Aranysas Gyógyszertár közleménye

Beküldés: 2021/01/04 - 12:02 | Módosítva: 2021/01/09

Kedves Gyomaendrődi Lakosság!

Szeretnék néhány közérdekű információt megosztani az Aranysas Gyógyszertár helyzetével kapcsolatban.
Mint azt sokan tudják, az elmúlt 8 hétben mind fizikailag mind lelkileg hatalmas nyomás alatt álltunk. Nap mint nap igyekeztünk úgy Önök elé állni, hogy a háttérben zajló tragikus események sorozatából a lehető legkevesebbet érzékeljenek.
A célunk továbbra is közös, mi is szeretnénk minél hamarabb visszakapni a munkánk és abban a szellemben továbbfolytatni a hivatásunk, amelyben a Gyógyszerésznő tette azt.
Ez azonban nem ilyen egyszerű. A 2006. évi XCVIII. törvény szerint a hazai gyógyszertárak egészségügyi intézményként funkcionálnak, ezért szabályozásuk nem összehasonlítható semmilyen más kereskedelmi egységgel. A Gyógyszerésznő halálával elveszítettük a gyógyszertár vezetőjét is. Felelős vezető nélkül egy egészségügyi intézmény nem működhet. Az újranyitáshoz számos hivatalos okmány beszerzése szükséges. Sem a járványhelyzet, sem az Ünnepek alatt szünetelő közigazgatás nem könnyítette a helyzetünk.
Minden igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy az újranyitás minél hamarabb megvalósulhasson. Reményeink szerint ez legkésőbb 2021.01.11-ig megtörténik. Addig is szíves türelmüket kérjük. Igyekszünk mindenről tájékoztatni Önöket.
Ezúton is hálásan köszönjük a másik két gyógyszertár segítő munkáját, forduljanak Hozzájuk bizalommal ebben az átmeneti időszakban is.

Tisztelettel:
Dr. Holub Krisztina, szakgyógyszerész
Aranysas Gyógyszertár Gyomaendrőd

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.