KHESZ Egyéni Feeder Horgász Bajnokság

Nevezési határidő: 2023. május 23 kedd 14 óráig (Nevezni a KHESZ Székházában személyesen, telefonon a 66/328-945-ös telefonszámon munkaidőben, illetve e-mailen a verseny@khesz.hu címen lehetséges).

Nevezési díj: 5 000 Ft. A nevezési díj utalással, vagy helyszíni regisztrációkor is befizethető. Utalással történő fizetésnél kérjük feltüntetni: „Feeder egyéni nevezési díj – név”. Kérjük a helyszíni nevezési díjfizetést előre jelezni. A befizetés igazolása a helyszínen ellenőrzésre kerül.

Találkozó: 2023. május 27. szombat 6.30 órakor az Ifjúsági lakótelep mögött, a holtág töltése mellett, a holtág partján.

Díjazás: a verseny első három helyezettje serleget és érmet kap. Az indulók számától függően a verseny I-V. vagy I-III. helyezettjei pénzdíjban részesülnek.

A versenyek I-III. helyezettjei az egyéni feeder OB-ra történő nevezési díj megfizetése mellett, az OB verseny napjaira, kötelező edzésre + 1 napra szállásdíj térítését (max. 4.000 Ft./nap) kapják. Valamint az utazási költség térítésén felül (oda-vissza) a KHESZ az I. helyezetteknek 40.000 Ft., II. helyezetteknek 30.000 Ft. III. helyezetteknek 20.000 Ft. értékű etetőanyagot biztosít az elődöntőre és a döntőre.

A verseny lebonyolítása, és a szabályai:

  • A verseny két napon, naponként egy-egy fordulóban, fordulónként 5 órában (2 x 5 óra) kerül lebonyolításra. Az etetőanyag és csali összetételének kizárólag természetes eredetű anyagokból kell állnia, semmilyen fémes eredetű anyag, valamint bojli, paszta vagy gyurma-műcsali nem használható.
  • A verseny a MOHOSZ szakági országos versenyszabályzata szerint kerül megrendezésre, egyedi esetben a Verseny Bizottság állásfoglalása a mérvadó.
  • Aki a versenyzést a verseny befejezése előtt (az önhibáján kívüli eseteket pl. sérülés stb. kivéve) abbahagyja, a Szakbizottság döntésétől függően, de legalább egy évig semmilyen megyei bajnokságon nem indulhat el.
  • Amennyiben az időjárási körülmények vagy más vis-major lehetetlenné teszi a verseny megrendezését, akkor legkésőbb négy héten belül változatlan helyszínnel és változatlan feltételekkel meg kell ismételni.

Edzésnap: egyénileg

Az esemény részletesen

Helyszín: Fűzfás-zugi horgász versenypálya
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Martos Flóra utca
Facebook esemény: Hivatkozás
Telefon: +3666328945
Kategória: Horgászverseny
Időpont: 2023. május 27. (szombat) 06:30 - 15:00
Időpont: 2023. május 28. (vasárnap) 06:30 - 15:00

A program változás jogát minden esetben fenntarthatják!


Utolsó frissítés dátuma: 2023/02/24

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.