Regionális Hulladékkezelő Kft.

Társaságunk 2010-ben alakult 9 önkormányzat alapításával a Gyomaendrődi Regionális Hulladékkezelő Mű üzemeltetése céljából.
Fő tevékenységünk a hulladékkezelés és hulladékszállítás. A Regionális Hulladékkezelő Kft. egyik célja olyan komplex hulladékgazdálkodás megvalósítása, mely régiós hulladékgazdálkodási feladatokat lát el. A telepen 3 környezetvédelmi célokat szolgáló létesítményt működtetünk:

Hulladék lerakás
A lerakón az ömlesztetten gyűjtött kommunális szilárd hulladékot és ipari hulladékokat lehet elhelyezni. Szigeteléssel rendelkező depónia, lerakótér területe: 2,2 ha (I.ütem). A telepen megvalósított szigetelési rétegrend az elérhető legjobb technika elvének eleget téve megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak. A lerakó zárt, és a havária tervek kapcsán is garantálja az esetleges szennyezések környezetbe jutásának megelőzését. A hulladékkezelő telepre a lakosság is szállíthat be hulladékot. Az elhelyezés díjköteles, amit a beszállított hulladék helyszínen mért súlya alapján kell a beszállításkor megfizetni.

Szelektív hulladék kezelés
A szelektíven gyűjtött hulladékot, a közszolgáltatást végző vállalt szállítja el a településeken kijelölt szelektív gyűjtő szigetekről, mely a Gyomaendrődi Regionális Hulladékkezelő Mű telephelyére kerül beszállításra, ahol az utóválogatást követően a papír- és műanyag hulladék bálázásra kerül, az üveghulladékot pedig ömlesztve tároljuk. Mindezek mellett társaságunk cégektől és a lakosságtól is átveszi a szelektíven gyűjtött hulladékot és kezeli.

Komposztálás
A komposztálótelep a biohulladék, zöldhulladék és egyéb szerves anyagok kezelésére szolgáló terület. A komposztálás során mezőgazdasági célra hasznosítható anyag (komposzt) keletkezik.
Cégektől és lakosságtól is átveszünk komposztálható hulladékot (zöldhulladék).

Hulladék begyűjtés, szállítás
A Kft. az alábbi szolgáltatásokat kínálja a lakosság és vállalkozások részére egyaránt: hulladékszállítás konténer kihelyezéssel, konténerbérlés

Kapcsolat:
A hulladékkezelő mű egyben a társaságunk székhelye is, mely megközelíthető a 46-os számú főútról lekanyarodva a Gyomaendrőd-Hunyát összekötő úton, a temető után, a régi szeméttelep mellett.

Nyitva tartás

Nyári nyitva tartás: (április 1. - október 31.):
Hétfő - Péntek: 7:00 - 17:00
Hétvégén és ünnepnapokon: Zárva

Téli nyitva tartás (november 1. - március 31.):
Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:00
Hétvégén és ünnepnapokon: Zárva

Kapcsolat
Cím
5500 Gyomaendrőd, Tanya 104. / hrsz. 130/15
Távolság / Közelség
Fürdőtől: 4.07 km
Városközponttól: 4.18 km
Vasútállomástól: 2.64 km
Térkép
Koordináták: 46.903436, 20.817424
Utolsó frissítés dátuma: 2019/12/10
Üzlet, vállalkozás azonosító: 5935

Elmúlt események

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!