Harcsás nyaraló

Szálláshely: 
Szálláshely elhelyezkedése: 
Vízparti
Férőhelyek száma: 
5 fő
Szobák száma: 
1 db
Ellátás: 
Ellátás nélkül
Harcsás nyaraló
Harcsás nyaraló
Harcsás nyaraló
Harcsás nyaraló
Harcsás nyaraló
Harcsás nyaraló

A horgásznyaraló (ikerház) a 16 holtággal körülölelt Gyomaendrődön, a Bónom-zug vízpartján található, csendes, horgászatra alkalmas területen. Vendégeink részére saját stég és csónak biztosított. A nyaralóházban padlásszobai háló (5 fő), földszinti étkező, konyha és fürdőszoba van kialakítva. A konyha felszerelt: gáztűzhely, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére. A ház vízpart felőli oldalán nagyméretű fedett terasz van, az udvaron bográcsozó hely található. A vízpart a háztól kb. 10 méterre van, stéggel, horgászhelyekkel. A horgászhelyekkel szemben a part nincs beépítve, hanem egységes nádfal szegélyezi. A telek be van kerítve így a házi kedvencet sem kell otthon hagyni.

Árak: 16000 Ft/éjszaka/ház + IFA (350 Ft/fő/éjszaka). A férőhelyek száma 5, ennél nagyobb vendéglétszám esetén megnyitjuk a másik lakrészt (az ikerház másik felét), ahol külön háló, fürdőszoba található. Ebben az esetben az ár: 3200 Ft/éjszaka/fő + IFA. A maximum vendéglétszám 12 fő.

Horgászat: A horgászvíz a Bónom-zug Vizéért Egyesület kezelésében van. A horgászat szabályairól és a horgászjegyek kiadásáról az egyesület honlapján tájékozódhatnak (http://www.bonom.atw.hu).

Szolgáltatások: 
Gyermekbarát
Kisállat bevihető
Konyha használat
Kábel TV
Kert
Saját csónak
Saját stég
Fizetési lehetőségek: 
Készpénz
Ár
A megadott ár tájékoztató jellegű! Mindig kérjen pontos ajánlatot a szálláshelytől.
Ár: 
16 000 Ft/ház/éj
Nyitva tartás

Április - Október

Kapcsolat
Cím: 
5500 Gyomaendrőd, Hrsz. 9116
Távolság / Közelség
Fürdőtől: 6.46 km
Városközponttól: 6.14 km
Vasútállomástól: 5.37 km
Térkép
Koordináták: 46.938168, 20.751938

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!