Fehér Dóra ezüstérmes a juniorok között

Gyomaendrődi Judo Club képe
Beküldés: 2015/06/21 - 16:38 | Frissítés: 2015/06/21
Szerző: Gyomaendrődi Ju...
Cikkek: 

Az első félév utolsó megmérettetése várt a Gyomaendrődi Judo Klub fiatal versenyzőjére, Fehér Dórára június 21-én a BHSE csarnokában. A még csak első éves ifjúsági versenyző a Junior Országos Diákolimpián indult a 63 kg-os súlycsoportban és nagyon értékes ezüstérmet gyűjtött be.
Három mérkőzést ipponnal nyerve jutott el az aranycsatáig, meggyőző teljesítménnyel. Az aranyéremért folyó küzdelemben a klub korábbi versenyzője várt rá. Dóri igyekezett jelenlegi felkészültségének megfelelően helytállni, ám ezúttal a sok éves rutin előnyt nem tudta átlépni!
Varga István edző: Dóri az idén versenyről versenyre előrébb lépett mind teljesítményben, mind eredményben. Három mérkőzést is idő előtt be tudott fejezni, ami komoly előre lépés az eddigiekhez képest. Utolsó mérkőzésén tudtuk, hogy nehéz dolga lesz. Korábbi versenyzőnkkel kellett szembenéznie. Ezúttal egyértelműen győzött a korkülönbség és a rutin, de a megszerzett ezüstéremnek örülök és gratulálunk az ellenfélnek is a jó teljesítményért. Dórival hosszú távra tervezünk, így ez a verseny is egy állomás az úton. Sokat nem pihenhet versenyzőm, hiszen napi három edzéssel készülünk a következő versenyidőszakra.

Cikk, fotó: Gyomaendrődi Judo Club

Kapcsolódó képek

Fehér Dóra ezüstérmes a juniorok között
Fehér Dóra ezüstérmes a juniorok között

Kapcsolódó oldalak


Kapcsolódó cikkek


Két gyomaendrődi a bajnoki dobogón
Két gyomaendrődi a bajnoki dobogón
Dátum: 2016. október 23. (vasárnap)
Fehér Dóra bronzérmes az ifi országos bajnokságon
Dátum: 2015. november 08. (vasárnap)
Sóczó Rebeka harmadszor bajnok, Fehér Dóra második bajnoki érme
Sóczó Rebeka harmadszor bajnok, Fehér Dóra második bajnoki érme
Dátum: 2015. október 05. (hétfő)

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás