Biliárd: Gyomaendrődi bajnoki cím

admin képe
Beküldés: 2012/12/23 - 14:33 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

A gyomaendrődi Korona Biliárd Klub sikerével ért véget Békéscsabán, a Tréning Centerben tartott országos bábus biliárd csapatbajnokság fináléja. A négyes rájátszásba az egész éves bajnoki fordulók után a 4 legjobb alakulat jutott. A sorsolás úgy hozta, hogy a két békéscsabai klub egymással került szembe a gyomaendrődiek pedig a Mezőberény ellen "szálltak ringbe". Mindkét elődöntő szoros csatában dőlt el a Belvárosi Cápák, valamint a helyi Korona javára. A finálé még izgalmasabb derbit és 4:4-es döntetlent hozott. A szabályok értelmében ilyen esetekben a szett-, majd a faarány dönt, amiben a gyomaendrődiek bizonyultak jobbnak, megnyerve ezzel az idei I. osztályú csapatbajnokságot.

A bajnok Korona Biliárd Klub csapata

Eredmények

Elődöntők:

Korona BK-Berényi BK 5:3
Belvárosi Cápák BK-Csabai BK 5:3

Döntő: Korona BK-Belvárosi Cápák BK 4:4 (szett arány 16:12, faarány 3469:3434)

A rájátszás végeredménye:

1. Korona Biliárd Klub Gyomaendrőd (Bíró Imre, Csasztvan Zsolt, Csikós Zoltán, Marsi Csaba, Gyebnár Lajos, Pap Károly, Püski Sándor, Tímár András)
2. Belvárosi Cápák Biliárd Klub Békéscsaba
3. Berényi Biliárd Klub Mezőberény
4. Csabai Biliárd Klub Békéscsaba

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Nem a vendéglátók bizonyultak jobbnak a szettben,éppen ezért nyertünk mi,vendégek.A kép alatti szöveg sem helyes,mert 4-5 megyét érint már a bajnokság,köztük Pest megyét is,szóval a bajnokság országos,mint ahogyan először is írtad!Egyébként köszönjük a cikket,ne haragudj ezért a "kis" pontosításért!:D

Köszönjük a kiigazításokat, javítottam a cikket. A cikk írója - aki egyébként nem gyomaendrődi - maga is korrigálta azt a hibát az írás elején, hogy nem Gyomaendrődön ért véget a bajnokság, csak ezt elfelejtette a többi mondatban is javítani.