5 éves lett a Gyomaendrod.com

admin képe
Beküldés: 2013/11/18 - 18:05 | 4 hozzászólás | Frissítés: 2015/03/19
Szerző: admin
Cikkek: 

Az idő repül, portálunk 5 éves lett! Amikor belevágtunk, még nem sejtettük, mennyi munkával jár majd a weboldal elkészítése és a tartalomépítés. Órák ezreit töltöttük azzal, hogy megalkossunk egy látványos és informatív gyomaendrődi portált.
Sikerként könyveljük el, hogy a Gyomaendrod.com-ot saját időnkben és forrásból, valóban non-profit módon sikerült megvalósítanunk és fejlesztenünk, ill. tartalommal megtöltenünk egy olyan környezetben, ahol több millióért készített - ugyanakkor kevésbé sokrétű és komplex - gyomaendrődi portálok jelentek körülöttünk az elmúlt években.

5 éves lett a Gyomaendrod.com

A Gyomaendrod.com a legkorszerűbb CMS platformra épül és gyors szerverre települt, hogy olvasóink kényelmét szolgálja. A portál több mint 10 ezer (!) oldalnyi információt tartalmaz és 355 ezer látogató 712 ezer látogatását tette lehetővé 3,4 millió oldalmegtekintéssel a Google Analytics szerint, ami egyébként egy rendkívül konzervatív mérés, mert közel sem tartalmaz minden felhasználót! Belső statisztikánk itt tekinthető meg: http://www.gyomaendrod.com/stats/index.html
Vizuális tartalomban továbbra is egyedülállóak és vezetők vagyunk. Az idei év sem zajlik eseménytelenül. Hamarosan új, minden eddiginél látványosabb gyomaendrődi filmeket mutatunk be, amelyek nemzetközileg is magas mércét ütnek meg. Mondhatnánk, a mi jubileumi és karácsonyi ajándékunk ez lesz Olvasóink és a Gyomaendrődöt kedvelők számára.
Reméljük, további 5 év sikeres működés elé nézünk, ennek akadályát nem látjuk. Olvasóinknak további kellemes böngészést kívánunk portálunkon.

Üdvözlettel:
Weigert József és Klimó Krisztián

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Némi kritika azért bennem megfogalmazódik.Az oldalnak vannak olyan részei,amelyek nem ,vagy nagyon ritkán frissülnek.Példaként említhetném az egészségügyi ellátásnál Dr.Jánosik Bertalan nevét,aki már sok éve elment nyugdíjba.

Köszönjük a névtelen hozzászólást! Sajnos nem értesülünk minden változásról, ezért természetes, ha bizonyos információk késéssel frissülnek. Dr. Jánosik Bertalan az Interneten mindenféle tudakozóban és szaknévsorban megtalálható a mai napig, így többek között a webbeteg orvosnyilvántartóban is: http://www.webbeteg.hu/keresok/orvos/2152/
Továbbá annak örülünk, ha a változásról maguk az érintettek is szólnak, minden módosítási kérelemnél órákon belül el szoktuk végezi a változtatást.

Gratulálok a jubileumhoz,a kezdetektől olvasójuk vagyok mert tapasztalatom szerint ez a legtartalmasabb e-portal a városban a városrol... a nemzetközi összehasonlitásban is megüti a mércét.

Köszönjük, igyekszünk erőforrásainkhoz és időnkhöz képest a lehető legjobbat nyújtani.