Gyomaendrődi Közéleti Kávéház

Kategória

A Kávéház Gyomaendrődön szellemi műhelyként működni.

A Kávéház legfontosabb célja, hogy Gyomaendrőd polgárait tájékoztassa a várost érintő aktuális kérdésekről: az állampolgári, gazdasági és politikai érdekek képviseletétől a kulturális értékek védelméig. Ahogyan a neve is jelzi - a köz érdekét szeretné szolgálni.
A Kávéház fórumot biztosít azok számára is, akik a nagyközönség előtt kívánnak bemutatkozni (így pl. civil szervezetek, cégek, pályakezdők stb.). A legfontosabb szempont a műsor összeállításánál, hogy a téma és a szereplők gyomaendrődiek legyenek!
A rendezvényen Magyarországon közkedvelt és elismert személyiségek vesznek majd részt - mint meghívott vendégek, akiket helyileg közismert személyek fognak moderálni.
Programjainkról és az eseményekről a helyi médiában rendszeresen fogunk tudósítani, és minden alkalommal készülnek majd DVD felvételek is az estekről, várostörténeti archiválás céljából.
A Kávéházat az állampolgári önzetlenség fogja működtetni; a programok szervezői jelentős számban ellenszolgáltatás nélkül fogják végezni munkájukat, és az estet az érdeklődők számára ingyen fogják biztosítani. Mindennek az az indoka, hogy a szervezők egy olyan közösséget hozzanak létre, ahol a várost és az embereket a legszélesebb körben érintő kérdésekben állást foglaljanak, és megvitathassák nézeteiket egymással.
Az estekről a programismertetőt folyamatosan közzétesszük az erre a célra kialakítandó Facebook oldalunkon.

Kérem, hogy kísérjék figyelemmel további információs csatornánkat.

Kapcsolat
Cím
5500 Gyomaendrőd, Blaha Lujza utca 21.
Térkép
Koordináták: 46.928067, 20.773458
Utolsó frissítés dátuma:

Elmúlt események

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!