Megyei Finomszerelékes Horgász Csapatbajnokság

A verseny lebonyolítása: a verseny egy napon, egy délelőtti, egy délutáni fordulóban, fordulónként három órában kerül lebonyolítása,
a fordulónként használható etetőanyag mennyisége 12 liter (a hozzá kevert földdel együtt), az élő anyag maximálisan 2 liter, ebből 0,5 liter lehet a szúnyog, tűzőszúnyogot kizárólag horogra lehet használni, mennyisége FipsEd limitedény szerint
csapatonként 5 fő + 1 fő tartalék versenyző + edző + csapatvezető részvételével (A versenyző bármilyen korú és nemű személy lehet, aki 2017-ban tagja a versenybe nevezett Szövetséghez tartozó tagegyesületnek.)
a kiírásban külön nem szabályozott kérdésekben a MOHOSZ Országos Versenyszabályzata, egyedi esetben a Verseny Bizottság állásfoglalása a mérvadó.
Edzési lehetőség: Hivatalos edzésnap 2019. szeptember 6. péntek és szeptember 7. szombat 7-19 óráig. A hivatalos edzésnapon a holtágra szóló érvényes területi horgászjegy hiányában a holtág halászati őrével előzetes egyeztetést kérünk. (Fehér Csaba, 30/498-4927)

Díjazás: Az első három helyezett csapat serleget és érmet kap.

Találkozás: 2019. szeptember 8. vasárnap 5:30 perckor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett. holtág partján.

Az esemény részletesen

Helyszín: Fűzfás-zugi horgász versenypálya
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Martos Flóra utca
Facebook esemény: Hivatkozás
Kategória: Egyéb
Időpont: , -

A program változás jogát minden esetben fenntarthatják!


Utolsó frissítés dátuma:
Tartalom azonosító: 14101

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.