Tüskevár Pihenőház

Szálláshely: 
Szálláshely elhelyezkedése: 
Vízparti
Férőhelyek száma: 
19 fő
Szobák száma: 
4 db
Ellátás: 
Ellátás nélkül
Tüskevár Pihenőház
Tüskevár Pihenőház
Tüskevár Pihenőház
Tüskevár Pihenőház
Tüskevár Pihenőház
Tüskevár Pihenőház

Gyomaendrőd a körösök völgyében fekvő csendes, nyugodt kisváros.
Egyedülálló természeti és kulturális értékeinek köszönhetően egyre több turista keresi fel a 15 ezer lakosú Békés megyei települést. Az ország legtisztább vizű folyójaként ismert Hármas-Körös partján fekvő város nem csak a horgászok és a vízi sportok kedvelőinek paradicsoma, hanem híres gyógyvízének köszönhetően a gyógyulást keresők kedvelt úti célja is. Az országban, de Európában is egyre ritkábban talál a turista olyan érintetlen, sajátos hangulatú alföldi tájat, halakkal teli holtágakat, folyóparti ártereket, ahol országos, sőt nemzetközi jelentőségű növény- és állatvilág található. A szálláshely a Körös-Maros Nemzeti Park Tájvédelmi Körzete mellet, a Hármas-Körös Bónomzugi Holtágának partján várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó, természetkedvelő vendégeket.
A Tüskevár Pihenőház 19 férőhelyes turistaszállás, csodálatos természeti környezetben. A négy szobás kőházban a 2 – 4 – 5 és 8 ágyas szobák a hozzá tartozó vizesblokkal, kerti tusolóval, filagóriával , jól felszerelt kerti konyhával egyszerre 19 fő kényelmes pihenését szolgálják. Ettől nagyobb létszám érkezése esetén sátorozási lehetőséget biztosítunk. Maximum befogadó képesség sátorozással együtt összesen 30 fő, a szabadtéri szabadidős tér, a jól felszerelt kerti konyha, a filagória befogadó képessége szintén 30
fő. A szálláshely vízparton található és saját stéggel
rendelkezik. A víz fürdőzésre és horgászásra alkalmas, melynek rendjét a Bónomzug Vizéért Egyesület szabályozza. További szabadidős lehetőségek helyben trambulin, pingpong, csocsó, lengőteke, bográcsozás, kemence. A szálláshely és a hozzá tartozó közel 2000 négyzetméteres közösségi tér kitűnően alkalmas baráti családok, gyermekcsoportok, munkahelyi közösségek pihenéséhez, programjaihoz.

Beszélt nyelvek: 
angol
Szolgáltatások: 
Konyha használat
Saját parkoló
Udvarban
Kábel TV
Grill
Kert
Saját stég
Kerékpárkölcsönzés
Fizetési lehetőségek: 
Készpénz, Átutalás, OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya
Ár
A megadott ár tájékoztató jellegű! Mindig kérjen pontos ajánlatot a szálláshelytől.
Ár: 
1 800 Ft/fő/éj
Ár: 
27 000 Ft/ház/éj
Nyitva tartás

Április - Október

Kapcsolat
Cím: 
5500 Gyomaendrőd, Olajosok útja 73.
Távolság / Közelség
Fürdőtől: 7.10 km
Városközponttól: 6.81 km
Vasútállomástól: 5.86 km
Térkép
Koordináták: 46.931369, 20.743872

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!