet.

"A mozgalom gárdistái természetesen ott lesznek, hiszen ha valakivel, akkor vele aztán van megbeszélnivaló bőven. Emlékszünk még az irányunkban tett intézkedésekre, rendeletekre, a mozgalom eltiprására, felszámolására tett összes kísérletre. Ezúton kérjük a gyomai lakosokat, minél nagyobb számban jelenjenek meg, bízva abban, hogy a volt miniszterelnök, élve a lehetőséggel válaszolni fog a fel tett kérdésekre" - írja közleményében Zsótér István, az Új Magyar Gárda Békés megyei kapitánya.

A hivatalos program szerint Gyurcsány Ferenc a délelőtt folyamán érkezik városunkba; Endrődön megtekinti "a bevezető hídon épült, semmibe vezető bicikliutat", meglátogat néhány helyi családot és vállalkozót, valamint az egyik idősek otthonát is.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Hát ezt elkúrtuk. Nem kicsit, hanem nagyon.

Remélem értelmes és érdemi kérdést tesznek fel (sose volt még olyan) a választ pedig végig hallgatják és megértik (na ilyen se volt).

Ilyen hozzá állással nem leszünk felvilágosultabbak. Mindenkit meg kell hallgatni.

Francesco ElQuro :-)

... és bejött! Csak csaholt a néhány elborult elme, amikor lehetőséget kaptak, akkor kuss volt. Ez szomorú... ezek akarnak változást? Nőjenek már fel agyilag!