Pünkösdi Félhalmi Nagyhalfogó Verseny

Regisztráció:
Május 13. péntek, 10:00-11:30-ig a Félhalmi „ötös” holtág végén a Körösvidéki Sporthorgász Egyesület horgásztanyájának udvarán (a büfénél), (a helyszínen napi horgászjegy, éves horgászjegy váltható)

  • horgászhelyek sorsolása: 11:30
  • kisorsolt helyek elfoglalása 11:30-12:00,
  • verseny (etetés) kezdete (kürtszó jelzi): 12:00
  • verseny vége: május 15. vasárnap 10:00 óra (kürtszó jelzi)
  • eredményhirdetés 11:00 óra (a holtág végén a horgászanya-büfé udvarán)

Nevezési határidő:
2016. május 10. kedd (Nevezni a KHESZ Székházában személyesen, telefonon a 66/328-945-ös telefonszámon munkaidőben, illetve e-mailen az info@khesz.hu címen lehetséges.)

A részvétel korlátozott. A versenyre 50 csapat nevezését tudjuk elfogadni!

A verseny nyílt, megyén belüli és kívüli, valamint külföldi versenyzők jelentkezését egyaránt elfogadjuk a versenykiírás feltételeinek elfogadása mellett.

Kérjük részvételi szándékukat jelezzék a fentiek alapján a KHESZ-nek telefonon, e-mail-en vagy személyesen. A nevezés elfogadásának feltétele az érvényes horgászathoz szükséges okmányok megléte, mely a helyszínen ellenőrzésre kerül. Határidő utáni és helyszíni nevezést nem áll módunkban elfogadni. (A KHESZ által kiadott – a holtágra nem szóló - különböző típusú éves területi jegyeket a verseny idejére elfogadjuk.)

Nevezési díj:
5 000 Ft/csapat, mely díjat csekken, átutalással kérünk legkésőbb 2015. május 11-ig befizetni (csekken és átutalásnál kérjük közleményként feltüntetni: „Pünkösdi Félhalmi nevezési díj”) A nevezési díj helyszíni regisztrációkor történő befizetését kérünk előzetesen a nevezéskor jelezni.

Számlaszám:
OTP 11733003-20030188

Verseny szabályai:

  • a versenybe kétfős csapatok jelentkezését várjuk
  • az értékelésbe kizárólagosan az élve mérlegelt méretkorlátozott és tilalmi idővel védett (napi darabszám korlátozással szabályozott) hal számít be méretkorlátozásra tekintettel. A rendezők a mérlegelést folyamatosan végzik, (visszahelyezés esetén matrac, fertőtlenítő használata javasolt) a mérlegelésig a kifogott hal tárolása kíméletesen, szákban, pontyzsákban, pányvázva, stb. történhet.
  • az eredménybe a csapatok által kifogott hal összsúlya grammban kerül beszámításra, (holtverseny esetén a versenybírók állásfoglalása alapján a kifogott halak darabszáma, vagy a legnagyobb egyedsúlyú kifogott hal dönt.)
  • a versenyen horgászni minden nemű szabályos horgász készséggel és módszerrel lehet (feeder, bojlis készség, match, stb.)
  • ­a verseny partról történik, csónak, etetőhajó, egyéb – nem partról horgászkészség által bejuttatott - etetésre használt vízen úszó eszköz használata tiltott.
  • a versenyszabályokat, a KHESZ Helyi Horgászrendjét és a MOHOSZ Országos Horgászrendjét be nem tartó csapatok a versenyből azonnali kizárásra kerülnek
  • a versenykiírásban nem szabályozott, egyedi kérdésekben a versenyszervezők állásfoglalása a mérvadó.

Díjazás:

  • 1-3. helyezett csapat tagjai éremben, serlegben és a támogatók által tárgyjutalomban részesülnek.
  • a legnagyobb halat kifogó csapatot különdíjjal jutalmazzuk.

A verseny csapadékos idő esetén is megtartásra kerül, a résztvevő csapatokat földutas közlekedés (csapadékos időben _kemény terep) várja. Gyomaendrőd, vagy Köröstarcsa felől a Hármas-Körös bal parti árvízvédelmi töltésén közlekedéshez külön engedély szükséges. (Megvásárolható a gyomaendrődi horgászboltokban). A verseny ideje alatt bekövetkezett balesetekért, eltulajdonított tárgyakért a rendező felelősséget nem vállal.

Információ, elérhetőségek

  • Rendező: Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége
  • Információ: Scherk László +36 (30) 694-36-37 hivatásos halőr (versenyszervező); Fehér Csaba +36 (30) 498-49-27 hivatásos halőr (versenyszervező)

Az esemény részletesen

Helyszín: Félhalmi Holtág („Ötös” szakasza (a holtág horgásztanyák felőli végétől))
Cím: 5500 Gyomaendrőd,
Kategória: Egyéb
Időpont: , - ,

A program változás jogát minden esetben fenntarthatják!


Utolsó frissítés dátuma:
Tartalom azonosító: 12355

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.